Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hello mindenkinek!
Van egy olyan gondom hogy ha megnyomom az öninditó gombot akkor kattog valami és nem indul be.
Segítsetek!Mi lehet a baja?Mit kéne vele csinálni?
misoc170@freemail.hu
Hali. Létszives dobj egy e-mailt, és ott érdeklődenék tovább, köszi.
Sziasztok!
AF1-et szeretnék venni, és ezt néztem ki magamnak: link
Felhívtam a tulajt és azt mondta, hogy lajárt a műszaki és hogy az egyik telóból folyik az olaj, de ha kell megcsináltatja márkaszervízben.
Szeretném azoknak a véleményét, segítségét kérni akik már tapasztaltabbak AF1 témában.
előre is köszi!
aztán nézegetheted azt a ........
MIbe fogadjunk mond meg a cimed 12ért küldöm is .
Meteor-t szerintem tudok 15e plusz posta.
Ügyes vagy ha kétszer hagyod magad átbaszni. Én meg ehhez gratulálok.
Egyszer már én is megégettem a kezem vele.
hello:
nekem van egy sport kipufogÓ rendszerem
Ár=15eft
HELLO:
KEEDD-SZERDA ÉS OTT LESZ.
mi a bajod?
Én az utobbi 3-honapban el semm adtam rs 125-be telot szerintem eltÉvedtÉl.
Helo valaki nemtudja honnan tudnák új tükröket szerezni af1-re?
Szar hátsó teleszkopót küldtél rs 125-re szóval megy vissza add meg a számod és megbeszéljük telefonon. Jah és már 2x átbasztál grat .
Szia!

Engem érdekelne pár dolog. Kellene a gyújtásoldali dekni altti fém keret, ami a blokkra megy rá és amire a dekni megy rá, valamint egy jó főtengely. De csak akkor ha tényleg tökéletes. A csapágyak helye nincs kikopva és nem lóg a hajtókar benne. Esetleg kompletten mennyi lenne a blokk? Egy árajánlatot légyszi a következő e-mail címre: fepi3 [kukac] freemail [pont] hu

Köszi: Pisti
Hello Kb mennyi idő míg meg jön postán?Feladtad már?Értesíts köszi
A lánckerék alatt van a blokkon a cstlakozása... A váltóhenger, vagy kukactengely oldalán kap testet, ha jó...
Sziasztok! felhívtam a Pink Motorst és nemtudnak dugattyút csak rendelésre. Nekem Pro-X, vagy Wössner dugattyú kéne 53.94 , vagy 53.95 ös méretbe, aki tud, az pls írjon ide, vagy e-mailt a t_balint@citromail.hu -ra
Hello mindenki.
Sűrgősen szükségem lenne aprilia af1 hátsómunkahengerre ami a keréknél van.
AÍ motor:89es,50ccm.
Nekem a sintesin egy Giannelli carbon dob van és elég jól szól vele. Teljesítményre nem is dob rá nem is vesz el. Csak annyi h alacsonyabb fordulaton mélyebb magas fordulaton visítósabb. Se több se kevesebb. Új komplett rendszer ezekre a rotax 123asokra 65eFt. Nem ér annyit hidd el. A gyári a legjobb mert az hozzá van hangolva nekem is csak a dob lett cserélve me jó biznisz volt. Am ritka hozzá a dob nem h a rendszer...
oké.

Az üresjelzőnek a végét azt hova kell kötni? A végén értem azt a kis kör fémlemezkét. Me ha fémhez hozzáérintem folyamatosan ég az üres lámpa ha leveszem semmit sem jelez! Hova megy?
szia!
Nekem van ára:10eft elérhetősem
patvaros87@gmail.com -email
patvaros87@freemail.hu -msn
06303207630
Üdv Zoli
Hello Szeretnék érdeklődni Af1 Sintesire (125ccm) szeretnék Sportkipufogót, vagy csak végdobot, vagy egész rendszert, rezóval, végdobbal. Ahogy én néztem komplett rendszert csak az Arrow gyárt, de én ilyet itthon nemtaláltam se használtba se újjonan. Nekem fontos lenne ha lehet a végdob legyen karbon. Vagy ha ilyen komplett rendszert nemudtok, érdekelne hogyha meghagyom a gyári rezót, és a végdobot lecserélem egy Gianelli Reverse végdobra, akkor változik valamit a hangja, vagy valami változást elérek? Mert a régi robogómról visszamaradt a Kipu, és ha nemlenne komplett rendszer, érdekelne hogy ez lehetne e alternatíva. Csak ugye ez Elvileg 70 ccm es hengerre készült, nemtom 125 ccm et visszafogná e vagy sem :(
asziszöm 60papírért adja. Figy nem tudom neked mi a korrekt ár. De bármelyik végéről nézed a dolgot megéri.
inkább a blokfél a lutris. barna blokkos replicáé
Aha,a papírok kellenének. És mennyi lenne az a korrekt?