Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó neked! Lehet én is kitudnék jönni annyiból, csak én napi 100-200km-t megyek, úgy meg már sok!
Én a múlt héten országúton kijöttem 5-ből úgy hogy valszeg csepegett a csapnál a benya és 100alatt nem jöttem városon kívül. (össz 270km)
125-ös 2t motor 2008-ban?Ugyan már...Még szép hogy 4 ütemű lesz.
Nem! 4T 4szelep 1henger! Sokat eszik az AF1 nekem, sőt, minden 2T nekem, nem győzöm, gyorsan meg ezzel se szoktam menni! És amúgy se lesz meg sokáig, jön majd a nagytesó!
Csá labika! Az a suzuki 2T lesz?
Hááát elég unalmas, nincs benne semmi adrenalin
Hát srácok, azt beszéltük apuval, hogy augusztusban elmegyünk a suzuki-ba, és megkérdezzük, hogy mi újság van a gsxr 125el! Ha sikerül eladni az AF1et, vagy ha beszámítják, akkor kihozunk 1et!
Tudom
Az enyém 11KW
És milyen jogsival vezetni?
Zotyavfr! Atta mondta h Te tudsz agip Speed olajat, kérdésem lenne h menyniért? illetve nagyobb mennyiségben kedvezményt adsz-e?
Üdvi! MA megcsináltam a motorom... lánc frankó, igaz 1 lánckerékre még be kell invesztálnom...de egész szépen zötyög 50-eshez képest :D szerencse nem futottam rendőrbe :D viszont alacsony fordulaton nem húz túlzottan a gép... na jó ne várjunk sokat egy -20 éves 50ccm-es mocitól :) most boldog vagyok ezzel is :D
Csak forgalmiban....
A KW adó miatt az nagyon jó de a súly/lóerö elosztás miatt nem is mehet 60-nál jobban
Nekem 10kw van a forgalmiban!
Gondolom nem tesz jót neki, ha folyamatosan pörgeted (enyém is megpusztult ), de páran így használják, power-nélkül, nagy baja nem lehet tőle.
Jogsi dologhoz csak annyit, h nekem 18 kw van a forgalmimban, ez sem 25, de nem is 11! Mifelénk sok a rendőr kevés búbos taxival, így unatkoznak 4-en a kocsiban, mindíg megállítanak, de soha nem kérdeztek rá a 18 kw-ra, pedig csak A1-em van....
Trakee teljesen igazad van a hozzászólásokal kapcsolatban legaláb viszaolvasna egy pár oldalt
és akkor kérdezne (tisztelet a kivételnek).
Az én forgalmimban 11KW szerepel 125 futura 90-es évjárat.
Ha a rendör megfog és kiderül hogy nagymotor akkor nagyon megbüntetnek mert jogsi nélkül vezetsz és még egy öt éves eltiltást is kaphatsz a vizsgátol.
Én most egy új hobbiba keztem pit bike 125 4 ütem krossz moci de ha azal megfognak megbüntetnek mert arra nincs nem létezik jogsi hiába van korlátlan moci jogsim szabálysértésért megbüntetnek de nem veszik el.
Elöször jogsi utána moci nem kell elkapkodni jövöre is lesz nyár nem kell idén kifizetni a leendö mocid árát büntetésként meg az eltiltásrol nem is beszélve nagyon harapnak a rendörök mostanában
vigyázatok zéró tolerancia cimszova ezt be is szokták tartani.
Ha a kérdésekröl van szó én is kérdeznék hogy a mocimban tönkrement a power vezérlö
és nem szeretnék sokat rákölteni, kikötötem álandoan nyitva van igy jól megy és jól pörög
de alacsony fordulaton kicsit lomha és érdeklödnék hogy lehet e késöbb valami baja a nyitot szelep miatt bár ritkán használom 6000 alatt.
Hello Mindenki ! Nincs töltés a motoron elggé tanácstalan vagyok ez ügyben . AF 1 123 blokk az alaplapbol kijövő vezetéken milyen feszültséget kellene mérnem abban a helyzetben ha csak rá van adva a gyujtás . Vagy egyébb hiba lehetöségek esetleg ? Nem szeretnék fölösleges kiadásokba verni magam . üdv doki
Hello. 50-es af1-en az olajszivattyún hogyan kell
állítani azt hogy mennyi olajat kapjon a motor. AM3-as blokk van benne.
Nagyon füstöl a moci.
Az RS igen, de az AF széria belefér az Ak-ba... nekem is az van úgyhogy már utánanéztem :D
Ja bocs.. Ak-ról volt szó :D félreolvastam.. de Ak-ba az átlagos GYÁRI af1 belefér mert :
Af1 Replica 1988-as kiadás, gyárilag 18,2kW és 146 kg -- kg/kw-arányban maximálisan 23,36kW=32Le lehet.. ami meg pont az Ak kW kategória vége :)
Na nem egészen fér bele, ha már a hivatalos verziót nézzük, mert az A1-es jogsi érvényessége 125 cm3 és 11 kW (15 LE) teljesítmény alattra korlátozódik. Ergo a 23kW nem fér bele, csak az Ak-ba.
Ez az oladal elég vacak amúgy... Elvileg még a feketeblokkos Apriliak is 27 LE-sek, a szürke, újabb blokkosak pedig 32 az RS első széria 34LE... És könnyűek! Szóval csak nagy A hivatalosan!
A Kw korlátba belefér, de a teljesímény/súlyba nem mert Ak-nál az is van.
Nekem A1 van és forgalmiban 23KW-van Rem nem kötekednek majd vele....
http://bikez.com/motorcycles/a...

Af1 125 Replica, 88-as kiadás 25HP azaz 25 LE! :) Benne van az Ak kategóriában bőven (ami ugye 25kW=33Le), de nem vitatkozni akarok! :) Az hogy a valós teljesítménye mennyi lesz egy kis tuningolás után ugye nem tudható...az eredeti a lényeges, meg hogy egy kpm mérés előtt vissza legyen állítva a gyári állapot :)
De egy AF1 22,5kW körül van és nincs 130kg.