Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ok. Ma feladtam a többiek alkatrészeivel együtt.
jah bocsi kihagytad hogy 50cm3-is a moci
sziasztok aprilia af1 futurára szeretnék venni egy kipufogó dobot de nem találok sehol a neten :( tundátok segíteni?
Jah..meg azt akartam kérdezni, hogy valaki meg tudná mondani honnan tudok venni Af1-50-re hátsó lánckereket? Aki tud valamit írjon... köszi előre is!
Üdv!Az enyém önindítós és berugós is , de már így vettem, úgyhogy segíteni sajnos nem tudok. Nem tudom hogy gyári-e vagy nem.
Még egy képet rakhatnál rólla hogy milyen állapotbanvan?
Csáki István/Bodnár Zsolt
3530 Miskolc Vörösmarty út 1. 6/3
Akkor miről beszélünk, és miért koptatom itt a klaviatúrám? Ezekszerint rossz... Szerinted attól, hogy érdeklődsz, megjavul?
Rendben van. Ha egy címet tudsz küldeni megy is.
ok
köszi
szted mit vegyek?
50ccmig ami nem krossz és nem robogó!
Add el igy! Hidd el elviszik!
MERT MOST eladom,és hát önindítóval könnyebb lenne...
akkor nem lehet belerakni?:(
aprilia rs-et akarok venni
Ha még1szer elolvasod, hogy mit irtam, akkor rájösz, hogy erre a motorra értettem! Ne nézz hülyének!
Miért? Elég sok enduro van, ami berúgós és önindítós is! Amúgy tényleg nem érdemes annyi pénzt és energiát bele fektetni! Később úgy is veszel valami nagyobb mocit!
Szerintem is törődj bele, hogy berugós! A 4sebisek szerintem mind azok! Meg ha 1szer berugós, akkor ne legyen öninditos, legalábbis gyárilag vagy ezzel, vagy azzal szerelték!
Ja és utána persze a kontraanyát meghúzni!
Azon a középső csavaron kell állítani! Kontra anya lazít (12-es dugókulcs), állítócsavar csavarhúzóval forgat ütgözésig majd egy picit vissza!
Bocs, de nem igazán látni! De ez a blokk ugyan olyan mint amilyen nekem az Aprilia RX 50 Racing-be volt! Azt tudom, hogy abba sem lehetett bele tenni, a deklin meg volt a kialakítás, de a blokkra nem lehetett felfogatni! Sajnálom de tényleg nem látni Amúgy miért nem jó neked berúgósan, nem hiszem, hogy olyan nehéz lenne beindítani, mert még egy 600-as nál érthető lenne
csumi lenne olyan kérdésem hogy le tőrt nekem amibe kuplung zsinór akad be ez a dekini közepén található, na és rendeltem egyet és bele tetem.Ősze raktam mindent ahová kell és nem emel ki a kuplung vagy is nem jó hogy miért? Hiába állítok rajta a karon olyan mit ha keveset húzna rajta, de nem vagyok biztos már az állítóját tejesen kicsavartam és úgy se jó de szinte a karon is érzeni hogy nem jó..

Meg azt sem tudom hogy deknin van két csavar az 22-es csavar és az kettő van rajta egyik az felöntője ahol az olajat öntőd bele a másik passz hogy mii de amibe kuplung akad bele az kis kallantyú szerűség közepére esik a másik 22-es csavar. a kallantyú közepén van egy kis csavar az mit állítana mert fogalmam sincs mit rontottam el mert miden a helyére tetem olaj lenne kevés benne 1 litert tetem bele ? vagy mi?
vagy ami kallantyú közepén van csavar az állítana valamit? nagyon kőszönöm előre is válasz
na?
akkor megy bele önindító?
hello
hát ma este ez a 2 volt a max
remélem látszik vmi
A lendkerék alatt benézel és ott kellene lennie! Nem tudnál valami fényforrás közbeiktatásával fényképezni?
már túl sötét van
meghát nem tudom felemelni a motort:)
Ezen baszki még a lendkerék alját sem látom, nem tudnád kicsit messzebbről csinálni!
nem naon látni semmit