Kb 1 éve motorozok, jelenleg egy Yamaha Yog 50ccm ( fine selection) -el gurulok. Sajnos anyagi szükősség miatt csak nyár végére tudok majd egy kicsit "nagyobbra" váltani. Nézelődtem és nagyon megtetszett az AF1 50ccm . Egy kis segítség kéne, mint nagyon laikusnak, mit tudtok elmondani a motorról? Mármint hibái, előnyei, milyet érdemes venni és honnan, alkatrészek, valamint ha mennék megnézni egyet, akkor mik azok amiket feltétlenül nézzek meg. Nagy segítség lenne! Előre is kösszi annak aki válaszol!
Én Montembájk váltóbovdenjét szerkesztettem rá ha jól emlékszem. Csak keveset kell köszörülni a bogyót a végén a másik végére pedig átrakni a mágnesnél lévő akasztófület.
trakee te tudsz mondani nekem valami okosat power bowden ügyben? Akármilyen infó jó lenne. Megköszöntem már hogy segítettetek? Ha nem ako Kösz neked is meg Adee-nak is.
De mert úgy történt h vmeik nap mentem volna tankolni hagytam melegedni és leállt magától. jelzem sosem csinált még iet. önindítózok öniondítózok semmi. mondom megnézem a gyertyát. kicseréltem egy másik b10eg-re és azzal ment köbö 10 percig nah onnan se kép se hang. azóta rájöttem h lent a forgyattyús ház dugig van benzinnel. De azért kösz szépen. kajolok és mek eresztem le a fenébe. De azzal ugye az olaj nem jön ki?
Ha pöfögött, akkor tuti nem az a baja, hogy tele van a forgattyúsház! egyébként is, ezek nem szokták megszívni magulat! VAn egy csavar amúgy az önindító környékén, amivel leeresztheted, de én gyertyát is cserélnék, mert az könnyebben okoz problémás indítást... Pl egy elrepedt szigetelőtest....
tologatás,gyertya pucolás, önindítózás membránig lebontottam amotort és úgy önindító mind hiába. HOL AZ A CSAVAR?! ÉS ako csak annyi lenne h leengedem és meg van oldva?
Ma az egész nap azzal szenvedtem h a szarrá megszívott motorból "kiszedjem" a sok benzint. Már a fél motort lebontottam majd vissza h mi a baja. Annyit önindítóztam h kinyomja az anyagot h már lemerült az akksi. Beindult pöfögött egy darabig majd leállt és újra nem indult. Mégis mi a leghatásosabb módszer h karter aljáról eltüntessem a cuccot me csak amiatt nem indul a moci. LÉGYSZI NAON LE VOK TÖRVE EMIATT!
csatlakozhatok én van egy Apriila AF1 125.őm hm ? msn it cím ha gondolod vegyél fel oké
Dj.KecsHanwaiPG@hotmail.com na csumi majd beszélünk vagy írj ide okéé
Kb 1 éve motorozok, jelenleg egy Yamaha Yog 50ccm ( fine selection) -el gurulok. Sajnos anyagi szükősség miatt csak nyár végére tudok majd egy kicsit "nagyobbra" váltani. Nézelődtem és nagyon megtetszett az AF1 50ccm . Egy kis segítség kéne, mint nagyon laikusnak, mit tudtok elmondani a motorról? Mármint hibái, előnyei, milyet érdemes venni és honnan, alkatrészek, valamint ha mennék megnézni egyet, akkor mik azok amiket feltétlenül nézzek meg. Nagy segítség lenne! Előre is kösszi annak aki válaszol!
új gyertya és jó karbibeállitás volt a titok nyitja
Nektek mennyit forog a motorotok?mert nekem 8ezernél ledadog
mi lehet a hiba?
am kösz azon nyomban jó lett h leengedtem. kösz szépen
Dj.KecsHanwaiPG@hotmail.com na csumi majd beszélünk vagy írj ide okéé