Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

spirál nekem sintesire kell, neki a hosszabbik fajta kell mert hátrébb van a kihajtás mitn a futurán. Akkor küldjem vissza és küldöd a jót vagy hogy? Jah meg nem tudsz nekem becsempészni vhogy a csomagba egy km/h vagy ford mérő mutatót? mind1 meik. Komolyan... eltörtem miközben takrítgattam. Ha netán van elfekvőbe épp egy darab...
Helo valaki tud nekem mondani olyan weblapot mondani ahol betudnák szerezni a motorra új plexit mert szétrepedt, meg km/h spirál, meg ford. mérő spirál, meg tükröket.
Hello Ezt hogy érted?Kitöltöttem az adatlapomat.Nem tudtam hogy van ilyen XD.
A műanyagot amúgy le tudod hajtani róla (jobbmenetes).
Az adatlapodat kitöltenéd!
Miért basznál el egy gyárilag hangolt szűrőt? Az úgy jó ahogy van, szerintem inkább felejtsd el ezt a direktszűrő dolgot!
Hello mindenkinek erre szeretnék venni egy sportlégszűrőt.Találtam is egyet de ez D=25/35mm-es.És nem tom hogy erre jó-e?Mert ez 60mm-es.Akkor amit találtam az nem megy rá?Segítsetek.
125ccm aprilia af1-ek bontva eladók!
Elérhetőségem adatlapomon, msn-nen esténként vagyok!
Oké értettem nem lesz belöle félreértés.Postázhatod nyugodtan.
fedélbe nincs meg a kulcs,csak szolok ne legyen fére értés.
bármilyen simson oldaldekni zár jó belle, simos boltba 1-eft kapsz kulcsal.
Képet, meg árat hátsó lánckerékagyról (125 futura) legyetek szívesek!
Dehogynem :D Tegnap Vonyarc-Badacsony-Füred-Veszprém-Nagyvázsony-Tapolca-Vonya
rc.. majd délután Vonyarc-Marcali-Pécs és vissza.. kb 470 km csavargás :) Természetesen Pécsre a Mecseken keresztül :)
Hello
A pontos cím: Irányítószám:3580, Város:Tiszaújváros Utca:Hajdú tér Házszám:5 2/4 Név:Breznai Tamás
Akkor egy első lámpa és egy farokidom fedél kulcsal.
Kérnék fényképeket, meg árajánlatot!
Ennek elvileg az a neve...
hello:
fordulat szám sp futurán volt rajta ,de van 2-fajta belöle.
érd:705377495
hellö:
pontosan mire is van szükséged?
érd:705377495
ok legyen küld a pontos posta cimed nével együtt.
Mit értessz kerékagyon?
Van egy jópár dolgom futura/sport pro-hoz
megkaptam a csomagot! Kösz
csak felmerült pár probléma:
fesz szab, OK
lámpa, OK
Tükör, más a felfogatás de megoldható tehát OK
fordszám spirál, egyáltalán nem jó mert túl rövid a hosszabbik kell nekem
lábtartók, aránylag OK csak a jobb oldalinak a lábvédője le van törve!

telefonon beszéljünk vagy itt? csak me reggel 7től este6ig dolgozok és nem vok teló közelben.
Mázli hogy nem 100 nál hanem tologatás közbe.
Misoc, vagy akárki! Jelentkezzetek legyetek szívesek, meg belselyéről jó lenne képet csinálni!
Komolyan mondom már a faszom kivan a típussal, h állandóan "hozzá kell nyúlni"......
A sok tologatástól ma szétesett a kerékagyam (amugy is hegesztve volt :S )!
KINEK VAN KERÉKAGYA 125 ccm-es FUTURÁHOZ? NAGYON SÜRGŐS
180 km van a mociban, még be szeretném járatni!
Hát ha szikrázott akkor vagy valahol sérült a vezeték amin a töltés jön fel és letestel és azért szikrázik , vagy rossz a fesszabályzó és az testel le és azért.
Ellenőrizd a vezetékeket.
Pld: egy égővel, meg elemmel ha nincs multimétered, az égővel megtudod nézni úgy, hogy hozzákötöd az égő egyik felét az elemhez, az elem másik felét a vázhoz az égő másik felét meg az aksi pozitív szálához persze úgy hogy nincs bekötve az aksi. Ha az égő ég akkor a vezeték valahol ki van szakadva, ha sehogyse birod rábírni hogy égjen akkor fesszabájzó.
Hello de kulcs azért van a fedélhez.Remélem!Na ha áll az alku akkor postázhatod.