Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Víz van benne?Nézted? Ha igen,akkor vedd úgy hogy nem is írtam semit
Sziasztok.
Nemrég vettem egy af1 50-es gépet és ma
a hőfok mérő óra megbolondult.Ráadom a gyújtást(a motor tök hideg)
és a mérőóra teljesen kiakad.Előbb csak ugrált össze vissza később max.
kileng a mutató és ottmarad.
Help
Hy
Bontott blokkalkatrészek aprilia af1 50hez eladók
msn/email: v.adam1992@citromail.hu
had én döntsem már el ,h mennyiért árulom!
Az ár,szerintem is sok érte
Ez a motor rajtad marad...
Hay mindenkinek

elado a mocim:

http://www.hasznaltauto.hu/2070317_aprilia_af1_1990

Vegyél 1 motort!
Hát én jövő évig 4 keréken tolom a kilómétereket, szal annyira nem zavar. Max az, hogy kimaradok a bulikból a motoros haverokkal
Hát ez is majdnem kelet, eddig itt is, nemrég még kerültem egy párat, de most elborult, szerintem megy felétek!
Itt keleten százágra süt a nap
Hali all! Felétek is mindjárt esik?
visszadadog v lehörög? úgy dadog, muntha "szabályozna"?
akkor jól láttam ott 1 futrinkát.. a gépem kb 1 hónapot állt nála, azóta u.ott állt a tied is.. :D
amúgy Laci jó szerelő,csak nem szereti a pepecselős munkát, a blokkomat pl jól gatyába rázta anno..de a lassúság..az tényleg nem feküdt neke msem. .hozd el a rákba tőle.. aztán keress vkit aki segít, és motorozz
Amugy viheted Suzukiba sajtosékhoz (de akkor asszem arra pár hónapot várnod kell:D) Vagy esetleg ki a kawasakiba coniékhoz ... lehetőség van bőven:)
Hozd hozzánk
El is vinném, ha lenne hova..

Na mndegy, holnap elhozzunk, aztán majd meglátom mi lesz.
Egyetértek Labikával!

Egy telószimering csere nem nagy kaland, ellenben már a többi kicsit több hozzáértést igényel!Szerintem jobb ha elviszed szerelőhöz hogy csinálja meg, keresse meg mi a baj!
Hát szerintem meg pont a telószimeringet kéne neked otthon megcsinálni, a többit meg szerelőnek! Membránon azt, hogy kiveszed, és ha átlátsz rajta 1 kis fényt, akkor nem jó! De a legjobb, ha szerzel másikat, és kipróbálod azzal mert lehet h nem jól nyit!

Ott van most az enyém. 8 hónapja. És amint látom, nem áll szándékában foglalkozni az én "rejtélyes üggyemmel"...

Szerintem az lesz, hogy hazahozom, aztán kezdek vele valamit, de akkor kérem az asszisztálásotokat! Telószimeringet megcsinálta, az a lényeg, mert annak már tényleg nem mernék magam nekiállni.

A kérdésem még mindig fennáll: a membránon mit vizsgáljak? Hol találom? Hogy vegyem ki? Mire ügyeljek? Bocs ha sok hülye kérdésem van/lesz, de inkább kérdezek, mint h elcsesszek valamit.
na ja...ez is igaz...én csak megpróbáltam segíteni...de ha mást nem talál akkor őt is megpróbálhatja.egyébként nekem is lassan csinálta,de viszont most baromi jó lett,sőt ha szerelő kellene én tuti hozzá vinném legközelebb is
Hello!

Most vettem észre ha elfordítom a kormányom van egy olyan pont mikor elmegy minden a műszerfalról, a gyújtákapcsolónál ha tőben megmozgatom a vezetéket akkor csinálja, biztosan a kapcsolóban van megtörve valami vezeték, vagy nem érintkezik reendesen. Hogyan tudom levenni a kapcsolót és hozzzáférni a vezetékekhez?
CSak kicsit drágán, nem? Meg Mikeenak se lőtte be a karbiját majdnem két hónap alatt.... Szóal kétlem, hogy foglalkozni fog egy újabb rejtéjes problémával...
Illés László,Galambok: 30/225 26 67
kicsit lassan dolgozik,de nekem szépen megcsinálta a fercciám.
Hogy én hova viszem? :) Hát az egyém egyszer látott szerelőt, akkor Tapolca-Lakamoto... De az nagyon-nagyon régen volt, azóta mindent én csináltam.... Gyakorlatilag nincs olyan csavar rajta, amihez én még nem nyúltam :) Nem feltétlenül, m,ert baja volt.. Csupán tisztítás, ellenőrzés stb stb...