Szia!
Nem tudom milyen jellegű tömítés kell (szimmering/O-gyűrű/egyéb extrém )
ezért elnézést kérek előre ha hülyeséget írok,
de esetleg egy SKF csapágybolt nem tudna segíteni ilyenben?
Barátomék még hengerfej víztértömítést is csináltak úgy hogy vettek egy nagynagy O-gyűrűt,
elvágták és hőálló ragasztóval precízen összeragasztották, aztán belehajtogatták a helyére.
Ezt csak azért írom hogy sokmindenből lehet sokmindent. De hogy neked pont mi kell ami szétment azt nem tudom
Helo azt a 70-nes polini hengert mennyiért adnád, meg kell-e furatni ,dugó gyűrű van-e hozzá?
Ha tudsz rakj fel róla képet is hogy tuggyam passzol-e az enyémhez előre is köszönöm.
Én úgy tudom, hogy kelomotrba ( www.kelomotor.hu ) illetve az RMC motorba is foglalkoznak ilyennel! Én a kelomotort kérdezném meg előbb, az nem olyan drága hely! Gondolom postázzák is, csak úgy még drágább. Egyébként ilyesmit érdemesebb ha nem pesti vagy ügyes simson/robeszboltba kérdezni, szerintem keszthelyen tudnának is hozatni!
Hello mindenki?
Egy 89 es sintesi 125 höz akartam ma az első fékmunkahengerhez tömitéskészletet venni de szinte az összes aprilia kereskedésből elhajtottak hogy nincs nekik. Tudtok ötletet adni hogy hol keressek?
Szevasztok!
Csatlakoznék a "Józsefvárosi"-hoz
AF1 50 illetve minden RV 3-4-5-6 blokkos motorhoz alkatrészeim vannak,
megválnék tőlük.
Főtengelyek, hajtókarok, Karburátorok,
Szívócsonkok, Polini 70es tuninghenger, lánckerekek, lendkerekek, kuplungok stb.
Ha esetleg valakinek...valami...akkor szóljon Főként blokk alkatrészek, nincs
hátsólámpám, tükreim illetve spirálom és plexim sincs
szijasztok lenne 1 ojan problémám van 1 af1 em rotax blokkos és van vele 1 ojan baj h kéne rá 1 gyujtás box ami ugye egyben trafo is az a baj h ezel nem indul amint rá teszek 1 másikat (amit kölcsönbe kaptam azzal rögtön megy) és hát kéne nekem 1 ijen box(trafo) ha valakinek van 1 elfekvöben vagy tud szerezni az szoljon elöre is köszi széles utat mindenkinek
Nem tudom milyen jellegű tömítés kell (szimmering/O-gyűrű/egyéb extrém )
ezért elnézést kérek előre ha hülyeséget írok,
de esetleg egy SKF csapágybolt nem tudna segíteni ilyenben?
Barátomék még hengerfej víztértömítést is csináltak úgy hogy vettek egy nagynagy O-gyűrűt,
elvágták és hőálló ragasztóval precízen összeragasztották, aztán belehajtogatták a helyére.
Ezt csak azért írom hogy sokmindenből lehet sokmindent. De hogy neked pont mi kell ami szétment azt nem tudom