Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akárkinek van egy fölösleges trafója szóljon! A motor már több mint egy hónapja le van bontva eddig lendkerék lehuzot kerestem most meg trafót:(. Muszály nagyon gyorsan találnom egyet:S PLS!
Fepi 3! Találtál trafót?:S Sajnos a puch-é nagyon nem jó mert ott a tekercs és a trafó egyben van a lendkerék mögött szal szerintem azt egyáltalán nem lehet az af1 en felhasználni vagyha mégis csak komoly mékelés után:S 5ezer forintért érdekelne hogyha megtalálnád! Köszi
Bontott, új? Teljes fékrendszer, nyereg, fékkar, fékmunkahenger, csövek?
Még is milyen féket? Miért akarod kicserélni?
Igen, sőt a lényeget hagytam ki!
De egy fontos dolgot elfelejtettél közölni! A dugó felső holtpontban kell legyen!
Hello.
Seeegítseeen valakiii.
Nem találok sehol a motoromhoz féket.
Aprilia af1 1987.
50ccm
Annyira lehervasztó.
Télleg ilyan gáz ez a helyzet?
Első és hátsó is kellene.
Köszi.
SEGÍÍTSETEK LÉTSZI.
Helló

Az is hatalmas segítség lenne ha meg tudnád mondani Hogy mien színű neked a test kábel és hogy milyen színűek a generátorról jövő vezetékek.
JA MEG A LÉNYEG: 2 VAGY 3 VEZETÉK MEGY AGENERÁTORBÓL A FESSZABÁLYZÓBA? (nekem 2 fázisú)

Előre is köszi!
Hello!
Leveszed a műanyag fogaskereket,a kiegyenlítő tengely magától beáll fefelé, nem így kell össze rakni hanem kicsit fordítani kell rajta a henger dőlésszögével egyenesen arányosan!
pontosabban feltéve a kérdést mi a fene a típusszáma az 50es AF1nek ami az alvázon van vagyis amivel kezdődik me ott azon EZ PGM van és azt mondták h az 50es RSé tán? Me nekem a 25ös sintesin a típuskód az FG PGM! 50es AF1é?! Tudom h van itt vkinek oanja igazán segíthetne...
Hello Mindenkinek ! Vettem egy af1 sintesit de a blokkja darabokban van ,sajnos nem tudom hogy kell pozicionálni a kiegyensulyozótengely fogaskerekét a fötengelyre (nincs jel )! Segitsen valaki ! üdv doki
Az enyémben más színűek a vezetékek. Sajnos nem tudok segíteni.
kössssz:D Nem tudjátok puch (asszem m50) trafója nem lehet jó bele? Mert haver talált egyet nekem:D
Jah, hogy 50es Lehet van itthon elfekvőben, megnézem neked Ha van, akkor 5 ezer Ft az ára
Használtan 12-20 ezer Forint. Aprilia RX 125 - Aprilia Tuareg - Aprilia Pegaso és ebben a topikban kérdezdd meg.
Meghalt a trafó a motoromban:( Félek komoly költségeknek nézek elébe:(.
Helló mindenki!

Nkem 125-ös pegasóm van és tönkrement a fesszabályzóm. Szereztem egy af1 125-öshöz valót (92-es)
De nem tudom hogy kell bekötni. Nincs véletlenül valakinek kapcsolási rajza nagyon kéne!
És 2 vagy 3 vezeték megy rá a generátorról? Vagy ha valaki meg tudná nézni az övén. Köszi! Itt a fesszabályzó:
Esetleg van valakinek 125 ccm-es futurára eladó sportkipuff-rendszere? Honnan lehetne ilyet szerválni? Újan nem hiszem, h van ehez a típushoz..
Köszi szépen, hát igen 5200km után már elég szokatlan legálisan! Ma mentem 170km-t!
Grat a jogsihoz. Furcsa lesz az elején, h nem baszogathat semmiért a "mese autó" .
Ez a nagy meleg nem tesz jót a motornak. Meghalt a gyertyám (NGK B10 EGV).. Legszívesebben "egy szál faszban" motoroznék, csak félek kimenni pólóban az útra...
Végre kezemben tarthatom a jogsim
De nem kell tipusszám, elég ha csak az adásvételibe azt írjátok ami rajta van a motoron!
jaja tudom h naon jó üzlet lenne. ki is próbáltam már a mocit semmi nyűge nincs meg kevés km-es. azért is mennék bele mert anyagilag járnék jól mert ez az 50es moci meg kell egy oan srácnak akinek van egy banditja és cserélni akar ráfizetéssel. De ő meg viszi ki külföldre ahova már kell rá rendszámot tetetnie. Elég bonyolult de meg lesz. Azért van szükségem az akármilyen 50es AF1 Típusszámára vagy akármien számára mind1 ha nem valódi lekakilom csak tudjam h néz ki. Mert mikor megnéztem el is volt karcolódva meg az adás vételije is elég furcsa meg h ien kevésbe tartja azt a jó mocit. Így már tisztább a kép? Segítetek nekem?

AF1 50 motor és alvázszám kéne persze nem ami nektek van változtassatok meg benne pár számot. 125ös nem kell van nekem is