Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem beszélve arról h úgy tudom elég kihegyezett gép pl az af1 vagy nsr-rel szemben,és nekem nincs szükgésem rá,úgysem pályázni fogok vele.
ízlések és pofonok
beépítem a hsz-ba h ne legyen feltűnő,mert esetleg valakit sért:
dfaséerl bjlvhc mert fdsklhaf csunya faen.txngfhlg
Mito-t miért zárod ki?
ez közel van tűrhető áron stb.
de nem hiszem h apriliát veszek(jah ezt itt nem kéne hangoztatnom )
van 3 nagyon esélyes nsr,de nem zárom ki a többi 25öst sem.(kivéve az rs-t,mitot,tzr... )
rg is esélyes lenne,ha lenne elado.
de ilyen áron ilyen évjárat normális állapotban nincs.
szal minden márkára levetitve:
honda 60%
aprilia (csak af1) 20%
és a többi a maradék 20.
viszont ha megnézem 1ik nap,és nagyon megtetszik,akkor lehet ez lesz.
No csak nem AF1 lesz a választott? Egyébként én semmit :D És szerintem másoknak se lesz ismerős...
Hello!
http://www.hasznaltmotor.hu/ha...
erről tudtok valamit?
hátha ez lesz...
Sajnos csak akkor jutott eszembe amikor már megszáradva nézegettem
tényleg szép! Bár a súlyokat levehetted volna fényezés elött...
Ha valakit érdekelne feldobtam pár képet a frissen fényezett felnimről Szerintem csodaszép
Oké. A héten járok arra, megmutatom nekik. Majd megírom mi volt. Köszönöm amúgy!
Van, nekem főtengelyt újítottak kétszer.. Én vittem az új szettet, betették, centírozták! Ügyesek, olcsón dolgoztak, de figyelj oda, mert ez nekik csak apróság, nem ebből élnek, ezért majdhogynem szivességből csinálják meg. Fúrni tuti, hogy fúrnak, szeritnem ekkorát is, telefonon kérdezd meg, hogy ez hogy-smint megy, vagy ha mész arra, személyesen. Én árat is kérdeznék előre.

Sok sikert!

És légyszíves számolj be a tapasztalatokról!
Na itt vannak képek a konzolrol meg a rugostagrol. A rugostag benne van még a vázba mert ha nem kell akk nem veszem addig ki
OK.köszi
Igen. Csak arra ügyelj, hogy a leeresztő vissza legyen tekerve
8ezer forint a 2 darab (jobb+bal).
Az lenne a kérdésem hogy az első telóba mennyi olaj kell mert szimmeringet kell cserélnem.
kösz.
Előre is kösz.
hali
AF150-esnél a váltolajat alul leengedem és az oldalán lévö csillagcsavart kicsavarom és addig öntöm az olajat,amig odáig nem ér?
A hengeren sértetlen a nicasil a dugo pedig egy vertex ami még nincs egy éves.
Trakee! Köszönöm az infot, valamelyik nap lenézek Zegre a varró művekhez. Esetleg van velük személyes tapasztalatod? ( vagy akármilyen) Másik gondom a dugattyú lenne. Fogalmam sincs hogy megy ez.... vinni kell a dugót amit beleraknál, és ahoz fúrják, vagy hogyan van ez?---- AKÁRKI?!?!
Az a henger, meg a dugó milyen állapotban van?
:( Nem túl biztató, de evvan ezt kel lszeretni
Holnap teszek fel roluk képet.
Egyenlőre pénzgyűjtés