Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jaaa így már értem miért írtad a T2-t sorry hogy nem intettem tanulóknak nem szoktam mert hülyén jön ki ha nem intenek vissza (gondolom nekik nem lehet.)
Tanulóvezető?
én voltam a T2
egy kis hondával robogtunk
Mivel voltál?
Ma jöhettem :)
adee
te jöttél ma miskolcról hazafelé?
mert láttam egy sport pro-t.
ŐŐŐ nem tom!
ITT van egy pár motoré.
honnan van neked olyan?
Hello az Rs nek és az af1 nek ugyanaz a km és a fordulatszám spirálja?
Hello!

Mentem egy kört motorral nagyon szépen pörgött, jól ment, de néha olyan mintha kihagyna a gyújtás és elkezd leállni teljesen. Haza jöttem felnyitom a tankot és mikor megmozgattam a biztosítékot(rajta volt a gyújtás) elment meg visszajött a műszerfalvilágítás, meg vízfokmérő meg leesett. A biztosítékoknak van valmi köze a gyújtáshoz vagy csak a lámpák, meg a műszerfalhoz van közük? Lehet hogy nem érintkezik rendesen és ezért csinálja a leállásokat?
Tessék a képe én erre gondoltam
tessék a szám amin elérhetel.
06706017139
helló.adj egy számot amin elérlek.kösz
hay nekem van kifogástalan állapotú aprilia af1 50 hez gyújtásalapom :)
Helló!

Nah előkukáztam amit tudtam Van 1db lendkerekem, 1 db trafóm és egy darab sérült alaplapom Nemtom neked melyik része sérült, felrakok két képet, ha tudod használni valamire, akkor árban meg1ezünk

Üdv: Pisti
Jelenleg hibátlan állapotban vagy esetleg átalakítva úgy mint az enyém. Adatlapon megtekinthető.
szerintem 38X50X10,5 vagy 38X50X10 de szedd ki, és meglátod!
Pirosra fényezett sintesi hátsó idom eladó áron alul. Csak az idom! Jó pályázni vagy ha sérült a gyári. Képet teszek fel kérésre. Üdv
Engem érdekel
Msn-en küldök 1 katalógust, amiben az összes motoré benne van, évjárat szerint!
Hello!

125 ös futura első teló szimeringméretete 38x48x10,5?
jo adj egy teloszámot és meg beszéljuk a részleteket kukázd elő a gyujtást
am a kárpitos azt mondta h ien krokodil bőr mintás...kár h nem látszik me telós kép. de majd csinálok kammal ha érdekel vkit
fepi3 ide jösz okoskodni miii
Am ha már ennyire leszarjátok a fejem akkor vagyok olyan elvetemült hogy feltegyek 2 képet a vadi újonnan kéx lett fehér bőrülésekről. Jó nyálcsepegtetést XD