Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szivatták
szivattál egyértelmű, mert még mondta is, hogy: "biztos úr most buktam meg, így is szar ez a nap"
válasz: "akkor még szarabb lesz"
sőt + 12 000 a pótórák
hát én legjobb tudtommal csak a bal oldali tükör kötelező a másik nem. azt h már a km/órát is rá mondták az azért van me biztos meg akart szívatni. Am szentem kár volt azé a 10esért... inkább 2 hó eltiltás
jah, de csórikámat alig egy hete tolták le az útról, úgy rakta össze valahogy
Nem, csak jól írta, a zsebükbe ment, hogy ne jelentsék fel!
km/h hiányáért is büntetnek? hát ez már vicces
vagyis 13660 huf + benzin
amúgy pont most szerdán haverral együtt húztak meg minket, el is ment befizetni a pótvizsgadíját motorral, és azon a kb. 1,5 km-en 10 000 kp ment a zsaruk mocskos zsebébe, mert nem volt jobb visszapillantója és km/h órája
egy szar nap= 13360 huf
Én is hátranézek sávváltáskor. Illetve hátra fordulok. Mert a visszapillantómból csak hátrafelé látni és mellettem egy jókora holttér van.
Minden irányváltoztatásnál hátra kell nézni
jaja de azt nekem a vizsgabiztos mondta is hogy hajtsam le és 1-2 cm rést haggyak csak
foggalmam sincs... de azt az egyet tudom hogy lyukat nemszabad váltani legalábbis az én oktatóm azt mondta hogy ha ezt megcsinálom 2nél többször akkor bukta meg indexeléssel is max 2X lehet rontani ha jól tudom
ha a plexi fel van hajtva az szúrja a szemüket
nálunk az Ak -s ETZ be se indul, mindenkit átirányítanak A1 re
Fiúk ti úgyis most vizsgáztok. Mit nem lehet csinálni a vizsgán ami való életben természetesnek mondható? Ilyenre gondolok hogy amikor tanulóvezető voltam (autó) két kézzel kell fogni a kormányt, kanyarban nem lehet váltani, stb. Szóval ilyen idegesítő dolgok aminek nemsok értelme de vizsgán így kell csinálni.
viszont itt aki AK ra megy az 250es CB vagy CBF el megy(nemugrik be pontosan a neve) na azzal kerülhettem egyet énis 2. be 10000nél van asszem piros és 11000 nél 70et mentem vele höhö
szinte mindenhol olyan gép van
egyszer mentem vele 90-nel pff azthittem szétesik
köcsög buzik... énnekem még kell vezetnem néhányszor holnap délelőtt is megyek a kemény honda CG vel
énse örülök, de bunda volt
a visgabiztos már előre eltervezte (és nem csak szerintem)
Ne törődj vele, engem is meghúztak!
én nem örülnék neki ennyire
én szerdán buktam
Miért is? Melyik 3 munkanap? Kedden vizsgáztam, ma kaptam meg levelen a vizsgaigazolást, csak be kell mennem!
de 3 munkanapot várni kell, nem?