A membránról honnan tudom hogy rossz? Csont száraznak kell lenni a légszűrőháznak? Polini sportdob mennyit dobna rajta? Vagy inkább takarítsam ki a gyárit? Kösz a választ előre is!
Helo valak megtudná mondani hogy egy 50 nes af1 be hol van a power szelep, mert ojan mintha néha késön nyitna ki és rá akarok nézni . Meg lehet hgy lecserélem a kipufogó rendszert egy políni ra robogón volt, kis átalakítással sztetek ér neki valamit vagy elrontja?
Akciós áron gyujtótrafók eladók még 3db. 125ccm apriliákhoz 2db kék és 1db fekete. MIndegyik hibátlanul müködik nálam kipróbálható illetve fel is szerelem motorra. ára:10eft/db.
érd:patvaros87@gmail.com vagy mobilon:06303207630
szevasztok vettem egy sport prot és érdekelne egy két cucc ami kéne:henger hengerfej,karbiba tü,spirállok és kilométerora meghajtocsiga naggyábol enyii ha vlakinek van az léciirjon emailom fesusbali@freemail.hu ha kell tudok mást cserébe adni érte futura cuccot ha lehet árat is irjatok elöre is kösz
Hááát csaka szakaszos nyúlás a tippem.. Bakold fel a motort, hajtsd körbe úgy a láncot, és nézd alaposan... Más ötletem nincs! Az Excenter biztos nem mozdul el!
Hello eladó Aprilia af1 tipusú motorkerékpárom uj dugóval gyűrűvel komoly tuningal már bejáratva Matusik Andrea motorja volt azóta át lett festve és fel lett ujítva pályára ajánlanám vagy gyorsulásra kategória váltás miatt eladó nagyon erős kis motor Ára:240e ft Érdeklődni itt vagy msn simson-rider.46@hotmail.com vagy tel 06203753004 ,06203753090
az NGK B10EG gyertya nyáron kell?nekem B9EG van,az nem jó?
esetleg valakinek ötlete a kormánysúly levételére nincs?