Mikor érett meg a dugó a cserére? Mert nekem most le van szedve a hengerfej, és ha a felső holtpontra hozom a dugót oldalirányba eléggé mozog! Sőt kopogó hangot ad! Szerintetek? Alapjáraton is hallani valami halk kopogást....
Figyelj te tudod, én csak segíteni szerettem volna, én a helyedben elvittem volna szerelőhöz! Csak utána ne siránkozz, hogy megragadt, vagy valami lett vele, mert elkúrtad a beállítást!
viszont ha tudom már mi mit állit és saját magam jövök rá a beállitásra azt soha nem fogom elfelejteni,és ha esetleg nem sikerül még mindig eltudom vinni szerelöhöz.arrol nem is beszélve ha esetleg utközben történik valami,akkor ne nézzek már hülyén,mert minden leágazásnál nincs szereló,tolni meg nagyon nem szeretem a mocit
Nekem a szalon, nem ugyanaz, mint 1 szerelő! Az én szerelőm minden szerszámmal tökéletesen beállította 500FT-ért a karbit, és attól, hogy mi is betudnánk beállítani otthon, ez a srác aki nem tudja mi az amit kell csinálni, nem tudja! Ezért lenne szerintem célszerűbb szerelőhöz(nem szalonba) vinni, és ott ha jófej, elmagyarázza neki, így legközelebb nem kell hozzá vinni!
hát ha neked 2300Ft olcsó ako van pízed
Tegnap voltam az aprilia szervízbe itt nálunk és 5600Ft az óra díj és min. fél órát kell kifizetni még ha 5perc is. Szentem ez nem olcsó. Otthon is be lehet lőni úgy hellyel közzel a jó megoldást csak egy kis fül kell hozzá ;)
Mikor érett meg a dugó a cserére? Mert nekem most le van szedve a hengerfej, és ha a felső holtpontra hozom a dugót oldalirányba eléggé mozog! Sőt kopogó hangot ad! Szerintetek? Alapjáraton is hallani valami halk kopogást....
Aprilia AF1 50 (körlámpás) -hoz keresek oladsztendert!
Kinek van elado jelezzen.
Tegnap voltam az aprilia szervízbe itt nálunk és 5600Ft az óra díj és min. fél órát kell kifizetni még ha 5perc is. Szentem ez nem olcsó. Otthon is be lehet lőni úgy hellyel közzel a jó megoldást csak egy kis fül kell hozzá ;)
csak nem tudom mi az a siber és hogy van alapállásban,mint emlitettem nem igazán értek hozzá,de szeretnék.