Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jó most kezd te is
ez nem volt az ukránoknál mint a tied
Na akkor most teszek fel egy még balfaszabb kérdést!

Hol tudom leereszteni az olajat, ha egyáltalán le kell? És ha már ott tartunk, milyet öntsek bele?
Nekem nem ilyen volt!
kicsavarhatnád egy 2 forintossal is,de
most már csak 5 forintossal lehet és ott öntheted
A lehető legbalfaszabb kérdéssel fordulok a néphez...
Hol tudom beleönteni a 125 ccm-es futurába az olajat (váltó). Az ellenörző csavar megvan :D...de melyik lyukon folyassam bele a cuccot? Ha esetleg van olyan ember, aki szeret segíteni a rászorulókon, az ne habozzon, bökjön ide nekem egy pikcsört, h hol van a lukja :P a mocinak! Danke köszi
Nemveszi fel a geri. Nincs valami más elérhetősége ?=(
ez a bakonymotor valami Márton! és úgy tudom Trojákkal csinálja. De lehet tévedek...
Bakonymotor=Geri=Mitogeri
Hát akkor próbáld csak még, mert szerintem ennél jobb áraon újat nem kapsz! Használt szetteket is 40+ ért adak, de az használ, igaz, sokszor dugóval.... Szóval Geri: 70/ 554-0998
RS topikba menj át, bakonymotor-t keresd, neki van szír új hengere 45-50körül!
Összeraktuk a mocit, fasza minden(új dugó, friss henger)...van benne kemény 2 km.
Hello. Sajnos az eddig esélyes hengerem elúszott, úgyhogy most sűrgősen kéne Aprilia AF1 hez poweres Rotax 123 as henger. Ahogy írtátok Gerit Próbáltam Elérni,de nem veszi fel a telefont, nekem meg sűrgős lenne, mivel a nyáron azért még szeretnék vele motorozni Tehát ha valakinek vagy egy gyári alapméretes, nicasilos Rotax 123 as hengere, ami AF1 hez is passzol ,az ne habozzon, de fontos hogy nekem új vagy 1000km alatti henger kell.
123-as Rs hengert keresek akinek van írijon Rs forumba köszönöm
faszom....* elárUltad
ejjj labika....eláriltad a márkát . Milyen az új gépcsoda?
Mijeza"motor"?
Mieza Cébéer?!?!?!
nekem ismét vertex, aztán majd meglátjuk
Nekem is Wössner van benne.bejárattam,1300km körül járok de nyitogatom a powert azért,semmi baja,nagyon jó cucc!Attának is,Tyt....pár embernek azért van Wössner dugó benne am!
A Prox az bevállt márka, a wössnert most próbálgatták pára, eddig semmi baja, sőt Muszashi barátunknak járatósan is kapta az ívet, és bírta! Mind a kettő jó!
Az autók sem nicasilosak, és mégis elmennek pár km-t....
(nem szokott sokkal jobban melegedni a perselyezett henger!)
Hali. Közönöm a www.pinkmotors.hu-t
De érdekelne a véleményetek Pro-X ,vagy Wössner dugó? van mind a 2, és kb egy árban vannak, érdekelne, valakinek volt e már tapasztalatuk velük kapcsolatban. a válaszokat előre is köszönöm.
anh már nem is kell segítség. rájöttem h az úszó szintje túl magasan van és naon dús a keverék. Am ha valakinek KARBURÁTOR BEÁLLÍTÁS PROBLÉMÁJA van vagy esetleg NEM úgy megy a motor ahogy KÉNE ako ajánlom figyelmébe ezt az oldalt. Mindent leír szájbarágósan és magyarul : http://www.szocimotoros.hu/hu/...