Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hello.
először is köszi a választ
namost ennek így nagyon szép fényes színe van,,deee az újnyomok meglátszanak rajta
mit tegyek?
azt hogy látom meg? karcos olyankor?
Háát akkor nagyon nem húztad meg rendesen! Mert itt nem az ék biztosít, az csak pozícionál, hanem a kúpra ahogy felfeszíted a lendkereket, az fogja! A rugós alátét csak biztosítja az anyát lecsavarodás ellen! De vigyáz, megforog párszor a lendkereked, és tönkreteszia főtengelyen a kúpot is!
kösz, mert nekem is az volt, és lecseréltem a lendkereket majd utána kimozdult a mágnes, ledarálta az éket, de akkor valószínűleg nem húztam meg úgy ahogy kell
most indulok neki másodszor
Persze!
Rugós alátét!
Igaz hogy nem kell lakkozni a spay-s festékeket, de ezek gagyi festékek általában és oldja a benzin. A lakkra azért lenne szükség hogy egy védő réteg legyen rajta ami benzinálló!
A lakkot egyébként a metál festékeknél használják ami lakk nélkül teljesen matt...
amugy ha jol tudom 123 as lendkerékből is két fajta van. Az egyiken lehet valami előgyújtásnak az idejét állítani. A service manualban néztem meg. De ha valaki erről tud okosabbat az ne habozzon és írja le.
122 es blokk volt az szerintem.
Nem mert összehasonlítottam a haveréval mert neki af1 es rotax 123 as volt és eggyezett. Nem tom de mind1. Aztán vettem eggyeet amit rs röl szedtek le és az jo volt.
2 hónapja lett kész..azóta motorozok vele! Semmi jelét nem látom a hibának!
Akkor biztos, hogy rotax! De elméletileg a trapézok még 123as rotax-al vannak szerelve, mibe ugye jó a 123as rotax-hoz való lendkerék, értelemszerűen! Nem lehet, hogy átlettél vágva?
Trapéz ja közbe eszembe jutott. De akk nem tom milyen blokkos mert 125-ös volt.
Az csak 50es blokkokat gyártott! Akkor főleg nem jó hozzá ! Trapéz!
Üdv!
Aszem a minarelli blokkos és nem rotax. És az elipszoid vagy milyennek hívják az volt.
Mikori RS volt? Szivlámpás?
Könnyen lehet
sziasztok!vettem bontottan egy lendkereket és az af1 sport pro-mon akkkor adja a szikrát amikor a dugattyúm lent van.. ez szerintetek rotax 127re való lendkerék vagy ez a másik fajta rotax 123hoz jó? köszi
Az ilyen spray-s festékeket nem kell lakkozni! Van olyan festék (metál) amit lakkozni kell, de annak az alapszíne eleve matt!
De majd le is pattog
Én nem csiszoltam vissza a festéket lakkozás előtt....Nem is folyt meg!
az rsben rotax 122 volt?
Hello nekem is kellene km és rpm spirál. Ha van valakinek írjon és megbeszéljük. Kössz. Fontos lenne.
Nem, nekem volt egy Rs-em és ahoz vettem még anno, de nem került feltételre,mert kiderült hogy ez a lendkerék Rotax 123-as ra való és az Rs- étől eltér egy kicsit. Azt mondta a szerelő srác hogy azt ne rakjam fel mert más valami mágneselhelyezkedése és nem jól adja le a szikrát az Rs-ben.
hello.
na megkérdeztem a boltba milyen lakkot vegyek hozzá,aztán mondták semilyet,mert megfolyik rajta,és h ez magasfényű meg minden.
ha visszacsiszolom akk nem folyik meg ezt mondták.
ha viszont vissza csiszolom akk nem lesz olyan szép színű
igaz?megnézem próbafestéssel h mit szól a benzinhez:(
Amugy néztem a hirdetések között hogy típus hiba miatt adod el? Neked 127es blokkhoz kellett volna vagy mi?