Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
Valaki meg tudná nekem mondani ,hogy az Af1 125 ösnek mennyi a max terhelhetősége ? ( hány kg ? )
köszi szépen előre is
Hello 11et adok a kettőért!Többet nem tudok sajnos ha áll az alku akkor írj.
Húzd le a vezetékeit nézd meg úgy is.
Jaja, szkirázott orba szájba.... akko fesszab?
csá!
nekem is van eladó lábtartóm ha az jó a mocidra.2000ft/db
hello nekem is az ülés végében van a zár ugyan az moondom.
ha kell mind2=12eftű
és postázom is neked.
hello:
2db lábtart=6eft
Hát ha nem jön fel tölrés akkor a töltőtekercs halt be vagy valahol úgy raktátok össze a blokkot hogy összenyomta a kábelt és elrepedt, vagy behalt az aksi van olyan is. Attól függ mennyi idős.
A kábelt én multi méterrel szoktam megnézni hogy vezeti e az áramot vagy valahol letestöl-e azaz hozzáér a vázhoz mert akkor nembir tölteni, az aksit is tönkreteheti.
Vagy, ha mikor ráteszed az aksira a sarut és szikrázik akkor az akufesszabájzó ment tönkre és szívja az aksit sok minden lehet.
Hello
Az kár.Mert azt akartam megnézni hogy hol van a zár.Mert nekem teljesen a végén volt.Neked hol van?
Jah meg azt akarom kérdezni hogy csak 10e-Ft tudok adni a kettőért?A lámpáért meg a fedélért.
Írj köszi.
főtengely lett felújítva, csapágyak, szimeringek, meg kap új dugót.
Mi lett vele?Mert én le vagyok maradva Sz.Gergő voltam csak ez az új felhasználó nevem
Az mitől lehet, h miután összeraktuk a mocit (már 1 hete), semmi töltés nincs az akksin... Meg tud halni az akksi, vagy más elektromos probléma lehet?
holnap rakom össze a blokkját
Az RS-el mizujságvan?
elkelt a sport pro-m
Szerintem a hatásfoka volt gyengébb....ennyi. Ha pedig nem, akkor valaki ugyis kijavít
Na srácok a nagy üzletelgetés közben senki nem motorozik?!Mi Adee haverommal tegnap előtt voltunk Lillafüreden egy kicsit tekeregni
a lábtartó idejön már le van zsírozva.
MISOC: Feltetted a csomagot?
Mi van ako ha nekem fordítva volt benne eddig a power nyelv? A szelep nyitott rendesen és meg is lódult és le is forgott...hmm?
Köszöntem Mester!
Hali! Ha jól olvastam van ülésed is? Nekem van hátsó idom fedelem de nincs bőrözve. Viszont nekem Ülés kéne helyette. Jah meg kéne az a hátsó lábtartó ha másnak nem kell. Ha valakit meg érdekel van egy 50cc hengerfejem meg dugóm . Köszi.
a képen lévő fele legyen felfele! De pucold le mielött beteszed! Gondolom a szára akkor nem lötyög, mivel nem ez csúszott be... És csak akkor tud, ha a szára kicsavarodik...
hello:
sajna képet nem tudok most küldeni el romlot a fényképezö.
de sport pro farok idomod van amint láttam ilyen kup alaku üllés ,és ugyan ilyenem van ami neked kell.
érd:705377495
Trakee úr! Power nyelvnek hogyan kell állnia? Úgy mint a képen, vagy pont fordítva? Asszem így tettük bele
RMC motor törökbálint....
upsz most nézem h az nem az:P .bocs.