Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát gondolom, én is elvittem volna sztem! Nah mind1 keresgetek, aztán majd lesz valami.
Eladó af1es, csak karbi hiba, blokk tavasszal volt felujitva, külsöre gyönyörű állapot
ár: 100 000ft
msn: v.adam1992@citromail.hu
Hát kapnak rá, végülis nem sokat kell rá költeni, és azért ennyi pénzért nem volt sok!
Akkor már tárgytalan a dolog... Jó gyorsan elvitték nem?
Elkelt...
labika, ha hazaértem felveszlek MSN-re, remélem nem gond, a motorról szerenék beszélni!
Köszönöm a gyors választ.
Üdv : Zsoló
Jó motorozást mindenkinek!
www.italmondo.hu írj nekik mailt talán tudnak szerezni
A váltónak a "szuszogója" (szellőző). A hőmérsékletváltozás hatására táguló gázokat hivatott elvezetni.
halli emberek nem tud valaki sport pro hoz hengert +dugot 125 ös et esetleg egy komplett müködö blokkot gyujtás karbi nélkülés ha igen menyi lenne az ára?
maradtmég néhány cucom futurához pl idomszet meg ijesmi ha kell v mi irj és volna egy lényeges dolog delorto 28-as karbihoz menyibe lene egy tü mert a régi gazdája eltörte válaszotokat elöre is köszi tovvábbi jo motorozást
Segítséget kérek kedves fórumozók...

Vettem egy Aprilia AF-1-et 50-es, de az előző tulaj a hátsó féknyeregbe bele törte a légtelenítő csavart.
Nos, jelenleg ott tartok, hogy kellene egy bontott, vagy akár új hátsó féknyereg. Kérdezném, hogy hol lehet beszerezni? Jelenleg ki lett szedve a csavar, de az új csavarral nem zár a kúp....

Köszönettel
Sziasztok. Az alábbi képen látható bejelölt kis csonkról
kellene némi info. Mire való ez?
Üdv! Nincs valakinek egy pár felesleges első telója af1 50-hez? Vagy ha jó hozzá a 125-ösé akkor az, csak ne folyassa az olajat... ha volna valakinek írjon az oj1980@freestart.hu-ra pls! Köszönet!
Én még utánfutón el is tudnám hozni. Legkésőbb holnap délután mail vagy vmi ahsonló biztos megy.
majd viszlek a BATMOBILLAL
Köszi, énis sajnálom! Sírógörcs elkap miatta!
PÓÓKEMBER!Hallom behálozta magát a blokk hát sajnálom
Csak annyit írok, hogy ha nem lenne baja, sose adnám el, csak mostmár elegem van, hogy eddig az összes motorom megadta magát alattam(2T)! Elég erős, óra szerint 170ig kiment, 2személlyel 150ig! Forgalmiban 10kw van írva! Szállítást lehet, hogy megtudom oldani, de az felár!
Igen. Tényleg érdekelne. Most néztem hogy 180 km-re laksz tőlem. A szállítást nemtudom hogy oldanám meg... Amúgy 1-2 adatot tudnál mondani? Igazából engem nem a végsebessége érdekelne (persze az is lényeges...) hanem az hogy egy viszonylag erősebb motor legyen alattam. Ez kb hány lóerő? ÉS mást tényleg nem kell benne cserélni? Alacsony ford számon hogy megy? Köszi előre is és mondom tényleg érdekel a gép!
Hát 120ért odaadom, nem szolnokon, csak szolnokmegye, karcagon lakok! Hengert is csak perselyezni kell, dugó kell bele és megy! 2009 szeptemberig műszaki! Ha érdekel szólj, írj mailt!
hmm..labika. 120-ért adod a gépet? azt ami az adatlapodon van? Háát engem lehet hogy érdekelne. a pénzem is megvan rá mert nemrég adtam el az enyémet. Új henger meg 1 dugó kellene bele csak? Látom Szolnok city-n laksz, az mondjuk nincs túl közel, de semmi sem lehetetlen
Oks. 1-2 héten belül meglesz rá a zsém, ha addig még aktuális.. Esetleg vhonnan elsö trapézlámpás fejidomot nem tudsz szerezni?
ááá csak egészben...a nyakamon marad a sok cucc, ha mégis visszajön az ára, akkor se napokon belül
10ezer forintért adom tokkal vonóval.
Felfogatod és kész lámpával ülésekkel minden egyes alkatrésszel ami kell. Tehát kapod a sport pro/futura komplett hátulját.