Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

csá!te nem tudsz véletlenül tiltásnélküli elektronikát Rs be?
hello:
705377495
srácok
nektek van a lendkerék csavarja mögött valamilyen alátét?
A telefonszámod megtudnád adni? Vagy küld el e-mail-ben ,a címem: hegzol02@freemail.hu
csö:
csiga=5eft
spirál=1eft
postán is.
Hello Misoc!

Km-óra csiga és spirálod van eladó?
aprilia rs125 af1 125 összes bontott alkatrésze eladó.
blok,gyujtás,karbi,idomszettek,lámpák,telok,power
,müszerfal........stb
érd:705377495
http://kelomotor.hu/ Nekem fogta magát és egyre lejjebb fogott a fékpedál hirtelen és a dugattyú vagy karmantyút vissza sem tolta teljesen csak a feléig.De egyszer már csinált ilyet akkor is leengedtem, feltöltöttem újra és jó lett.
Köszi szépen
kelomotor
Pesti út, talán kelomotors.hu

Hivatkozz rám (Rózsár Gábor), engem már ismernek. ...nem kicsit. :)
asszem 3 ezer pénz volt
Ha szabad megkérdeznem, neked honnan sikerült karmantyút (gumi bizbaszokat) szerezni a főfékhengerhez? Egy címet esetleg tudnál adni?
Mármint miután töltöttem bele folyadékot persze. :)
Lefele áll ige, de attól le lehet légteleníteni. Nekem egy szem olaj nem volt benne, a főfékhengerbe a gumibizbaszokat kicseréltem, + kapott új érzékelőt, szóval csak levegő volt a rendszerbe és 15 perc alatt betonkemény lett.
Szép a színösszeállítása a fényezésnek.
Csak azért hogy kell-e fejjel lefelé fordítani mert lefelé áll a légtelenítő csavar. Ha nem muszáj akkor nem szedem szét.
Nem kell, én hátulról a kereket átkarolva megcsináltam. Kb 15 perc volt, leszedve talán gyorsabb kicsit, de nem vészes így sem.
szisztasztok van valakinek af1 hez alkatresze?kellene gyujtaskapcsolo kormanykapcsolok mind a ket oldal tukrok bal es jobb es elso hatso gumik ha van valakinek irjon koszonom csaba
úgy sokkal egyszerűbb mintha rajta hagynád és úgy próbálnád légteleníteni
Kattints már az előzmény gombra! Nem neked irta!
Hátsófék légtelenítéséhez le kell szedni a fékmunkahengert?
mármint a nagyvasba
Előzmény gomb....................................
gondoltam hogy nem lesz a tescoba de itt sincs kipufogó
Motorosbolt? pl www.nagyvas.hu ? Szerintem célszerű... A tecsóba biztos nem lesz :P
nektek tud egyszerre világítani: az index, a tompított és a féklámpa ?
mert én úgy vettem észre, hogy mikor fékeztem mintha megakadt volna az index