Nah hát ez lett a motoromból...beleért a power-nyelve a dugóba. Azt hiszem, valakinek itt már volt ilyen.
Akinek van eladó 160-as hengere, olcsón, az szóljon. Ha nem, akkor felfuratom ezt a szart. Mégvalami...Ilyet táborituningnál csinálnak, vagy hova lehet vinni, esetleg vas, vagy zala megyében?
A gumisnál "lihegjél" a képében ha nem ismered,mert nekem is nemrég volt a felni fényezőnél,aztán 1 hét után vittem a gumishoz.Rárakta,haza hoztam és mit vettem észre?2x2 cm-es festékleverődés a felni szélén Ne tudd meg milyen ideges voltam.Sok szerencsét!
Igen mindenképpen érdekel! De... Hétfőn viszem a gumishoz a kerekeket hogy visszadobja a gumit, először vissza akarom rakni őket és utána még egyszer megvizygálni a motrot hogy bizotsan a trafó ment e tönkre... mert 90%ra biztos vagyok benne de akár a tekercs is lehetne:S Szóval hétfőn írok hogy mi a fejlemény rendben?:) Amugy mégegyszer köszözöm!
Ma munkából hazafele jövet benéztem a fényezőhöz hogy áll a motor. Közölte hogy még csak a felnik vannak készen de hogy azok szépek lettek. Kicsit lehervadtam, mert azt hittem már összerakható állapotban lenne a gép(hogyha lenne trafóm:() Na mindegy lássuk a felniket. Hát amikro megláttam azt hittem elájulok, gyönyörűűű szinte beszélt hozzám, komolyan, elérzékenyültem ahogyan nézegettem:D:D:D Gyönyörű kékes-lilás szine van. Egyszerüen nem is álmodhattam volna ennél szebb színt.Alig várom hogy kész legyenek az idomok is és meglássam mit mutat az összkép:D Bocsi de ezt meg kellett osztanom veletek:D
szerintem csak megállt a meleg miatt. utána szarrá önindítóztad és megszívta magát. vedd ki a gyertyát és úgy önindítózz és nézd meg h köpködie-e a cuccost. ha igen ako a blokk alján van egy leeresztő csavar azt tekerd ki és kifolyik a karterből a benzines cuccos. utána gyertya pucolás és mehet is a banzáj nekem is volt ien szentem ez a baj
Pár napja egyszer csak megállt menet közben a motorom. Szikra van! Benzin van! Kocsiról bikázva sem indul a motor, nem is pöffen. 2 gyertyát is próbáltam, egyikkel sem jó. Kompresszió jó. Mitől nem indulhat?
Akinek 50-ES AF1 VAN AZ LEGYEN MÁR SZIVES írja már le nekem az alvázszámban található ELSŐ 5 BETŰT AMI A MOTOR TÍPUSÁRA UTAL! KÖSZÖNÖM! NEKEM A 125ös SINTESImnek : FG-PGM 52...
Nagyon de nagyon fontos lenne és semmibe sem kerül.
Ezzel nagyon sokat segítettél mert nekem is ugyan ilyen volt ami tönrement,
most már tuti hogy az af1-nek is 2 fázisú generátora van.
Szóval jólesz csak rá kell mérni hogy melyik vezeték mi.
Igen a lenti csigára gondolok, mennyi az ára spirállal? És látom Szoboszlón laksz, ha esteleg debrecenbe jársz suliba akkor nem kellene postázni hanem összefutnánk valahol...
Hello all. Aprilia Af1 Sport Pro 1994 es minden alkatrésze bontva eladó. Rotax 123 as blokk van benne, zsír uj prox hajtókarral( dobozában) sértetlen nicasilos hengerrel alig használt dugoval ...... stb. Ha kell valami írj ide vagy atimaister@citromail.hu
és mit tudsz ezekről a szerkezetekről? Esetleg nincs valami műszaki dokumentációd hozzá? pl vezetékterv? Lehetőleg akku nélküli verzióhoz Ha egyáltalán lehetséges, hogy ez akku nélküli :) Mert sajnos túl sok adatot nem sikerült róla szerezni... És az elektromossága problémás... Pl egy simson fesszabéályozót mókoltak rá... És ehhez a részhez én nem értek... A motorja jó, max az olaj folyik belőle :D
A henger biztos nem olyan! Mondjuk a blokk alap megeshet.. De érdekes egy cucc ez.. Nem olyan, mintaver régi feketeblokkos 80-as AF1-ese... Olajpumpa hátul, a lánckerék feletti fedél alatt, vízpumpa nem odlalt, mint az AF-1-en, hanem elöl a forgattyúshát elött, henger nicasilos, hengerfej dupla, mint a 125-ösön, hja, és 1 gyűrűs Asso Werke dugó benn :)
Hello
vettem egy 93 as futurát és nem tudom hogy kell beállitani az karbit,mert azt csinálja,hogy ha rárántom első sebeségbe tövig a gázt akkor egyszerüen lefulad,ha megvan neki a kellő 2-3 ezer fordulat akkor már megy és nyit is a power ahogy kell,mi lehet a baja,hogy lehet beállitani hogy kezdettől fogva pörögjön?
Előre is köszi.
Hello
Eladó aprilia Af1 50esem:hibája:nincs meg a karbinak a levegőcsavarja
Amúgy a blokk tavasszal volt felújítva-van jó kompresszió
-Karbon indexek,fehér indexbúrával
-leo vinc sportkipufogo
-szép állapotú festés
De ha valaki többet akar róla vásárolni/nem pár1000es dolgokat- akkor megbontom a motort
amugy van af1hez-blokkalkatrészem is-irjatok
msn/email: v.adam1992@citromail.hu
Akinek van eladó 160-as hengere, olcsón, az szóljon. Ha nem, akkor felfuratom ezt a szart. Mégvalami...Ilyet táborituningnál csinálnak, vagy hova lehet vinni, esetleg vas, vagy zala megyében?