Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia!
Nem tudom milyen jellegű tömítés kell (szimmering/O-gyűrű/egyéb extrém )
ezért elnézést kérek előre ha hülyeséget írok,
de esetleg egy SKF csapágybolt nem tudna segíteni ilyenben?
Barátomék még hengerfej víztértömítést is csináltak úgy hogy vettek egy nagynagy O-gyűrűt,
elvágták és hőálló ragasztóval precízen összeragasztották, aztán belehajtogatták a helyére.
Ezt csak azért írom hogy sokmindenből lehet sokmindent. De hogy neked pont mi kell ami szétment azt nem tudom
Szia!
Keress meg mailben: domotorpeti@citromail.hu
Köszi! Széles Utat!
Helo azt a 70-nes polini hengert mennyiért adnád, meg kell-e furatni ,dugó gyűrű van-e hozzá?
Ha tudsz rakj fel róla képet is hogy tuggyam passzol-e az enyémhez előre is köszönöm.
Én úgy tudom, hogy kelomotrba ( www.kelomotor.hu ) illetve az RMC motorba is foglalkoznak ilyennel! Én a kelomotort kérdezném meg előbb, az nem olyan drága hely! Gondolom postázzák is, csak úgy még drágább. Egyébként ilyesmit érdemesebb ha nem pesti vagy ügyes simson/robeszboltba kérdezni, szerintem keszthelyen tudnának is hozatni!
Üdv Mindenkinek!
Már ha piacoltok akkor én is érdeklődnék.
Af1 50-hez keresek láncvédőt valamint a blokknál lévő
fogaskerék védőt.
Pinkmotors-nál próbáltad?
Hello mindenki?
Egy 89 es sintesi 125 höz akartam ma az első fékmunkahengerhez tömitéskészletet venni de szinte az összes aprilia kereskedésből elhajtottak hogy nincs nekik. Tudtok ötletet adni hogy hol keressek?
Szevasztok!
Csatlakoznék a "Józsefvárosi"-hoz
AF1 50 illetve minden RV 3-4-5-6 blokkos motorhoz alkatrészeim vannak,
megválnék tőlük.
Főtengelyek, hajtókarok, Karburátorok,
Szívócsonkok, Polini 70es tuninghenger, lánckerekek, lendkerekek, kuplungok stb.
Ha esetleg valakinek...valami...akkor szóljon Főként blokk alkatrészek, nincs
hátsólámpám, tükreim illetve spirálom és plexim sincs
Mi ez itt?Józsefvárosi piac?
van egy felesleges lámpafoncsorom:)
Mennyivel egyszerűbb volna ha leirnád hogy mi kell neked. Fejidomot kerestél leírtam hogy van de neked még lámpa is kellene.

A 2 fejidomból kéne egyet csinálni, megbirom én is csináltatni ha kell annyiért, lámpám is van de az törött a búra kicsit a hátulja van oda eléggé.
cső, majd holnap teszek fel róla képet,de amúgy a képeidet megnéztem és van rajta hely a lábtartónak
hello ha érdekel akkor 10000ft gyári sport pro é volt festésre elökészitve(lecsiszolva) ha kell szolj
50-esre minek hátsó lábtartó?
Helo lehet érdekelne, tudsz róla képet küldeni hogy hova kell felfogatni mert sztem az enyémen nincs neki hely.
hello!
nem kell valakinek körlámpás af1-re (50-es) hátsó lábtartó? 2000ft/db
Hogy érted, a 2-ből kéne 1-et csinálni? És lámpa van hozzá? Mert nekem az is kéne..
szia!
Nekem van még 1db-om ára:10eft keress meg, majd ott a többit email vagy msn
patvaros87@freemail.hu
Üdv
szijasztok lenne 1 ojan problémám van 1 af1 em rotax blokkos és van vele 1 ojan baj h kéne rá 1 gyujtás box ami ugye egyben trafo is az a baj h ezel nem indul amint rá teszek 1 másikat (amit kölcsönbe kaptam azzal rögtön megy) és hát kéne nekem 1 ijen box(trafo) ha valakinek van 1 elfekvöben vagy tud szerezni az szoljon elöre is köszi széles utat mindenkinek
Ha van műanyaghegesztős ismerősöd bagatel összegért odaadom mindekettő fejidomot.
Ha nincs én csináltatom meg, de akkor a javíttatással többe kerül.
Tudok ha akarok. 2 is van a pincémben, és van oladalidomom is.
Kis melóval a replicádból csudi-csacsi sport prot/futurát tudsz varázsolni.
Kösz!
Sok szerencsét!
Milyen gumit ajánlanátok 125-ös AF1-re hátulra?
Hha trapézlámpás az első fejidomod akkor az érdekelne majd engem...