Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

tuti hogy van rajta felfogatás,ott van a képen.több alkatrészem nincs az af1-ből.
A leégést úgy kell érteni hogy szegényt elvittük szerelőhöz, a szerelőcsávónak meg pont akkor leégett a műhelye és bent volt a mocim is.....
Helo megnéztem és nincsen felfogatásnak heje ezen a tipson, ezért nem kell bocs. Viszont fordulatszámmérő spirál meg km/h spirál érdekelne.
azt hogyan kell érteni, h leégett a motor (adatlapodra van írva)? Mi lett vele?
cső!
bocs hogy csak most rakom fel a képeket,remélem még érdekelnek a lábtartók.
ok beszéltünk, tárgytalan...
Misoc, van power nyelved rotax 122höz? miértnem veszed fel a telefont?
Sziasztok!

"Bowdenfeszesség-állítóra" lenne szükségem (a kormányra a kuplungkarhoz) Aprilia AF1 Sport Pro 125-höz. Tudna valaki helyet mondani Budapesten vagy Vác környékén, ahol esély lenne a beszerzésre? (Vácon sikerült vennem egyet, ami átmérőre megfelelő volt, de menetsűrűségre nem.)

Előre is köszönöm a segítséget!
Hello azt kérném tőled hogy fényképezd már le a fedelet és tedd fel mert nem vagyok biztos benne hogy jó lesz a motoromra mert az enyém 50cm3-is.Köszi
szoszi
ha valaki tud nekem olyat küldeni hogy aprilia af-1 pro sport 125-ös motorhoz olajozási arányt vagy beállitást meg köszönném
bocsi de keveset vok net közelben, és msn-ezni nem nagyon tudok.
de ha itt irsz akkor az jó.
érd:705377495
postázni is tudom öket,Ha valami kérdésedd mondd.
Hello érdekelne a lámpa és a hátsó idom fedél
Ha feltudnál venni msnre.Akkor megdumálhatnánk.
MSN címem:BreznaiThomas@windowslive.com
dobj már fel légyszi pár képet a lámpáról meg a tükörröl légyszi. kösz
először azt hittem h photoshop. koccra úgy néz ki! de amugy szerintem tiszta felesleges ekkora nehézdob rá me hangja nem lesz tőle csak a motor súlypontját b@xod el vele. :S
szerintem...
Jah. Igazából még nincs összekötve még a régi pöfög benne. Ez még csak a külseje
A végdobot nem spóroltad el
Értem! Meggyőztél inkább hagyom igy mert jövőre 250-est tervezek addíg jó lesz ez. Igazából egy csöppel kellene több mert ugye maradt az 50cc-hez való karbi a 80-as hengerhez és tudna többet is de nem akarom kinyírni mert eladásra megy ugye jövőre. Sőt 2 napja fújtam le, úgyhogy inkább kímélem. A 80-as dugó nem fogja kinyírni , vagy használjam kíméletesen?
Szia!

Nah ezzel a kérdéssel most ráléptél a tyúkszememre Ha gyorsabb motort szeretnél, akkor vegyél nagyobbat, 125öst pl. De persze lehet mindent. Power szelepet még 50es ill 80as motorban nem láttam. Amit tehetsz, nagyobb karbi, tuning kipufogó rendszer és egyéb apróságok. Egy rahedli pénzt bele lehet ölni csak értelme nincs. Amikor én anno megcsináltam az 50es RXem 70esre, akkor egy darabig nagyon szépen ment, jól gyorsult meg mindent. Utána elkezdte zabálni a hajtókarokat és főtengelycsapágyakat. Ezzel számolj.

Üdv
dinya.dani@altavizsla.hu ide irjatok ha kell
80 e ért eladom. a blokk hibás dugattyu kell bele
Nagyon szépen köszönöm PISTI!
Esetleg valami ötlet még a gyorsabbságért és a teljesítmény növeléshez a 80-as blokkon kívül? Gondolok a fúvókaméret növeléshez vagy power szelep stb. Köszi.
Láncszettet pl. a http://www.pinkmotors.hu ról tudsz rendelni. Gyorsak segítőkészek.

Annak a szimeringnek a neve szimering MEgfogod, leveszed a deknit. Majd zégergyűrű fogóval leveszed a lánckerék felől és alól a zégert. Aztán ilyen hegyes biszbasszal kifordítod a szimeringet. Bemész bármelyik csapágyboltba és adnak neked. Összerakáskor óvatosan! Zsírozdd be picit a tengelyt, el ne szakítsd az új szimering ajkát. Am nem nagy tétel 1-200Ft.

Sok sikert! Pisti
Köszi a tippet,Kipróbálom
szerintem jóval olcsobb mint a bontos árak.
én reális árat mondtam szerintem neked.
Hali mindenkinek! Örülök, hogy végre találtam oldalt ahol hozzáértő szakik vannak. Mindjárt lenne is kérdésem, remélem tudtok segíteni. 94.es Af1 50 (már 80cc) replicám van és kellene egy láncszett de nem tudok helyet-oldalt ahonnan jó áron lehetne rendelni. Továbbá az első fogaskeréknél szivárog az olaj, valszeg valami szimering posszant el benne, olyanra is szükségem lenne, még a nevét sem tudom milyen szimering. (Kezdő vagyok még) Előre is köszönöm a segítségeteket.
4 ezret engedtél nem 5öt Választ még ma estefele adni fogok neked, de pont az a 2 tükör kerül a legtöbbe? Mehetnénk lejjebb is mert megkönnyítené a döntést