Üdv kérdeztem valamelyik nap a lábtartó konzolt és a hátsó telót. Egy-egy képet tunál küldeni róla? Jövő héten megmondom, hogy kell-e mert akkor rendeződök anyagilag.
Ezen felül van még komplett power szettem, fesszabályzóm kábelkötegem, balos kapcsló a a kormányra, idomjaim AF-1 SPORT PRO-hoz. Valamint még egy csomó motyó amit nem említettem...
Help me plíz
Problémám a következő: Van egy aprilia af1 50-esem és olyan betegségei vannak mint pl nincs féklámpám, indexem, ha kapcsolok egyet az első világításon (ami viszont müködik) felugrik vagy 5ezerre a fordulatszám :(
Kell egyébként hogy legyen benne akksi?
Köszönöm előre is a segítséget!
By: Syasya
srácok van még jópár af1 125 alkatrészem eladogatnám olcsópénzért,legjobb esetben egyben,de külön is.nekem foglalja a helyet és kéne versenyre a lé.irok majd egy konkrét listát de van még 3 majdnem komplett rotax 123 blokkalja,gyujtások,34es delorto,kábelkötegek kormánykapcsolók tükrök,spirálok,km meghajtó,tank,idom,váz,segédváz,1 futura kerékszett,fékek,még müszerfal is van,tudok rá jó pénzt mondani,ha valakit érdekel,zaklasson.
06705540998
balatonmotors@hotmail.com
vashüvelyes h fúrni akarod? mert akkor nem lesz nagy költség.. 1pár ezer ft-ért megfúrják, új dugó,azt hadd menjen tovább.. polinivel ne foglalkozz.. ha tényleg fúrható,akkor hajtsd ezzel,nekem is így van, tökéletes!
Áááááááááhhh gyerekek RSAta első helyet érte el madarason freestyle versenyen! Szerintem teljesen megérdemelte, olyat ment, hogy ááá! Gratulálok neki, profi vagy Atta!
pihen
kemény volt madaras elfáradtunk..
A poén h szétszakadt a csapágy a hátsó keréknél és a kerék mozgott, a tárcsa beleakadt a fékpofába és megfogta .Nem mozgott a hátsó kerék..
Szerszám persze sehol
Szerencsére Atta faterja segített nekünk, hozott szerszámot megcsináltuk
még1-szer köszönöm
Hello mindenkinek kellene nekem 160 as vagy 180 as Pollini vagy más hengerszett dugóval gyűrüvel ha nme tudtok akkor hol lehet ilyet beszerezni és inkább 160 válaszokat linkeket előre is kösssz amuyg a motor tipúsa af1 sintesi
Ha az oldalidomra gondolsz azt egyben adom jobb + bal.
A többi darabokban vagy egyben ahogy tetszik.
Henger gyújtás nincs hozzá.
15ezer ft.
Du. 5 után vagyok elérhető.
0630/6963423
14 ezer forint + 4 ezer a szívócsonk.
Du. 5 után vagyok elérhető.
0630/6963423
Help me plíz
Problémám a következő: Van egy aprilia af1 50-esem és olyan betegségei vannak mint pl nincs féklámpám, indexem, ha kapcsolok egyet az első világításon (ami viszont müködik) felugrik vagy 5ezerre a fordulatszám :(
Kell egyébként hogy legyen benne akksi?
Köszönöm előre is a segítséget!
By: Syasya
06705540998
balatonmotors@hotmail.com
5000ft.
hátsó tárcsára lenne szükségem ami nem hullámzik.
Akinek van feltétlen szoljon. köszi
kemény volt madaras elfáradtunk..
A poén h szétszakadt a csapágy a hátsó keréknél és a kerék mozgott, a tárcsa beleakadt a fékpofába és megfogta .Nem mozgott a hátsó kerék..
Szerszám persze sehol
Szerencsére Atta faterja segített nekünk, hozott szerszámot megcsináltuk
még1-szer köszönöm