Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem 10ezer volt szeptemberben!
Nagyvas.hu-n találtam párat: Goldfren, Newfren, meg AP Racing márkákat...ezek között van kerámia, erősített, normál, szinter, standard.... Kinek melyik szimpatikus?
Még 1 uccsó kérdés.: Erre a motorra kb mennyibe kerül a műszaki (nálam még ott nem járt, és ma a rendőr emlékeztetett..
Előre is kösz a válaszokat! Üdv.
Nagyvas.hu...Megkeresed az alkatrészeknél, hogy fékrendszer, ott rámész a fékbetétre(szerintem jó a Lucas, de én Newfren-t vennék) ott rámész, hogy aprilia 400ccm-ig, utána kiválasztod a tiédet, Newfren-nél láttam, hogy van AF1 125 futura, de lucasnál nem láttam, de ugyanaz mint a replica-jé! És megrendeled, jó árban vannak, vagyis inkább nem vészes!
*fékbetét
Hello mindenki! Hol lehet AF1 futurához (125ccm) hátsó fékpofát kapni? (Hülye nem vagyok, gondolom INTERNET, azon belül több lehetőség is van) Milyen márkát ajánlotok? Valami linket küldhetnétek, ha nem okoz gondot..
125ccm
aki tud af1 hez sp hengert dugót stbit jó áron az szóljon nagyon sürgős
hegesztesd meg.
úgy néz ki mint amin ugráltak
Buktál?
sziasztok.. tudna nekem valaki ilyent ami a képen van...mert nekem eltört..ha jól hixem 3 imbusz csavar fogja...de nekem csak az a rész kéne ami elvan törve de az a képen látszani fog...azon van a lábtartó meg a váltó is...az a rúd ami váltóhoz ér vagy kapcsolódik az nem kell...vagy ha az együtt van akkor az is jó..ha nem lehet rárakni az enyémet..
Azt elfelejtettem, hogy az Af1 is max 50 ccm legyen, mert csak annyit bír a jogsim!
Sziasztok!

Ha valaki tud egy eladó aprilia Af1-et , ahol az eladót csere-motor és mondjuk minimális ráfizetés is érdekli, az küldjön már nekem e-mailt, vagy válaszoljon itt a fórumban. A csere motor egy 2000-es évjáratú Yamaha Yog ( fine selection) 50ccm robogó. e-mail: kyrki@citromail.hu
külpontos láncfeszítő,arra írták,h gondot okoz,hogy ha a beállítása miatt előre kerül a kerék akkor ér bele a rezóba
am meg mi az az excenter?
hát nem tudom ezt a gumi témát. Nekem a gyrái méretű 130/70 van hátul a és a lengővillától így is 1-2mmre van a gumi széle. A kipumba tuti nem érne bele me nekem se gyári. a felni elbírná a 150/60ast? Szerintem szanaszét repedezne hamar. Még talán egy 140est elbírna de mondom nekem a gyári 130assal is alig van hely a lengővillánál.
nem ..... Keress rendszámosat, lehet kicsit drágább, de nem baszogatnak miatta!
Nem kell lefotózni, elhiszem neked, de akkor már egyből más ha nem gyári rezó! Nekem levitt 1centit a gumi oldaláról, meg Adee irta h neki is beleért amikor az excenter ott állt!
Én egy szoval nem mondtam neked hogy hülye vagy! Nekem a gianelli rendszerrel( asszem a gyári) nem ér bele, sőt még közel sincs. Nem alakítottam rajta.Most nem kelek fel lefotozni de ha nagyon akarod reggel majd lekapom.
Sziasztok!
Véleményetek szeretném kérni abban, hogy megéri-e vennem egy af1 futurát 50es papírral v sem?
Köszi!
Érdekes nekem beleért....meg Adee-nak is...akkor most ki a hülye?
Az excenternek köze nincs hozzá,és mondom hogy belefér de nem ajánlom meg nem is azt tervezték bele,én is így vettem.
Nem lassitja feltünően! Előre nem tudom, nekem vágott slick van, más a számozása!
kőszike amúgy nem lassítja a motort...vagy nem fogyaszt többet? mert azért elég vastag ..de azért köszi mindenkinek hogy válaszoltatok... és előre hányas a jó? 120/70/17 az jó vagy a 120/60/17 ? melyik jó? most akarnám le cserélni...
A lánctól függ, ha elöl van az excenter akkor beleér a kipuffba a gumi! 150/60 fér be, 70már nem!