Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó lenne, ha kitöltenéd az adatlapodat!
Amúgy ha úgy raknád össze ahogy Te láttad, a lökéshullámok erősítenék egymást. De ez egyszerű fizika, csak józan paraszti ész kell hozzá.
Én most vettm fékbetétet 2900ért. Volt raktáron szerintem bármelyik nagyobb motoros boltban kapsz.
A jelölésekkel ne foglalkozz! A főtengelyen amúgy sincs! Gyertya ki, csavarhúzóval kitapogatod hogy mikor van felső holtponton. A lendkerékmágnes amúgy is oda húzza. Kiegyenlítő tengely lent, de nem gravitációnál fogva, hanem a hengerszöget belekalkulálva (amúgy ott a blokkhoz képest van egy kis jelölés, hogy hogyan kell állnia)! Ennyit tudok segíteni, ezek után a Te dolgod hogyan csinálod!
A Nagyvas.hu-n
87 es aprilia af1hez(50ccm) első fékhez fékbetétet keresek.
Ha tud vki,akkor, írjon létszi.
Vagy vmi bolt pesten egy link is jó,ahol találok hozzá,
köszi.
crazyszanyi@hotmail.com
Hali! Elfelejtettem egész nap megnézni de csináltam most képet.
fanticba is ez a motor van
Ez 50-es apriliaé? Ducati Energie? CSakmert én Fanticba láttam ilyet.. De ha apriliaé is.. Létezik 50-es akku nélkül? ha igen, nincs valakinek kapcsolási rajza hozzá? Csak akku nélküli érdekes :)
Hellóhelló!:D Irj majd rám egy üzit vagy ide h mi a nagy harci helyzet:S:D
OK ! De hol a jelölés a fötengelyen ahová illesztenem kell a fogaskereket , más amit nem értek a robbantott ábrán ott a dugó fh ponton a tengely meg felül ,vagy rosszul van rajzolva ? üdv doki
Ahogy mondod! De figyelj rá, hogy egy foggal se legyen eltéve, mert akkor is eléggé be tid rezonálni középtartományba!
Jól mondta, váltóolaj, és jó lesz!
Remélem igazad lesz üdv doki
Szerintem először olajat a váltóban.
Eladó Apriliám: http://www.hasznaltauto.hu/2085305_aprilia_af_1993
Eladó AF-1
mail:johnq@freemail.hu
Ha érdekel keress meg e-mail-ben. Cím az adatlapon....
A régi tulaj szerint a sebválto fokozatok nehezen kapcsolhatok . Ebben az esetben mit kell cserélni ? üdv doki
Igen!
cseréltem ill vettem bele karmanytút.
Hello ! Ha jól értem akkor a dugattyu felsö holtpontra a kiegyensulyozotengely pedig saját sulyánál fogva lent illetve a hajtókar sikkal párhuzamosan . Jol értettem? üdv doki
Bocs, én a féknyeregre gondoltam. A fékmunkahengerbe karmantyú van, lehet hozzá kapni.
Akkor valószínű,elég ha karmantyút cserélsz benne- Szét kell szedni, meg kell nézni. Ha jól tudom akkor ezekbe sima négyszög keresztmetszetű tömítőgyűrű van, az meg néhány száz forintos tétel.
Szia.
Első hátsó fékmunkahenger kellene de nagyon.
Azért akarom kicserélni,mert folyik...stb.
szar.