Miért? Elég sok enduro van, ami berúgós és önindítós is! Amúgy tényleg nem érdemes annyi pénzt és energiát bele fektetni! Később úgy is veszel valami nagyobb mocit!
Szerintem is törődj bele, hogy berugós! A 4sebisek szerintem mind azok! Meg ha 1szer berugós, akkor ne legyen öninditos, legalábbis gyárilag vagy ezzel, vagy azzal szerelték!
Bocs, de nem igazán látni! De ez a blokk ugyan olyan mint amilyen nekem az Aprilia RX 50 Racing-be volt! Azt tudom, hogy abba sem lehetett bele tenni, a deklin meg volt a kialakítás, de a blokkra nem lehetett felfogatni! Sajnálom de tényleg nem látni Amúgy miért nem jó neked berúgósan, nem hiszem, hogy olyan nehéz lenne beindítani, mert még egy 600-as nál érthető lenne
csumi lenne olyan kérdésem hogy le tőrt nekem amibe kuplung zsinór akad be ez a dekini közepén található, na és rendeltem egyet és bele tetem.Ősze raktam mindent ahová kell és nem emel ki a kuplung vagy is nem jó hogy miért? Hiába állítok rajta a karon olyan mit ha keveset húzna rajta, de nem vagyok biztos már az állítóját tejesen kicsavartam és úgy se jó de szinte a karon is érzeni hogy nem jó..
Meg azt sem tudom hogy deknin van két csavar az 22-es csavar és az kettő van rajta egyik az felöntője ahol az olajat öntőd bele a másik passz hogy mii de amibe kuplung akad bele az kis kallantyú szerűség közepére esik a másik 22-es csavar. a kallantyú közepén van egy kis csavar az mit állítana mert fogalmam sincs mit rontottam el mert miden a helyére tetem olaj lenne kevés benne 1 litert tetem bele ? vagy mi?
vagy ami kallantyú közepén van csavar az állítana valamit? nagyon kőszönöm előre is válasz
3530 Miskolc Vörösmarty út 1. 6/3
köszi
szted mit vegyek?
50ccmig ami nem krossz és nem robogó!
akkor nem lehet belerakni?:(
aprilia rs-et akarok venni
Meg azt sem tudom hogy deknin van két csavar az 22-es csavar és az kettő van rajta egyik az felöntője ahol az olajat öntőd bele a másik passz hogy mii de amibe kuplung akad bele az kis kallantyú szerűség közepére esik a másik 22-es csavar. a kallantyú közepén van egy kis csavar az mit állítana mert fogalmam sincs mit rontottam el mert miden a helyére tetem olaj lenne kevés benne 1 litert tetem bele ? vagy mi?
vagy ami kallantyú közepén van csavar az állítana valamit? nagyon kőszönöm előre is válasz
akkor megy bele önindító?
hát ma este ez a 2 volt a max
remélem látszik vmi
meghát nem tudom felemelni a motort:)