Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

valakinek van eladó af1 125höz gyújtáselektronikája
és ha van menyiért?
Üdv ez milyen motoré? Sport pro váz megegyezik vele?
hello:
amint lesz af1 hosszu spirálom szolok.
Nem kell vissza venni mert nem oan hangsúllyal mondtam barátom csak a smiley lemaradt (remélem mosmá odateszi). Nem akarok én se vitatkozni persze csak ako majd jelezzél már légyszives h mikorra tudjuk megoldani ezt a spirált. Lehetőleg minél hamarabb me eladó sorba kerül a motor. új számom : 06 20 / 31 40 961 csörögj vagy írj SMSt vagy írj ide. Csáo
nekem van egy replicam eladÓ!
130ezerÉrt gyÚjtÁs bajai vannak rendszÁmos felÚjÍtott blokkal.
ár: 12ezer
Hello Ricsi!

Mi az ára egy ilyen gerincvédőnek?
Helo. Szerintem engem összekeversz valakivel. Én most vetettem Fel először ezt a Sintesiz Futuras Dolgot, most pedig tárgytalan lett. Szóval én most írtam először, és utóljára is ebben a témában ide.
Csak a papírok kellenek?
Mert egyik ismerősömnek lehetséges hogy vannak papírjai blokkfél váz és forgalmi.
Korrekt áron.
Ezt minden második héten felveted, aztmondtad elviszed a farokidomot a futuráét, azóta sincs válasz.
Akkor is mondtam szinte mindenem van ahhoz hogy átépítsd, kell lámpa előre de ha adsz 2 spot lámpát csinálok én olyan egyedi lámpát üvegszálból hozzá természetesen nem ingyen, meg egy fejidom tartó konzol is kell majd neked, de azt át lehet faragni a fejidomtartó vas hossz és dőlésszöge nem egyforma. Mivel kerülgetem eléggé korrekt árat tudok rá mondani, de vagy telefonon vagy személyesen, itt írogatással nem alakul át a motorod nekem meg nem kelnek el az idomjaim...
Aprilia AF1 típusú motort keresek ,papírokkal törött v használaton kívüli állapotban! sürgös!
figyelj vegyél vissza a hangsulyból! én nem azt mondtam hogy nem cserélem ki hanem azt hogy most nincs.
2-eft dolgon nem vitatkozom.
hello
af1 50 blokkalkatrészek eladók
hengerek,fötengelyek,igény esetén komplett blokk...
Más a váz, és a hátsó segédváz.... Gondolom a fejidomtartó is... Más a tank, az oladalidomok. Biztosan fel lehet aplikálni, kérdés, mennyibe fog neked ez kerülni.... Komplett idomszett, tank, lámpák.... Utána meg dolgozhatsz rajta egy csomót....
Sziasztok
Nem tudna valaki segítteni abban hogy kell beállíttani a gyújtást?
Mert a blokkon látom a jelet de nemtudom mihez kell igazíttani.
Jó lenne 1 kép is.
Előre is köszi.
AF-1
tényleg bazzzz!
Nehogy a gyári indexezt rárakd....unorííítóóóó
Helo. Még szeretnék kérdezni valamit. Remélem találok hozzáértőt Szóval az érdekelne hogy a történet, haverom vett egy AF1 Futurát, a trapéz lámpásat, nekem viszont Sintezim van, de a Futuranak sportosabb a kinézete. Ezért az érdekelne HOGY a futura idomszettét rálehetne e tenni a Sintezi vázára, vagyis az illesztési pontok passzolnak e ?

A Választ előre is köszi!
a Ford. szám mérő spirál az cserés! Remélem nem akarsz kibaszni velem h rajtam hagyod a nem jót, ha már eddig is korrektek voltuk egymással...
Helo. Szeretnék érdeklődni hogy tud e valaki Aprilia AF1 Futurara két tükröt, plussz kellene a négy index. Válaszokat előre is köszi.
így nehezen fog neked írni bárki is, mivel mail címet nem írtál
Sziasztok!
nincs egy eladó af1 sport pro tok?

Ha van írjatok mailt!
hello:
hosszab fajat spirálom most nincs sajna.
km oraát csak kopleten tudok adni=5eft
vagy komplet müszer fal=10eft
vagy tudok bele venni mást is?