Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

MitoGeri árul új hengert apriliahoz, dugót meg nem cucc szerezni.. Bár én nem vennék Vertexet... Sokkal inkább Prox, vagy Wössner! Gerit itt éred el: 06 70/554-0998

A henger ára asszem 50-55 e attól függ asszem, hogy 122-es, vayg 123-as, hangsúlyozom ez új, nem felújított! Hívd fel, megmondja, szeritnem dugót is tud hozzá, ha arról van szó!
nem lehet, hogy beszorult a munkahengerbe a dugó? (azt nyomja az a csavar amelyiken az anya van)
azzal a holtjátékát tudod állítani a karnak
sokáig kell csinálni ha hagyod hagy follyon le magától az olaj
én nem nyomogattam semmit, (a karra gondolok) tartott kb 30 percig
Helo tanácsokat szeretnék kérni hogy mit rontottam el, mert szétszedtem kitakarítani a fékmunkahengert mert nembirtam teljesen lelégteleníteni, de most hogy összeraktam egyáltalán nem keményedik fel nemtudom mi lehet a probléma. + A képen látható álítócsavarnak mijen jelentősége van? Válaszotokat előre is köszönöm.
Eladó kipuffrendszer. 125ccm aprilia af1 replikárol lett leszedve. A képen látható állapotban. ára:5eft
elérhetőségem az adatlapomon
Nekem csak kettő van rajta egy az állórészen egy a mozgón. Amikor nem nyúlsz a gázkarhoz, a jelzésnek egybe kell esnie vagy a forgórészen lévőnek kicsivel balra. (olyankor kap több olajat)
Valaki nem tudja, hogy az olajpumpánál lévő lemez, amit a bowden mozgat melyik állásban kell lennie, mert van rajta 3 jelölés! Ha valaki tudja lécci minél előbb írja meg! Köszönöm!
Hali! Aprilia AF1 Sintesihez (1991) kéne Rotax 123 as henger, Dugó (lehetőleg Vertex),és a hozzávaló tűgörgők is. Aki tud ilyet, vagy van neki, az keressen meg pls. t_balint@citromail.hu (lehetőleg mindenből újj, vagy nem sokat használt kéne)
Ameddig majd bejáratom a motoromat, ugysem fog lekapni a menetszél róla....kellene rá valami streetfighter fejidom/lámpa! (burkolatot levenném addig) Neten sehol sem találok ilyet, vagy csak aranyárban. Akinek esetleg a kedvencek közé van rejtve egy link, ahol ilyeneket találok, az legyen szíves ossza meg velem! Danke köszi
Szia! Ez a Rotax 122-es dokumentum meg van neked teljes egészében? Át tudnád nekem küldeni, ha adok egy mail címet (kepesi@starjan.hu) Előre is köszi!
ez amit mutattam 122es de csak képek voltak. itt találsz robbantott ábrát 123hoz: http://www.apriliayorkshire.co...(eng.123cc)
Ja és még valami el tudnád az egész szerelői útmutatót küldeni amit nekem mutattál meg
itt az emailom:flatland-boy@freemail.hu
Köszi szépen az infót amugy igen mi is igy raktuk össze de jobban rezgett mint elötte amikor még nem szedtük szét most nem ugy van össze rakva hogy a vonalak találkoznak hanem mindig álitottunk rajta és most ugy érzem nem rezeg annyira.
a müanyag fogaskerekeken és a kiegyenlítő tengelyen vannak jelölések (egy kis vonal) na úgy rakd össze hogy azok egy vonalba legyenek
Szevasztok
lenne még 1 kérdésem akit tud segiten írjon hogy a rezgés kiegyenlitő fogaskereket és a főtengelyen lévő fogaskereket hogyan kell jól össze rakni hogy a rezgés ki eggyenlítő jó legyen és ne rezegjen annyira az egész motor?
Szia! Attól függ milyen gépre szeretnéd, mert pl 4 sebiseket asszem gyárilag 15össel szerelték.
Mekkora van rajta és nyújtani vagy csökkenteni szeretnéd? 12-15 voltak, hogy most ebből mit találok meg és mit nem az más kérdés :)))
E-mailben keress meg! domotorpeti@citromail.hu
Akkor előre milyenek vannak? és kb mennyi lenne?
Szia! Csak első módosításaim vannak, megjegyzem ezzel elég nagy mértékben változik. Nem értem miért lenne szükséged hátsó lánckerék módosításra. Üdv: DPR
Üdv!Engem érdekelne hátsó lánckerék. Milyenek vannak?
Ha hatalmas mázlid van, csak mondjuk egy főtengelyszimemring szakadt szét... De ne nagyon reménykedj!

az árak? Dugó 20-25 e között, perselyezés, ha sérült a henger kb 25, új henger 50 (Mitogeri hirdetgette) hajtókarszett, ha az is beteg, szintén egy 25, főtengelycsapágyak 5-10 kiviteltől függően /pár.... Szimemringek filléres tételek, pár 100 Ft... Természetesen a többi e Ft-ban értendő... + Munkadíj! És ezek 125-ösöre vonatkoznak....
Gyűrű.....
Sziasztok! Nem megy az AF1 egyszer a piros lámpánál megadta magát, ha húzod neki megy, ha visszaengeded a gázt megáll. AF1 emet darabokra szedtük, a karbi jó, az apróságai jók, gyújtása hibátlan, viszont a blokk a karbinál nem szív. Innentől arra gondolok, hogy vagy besültek a gyűrűk, vagy megragadt a henger. De mindezek mellet kíváncsi lennék a véleményetekre,és arra is hogy kb mennyibe fog fájni az alkatrész.

A válaszotokat előre is köszi.
Hello !

50-es af1-hez keresek hátsó féknyerget...itt a szezon és ezért nem tudok motorozni.

kösszi: Wooer
Azért fékkel nem szabad kísérletezni!
Hello! tudna nekem segíteni valaki? Robbantott ábra kellene egy af1 future 50-es blokkhoz (4 sebis berugókaros blokk) előre is köszi, én már mindent felforgattam de nemtalálok sehol :S