Nem kell vissza venni mert nem oan hangsúllyal mondtam barátom csak a smiley lemaradt (remélem mosmá odateszi). Nem akarok én se vitatkozni persze csak ako majd jelezzél már légyszives h mikorra tudjuk megoldani ezt a spirált. Lehetőleg minél hamarabb me eladó sorba kerül a motor. új számom : 06 20 / 31 40 961 csörögj vagy írj SMSt vagy írj ide. Csáo
Helo. Szerintem engem összekeversz valakivel. Én most vetettem Fel először ezt a Sintesiz Futuras Dolgot, most pedig tárgytalan lett. Szóval én most írtam először, és utóljára is ebben a témában ide.
Ezt minden második héten felveted, aztmondtad elviszed a farokidomot a futuráét, azóta sincs válasz.
Akkor is mondtam szinte mindenem van ahhoz hogy átépítsd, kell lámpa előre de ha adsz 2 spot lámpát csinálok én olyan egyedi lámpát üvegszálból hozzá természetesen nem ingyen, meg egy fejidom tartó konzol is kell majd neked, de azt át lehet faragni a fejidomtartó vas hossz és dőlésszöge nem egyforma. Mivel kerülgetem eléggé korrekt árat tudok rá mondani, de vagy telefonon vagy személyesen, itt írogatással nem alakul át a motorod nekem meg nem kelnek el az idomjaim...
Más a váz, és a hátsó segédváz.... Gondolom a fejidomtartó is... Más a tank, az oladalidomok. Biztosan fel lehet aplikálni, kérdés, mennyibe fog neked ez kerülni.... Komplett idomszett, tank, lámpák.... Utána meg dolgozhatsz rajta egy csomót....
Sziasztok
Nem tudna valaki segítteni abban hogy kell beállíttani a gyújtást?
Mert a blokkon látom a jelet de nemtudom mihez kell igazíttani.
Jó lenne 1 kép is.
Előre is köszi.
AF-1
Helo. Még szeretnék kérdezni valamit. Remélem találok hozzáértőt Szóval az érdekelne hogy a történet, haverom vett egy AF1 Futurát, a trapéz lámpásat, nekem viszont Sintezim van, de a Futuranak sportosabb a kinézete. Ezért az érdekelne HOGY a futura idomszettét rálehetne e tenni a Sintezi vázára, vagyis az illesztési pontok passzolnak e ?
és ha van menyiért?