Zotya, írtam is neked vaterán a farokidom alá:) Érdekelne majd az a farokidom, mert neméppen jön be az a kétkörlámpa, mennyiben adnád oda a farokidomot?
He segédvázat is cserélsz akkor biztosan.
Nekem van komplett hátsórészem futuráé lámpa ülés segédváz mindenféle műanyag alura belüre stb...
Ha érdekel keress meg délután 5 után vagyok elérhető!
0630/6963423
ha kikötöd a pumpát akkor vagy belezd ki a belsejét (a pumpának) vagy a ki és bemenő részét a pumpának kösd össze amelybe olaj van, és az ott kering magának, mert a pumpának is kell kenés.
Én sokáig nem tudtam rájönni mi okozza hogy nem forog ki a motor csak 9-10ezerig onnantól pedig darál. Végül rájöttem hogy a gyertya, nagy volt a szikraköz.
Megvan a megoldás, kontakthibás volt a gyertya kábele.
Abból gond nem lesz, ha úgy állok át különolajzásról keverékre, hogy egyszerűen kiürítem az olajtartályt, és onnantól fogva magam keverem ki és olaj helyett levegőt szív (ha szív) az olajpumpa?
Szia! Neked is vagy az olajpumpánál kiakadt a bowden, vagy az y-nál ahol a gázbowden elágazik, igazítsd meg vagy kapd szét az olajpumpát! Nekem is mindíg az a bajom!
Azt az embert szerelőnek hívják Egyébként ha visszaolvasol, biztosan találsz okokat rá.. PL főtengelyszimmering, és eszi a váltóolajat, rossz olajpumpa beállítás, vagy egyszerűen csak a használatból eredően füstöl.. A ygertyát meg esetleg azért köpködi, mer tnem belevaló!
Helló
valaki tudna segiten egy aprilia af-1 pro sport motorom van 92-es évjárat 125 köbös és valamiért nagyon füstől és köpi nagyon a gyergyát elvileg sok olajat kap ha valaki tudna nekem segiteni meg oldani ezt a problémát írjon ide
Helló
valaki tudna segiten egy aprilia af-1 pro sport motorom van 92-es évjárat 125 köbös és valamiért nagyon füstől és köpi nagyon a gyergyát elvileg sok olajat kap ha valaki tudna nekem segiteni meg oldani ezt a problémát írjon ide
Tegnap nekiálltam apámmal boncolni az AF1-et! Rossz olajpumpát kikötöttük, de attól jobb nem lett. Ma gyertyát cserélek, meg megnézem a membránt. Tettem fel videót, aki tud valami okosat szólni, az mondja!
:O
Nekem van komplett hátsórészem futuráé lámpa ülés segédváz mindenféle műanyag alura belüre stb...
Ha érdekel keress meg délután 5 után vagyok elérhető!
0630/6963423
Abból gond nem lesz, ha úgy állok át különolajzásról keverékre, hogy egyszerűen kiürítem az olajtartályt, és onnantól fogva magam keverem ki és olaj helyett levegőt szív (ha szív) az olajpumpa?
http://www.youtube.com/watch?v... (8-9000 között "szabályoz")