Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha e-mail ben megadom a címem postai utánvétellel elküldöd?
olyan 3ban
A spirált mennyiért adnád?
B10 EGV!
a membrán az 8000ft lenne de sztem spirál is van
50 es af1 hez membránt mennyiért tudnál adni? Vagy még ha van fordulatszámmérő spirált?
jha msn/email: v.adam1992@citromail.hu
telszámom: 06 20 239 98 71
hali
aprilia blokkalkatrészek eladok
Ugyanúgy 10es kell utcára, mert itt is ott is ugyanazt a hőt kapja, és a szám meg a gyertya hőértéke! Az AF1ek, legyen az 50es vagy 125ös, gyári gyertyája a B10EG! A BR10EG meg a hangtompított változata(vagy valami ilyesmi)!
Szerintetek a sintesi tankja rámegy a replica vázra,hogy pontosan passzol?
Hát figyelj én versenyre használom125be a br10 egét
próbáldki utcán 9eg használok
Valaki nemtudja pontosan hogy mennyi olajat kell önteni a blokkba, és esetleg hogy mijen fajtát ajánlotok?
a 125-ösnek fordított a telója! És sokkal macerásabb a kiszerelés!
Köszi a segítséget!
Hát felül nemtudom hogy fogja e csavar de ha kiveszed a tengelyt lent akkor lehet hogy a villa alján is van egy anya csavar amit le kell tekerni hogy szétjöjjön mint az mzk nél. Majd nekem is szét kel szednem valamikor. A szimeringet csak kipattintod csavar húzóval vagy valamivel az már nem nagy munka. Belerakásnál ügyelj hogy ne a szimeringet üsd hanem tegyél rá valamit ami az egyészre felfekszik így egyszerre megy bele nem fordul el ha ütöd, és nem is vered szét. Nemtudom segítettem e ezzel valamit de ha igen akkor jó!
Sziasztok, vki leírná hogy hogyan kell szétszendi az első teleszkópot pontosabban a szimmerinnget kivenni Aprilia AF1 sintesinél, fontos lenne.
köszi
a sportdob mennyi lenne?email:megatar@vipmail.hu
jah kormánysúly.imbuszkulcs+valami csövet húzz rá h nagyobbat tudj fogni rajt:D
nekem a minarelli blokkba az ngk r br 08es volt a tökéletes
Engem érdekelne a motorodból a gyujtáskapcsoló!
és mi a külömbség?érdemes inkább BR10EG-t belerakni?nekem Af1 50-esem van
inbuszkulcs oké de meg sem mozdul,erre incs valami ötlet?melegitsem vagy eröltessem?
Végülis igen nyárra kell bele, de nekem télen nyáron az volt benne, most BR10EG-m van!
Membránt kérj másikat, ami jó, és próbáld meg azzal! Elég ha kitakarítod a tiéd, a végdob úgyis csak hangtompító, ha rezót cserélsz az más, az végülis lehet, hogy dob rajta!
Imbuszkulcs. Bele van rozsdálva a csavar valószínűleg.