hát én legjobb tudtommal csak a bal oldali tükör kötelező a másik nem. azt h már a km/órát is rá mondták az azért van me biztos meg akart szívatni. Am szentem kár volt azé a 10esért... inkább 2 hó eltiltás
amúgy pont most szerdán haverral együtt húztak meg minket, el is ment befizetni a pótvizsgadíját motorral, és azon a kb. 1,5 km-en 10 000 kp ment a zsaruk mocskos zsebébe, mert nem volt jobb visszapillantója és km/h órája
egy szar nap= 13360 huf
foggalmam sincs... de azt az egyet tudom hogy lyukat nemszabad váltani legalábbis az én oktatóm azt mondta hogy ha ezt megcsinálom 2nél többször akkor bukta meg indexeléssel is max 2X lehet rontani ha jól tudom
Fiúk ti úgyis most vizsgáztok. Mit nem lehet csinálni a vizsgán ami való életben természetesnek mondható? Ilyenre gondolok hogy amikor tanulóvezető voltam (autó) két kézzel kell fogni a kormányt, kanyarban nem lehet váltani, stb. Szóval ilyen idegesítő dolgok aminek nemsok értelme de vizsgán így kell csinálni.
viszont itt aki AK ra megy az 250es CB vagy CBF el megy(nemugrik be pontosan a neve) na azzal kerülhettem egyet énis 2. be 10000nél van asszem piros és 11000 nél 70et mentem vele höhö
válasz: "akkor még szarabb lesz"
egy szar nap= 13360 huf
egyszer mentem vele 90-nel pff azthittem szétesik
a visgabiztos már előre eltervezte (és nem csak szerintem)