Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nana....
Annyira azért nem nagy csapat, de tény, hogy többen vagyunk erre, mint ti a jenkik!
Háát ez az egyedüllétérzés megvolt nálam is :D Aztán mire lettek márkatársak, motort váltottam :D A hyosunggal jobb picit a helyzet... De a nagy csapat most is a keleti országrlészben van...
Épül a házunk Zalaegerszegen! Jövő tavasszal már ott lakok. Persze , hogy jó a Zala megye... Azt hittem egyedül vagyok itt nyugaton .
Én most jöttem meg a motorozásból Megkezdödött a járatás
Zala eléggé a környék? :D Mert akkor igen :)
Akkorát gurultam ma, hogy .....jujjjj ! Meg vagyok elégedve ezzel a motorral.
Valaki esetleg nem lakik Vas megye környékén?
3 napja nem motoroztam .....de holnap után jön a jogsi
Kihal ez a fórum, vagy csak mindenki motorozik?
Szia! Próbálkozz meg itt, Zoltánnak hívják, és mindne van nála, ami csak kell: 06 30 855 76 33!
Üdv!
OK. Tudsz bontót ami af1 alkatrészekkel foglalkozik?
Sajna én még nem találtam.
"Hát el kell keserítselek, tönkrement a műszered! 99%! Haver 50-es AF-1 én is volt ilyen.... A javítás mója: Kiszereled a vízhőfokmérőt, jobb kezeddel bal vállad felett a szemétbe hajítod, atzán elmész egy bontóba, és veszel egy másikat..."

erre:" Akkor nem a műszerfalon lévő óra rossz,
hanem a hengerben lévő gomba?"

.....
Nem erről a motorról beszélünk.
Akkor nem a műszerfalon lévő óra rossz,
hanem a hengerben lévő gomba?
Egyébként van képed a motorról? Nem egy piros-fehér kék futura fekete blokkal berúgós, ezüst vázzal, elől heidenau gumival? Esteleg a km óra se mér.. Akkor lehet egy gépről beszélünk :)
Hát el kell keserítselek, tönkrement a műszered! 99%! Haver 50-es AF-1 én is volt ilyen.... A javítás mója: Kiszereled a vízhőfokmérőt, jobb kezeddel bal vállad felett a szemétbe hajítod, atzán elmész egy bontóba, és veszel egy másikat...
Már leírtuk, írd be a keresőbe, hogy excenter! Ha nem találod akkor majd leírjuk!
Valaki megtudná mondani hogy kell a láncon húzni, mert pokolian laza és ennek a félkarú megoldásnak nem értem ezt a részét.
10 perce inditottam be a vasat Mint a doxa óra Imádom
Valaki a hőfok merővel kapcsolatban?
Help
Miért most dícsérnünk kell hogy milyen szép?
Van egy Futura a fotóknál (enyém)...Lehet véleményt alkotni róla!
Hát ha leveszed az érintkezöt nem kap "jelet",és elvileg nem max-ra kellene ugrania....szerintem...de sztem mindjárt jön valaki és megmondja pontosan.
Gőzöm sincs, ezért kérdezem, ez csak az én elméletem volt.
Ha leveszed az érintkezőt és az óra max-ra ugrik akkor nem inkább az óra sz*r?
Ennyire láma nem vagyok.
Az a kérdés hogy a gomba vagy az óra adta meg magát?
Ha leveszem a gombáról az érintkezőt akkor az óra szintén
max. állásra ugrik. Ezért a gombára gyanakszom, de jó lenne
ha hozzáértő is véleményt mondana.
Valamint ha a gomba rossz:
-lehet-e javítani?
-ha nem honnan lehet
szerezni ilyet?