Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ezt énis meg akartam kérdezni, csak nem tudtam hogy megsértsem e.
Ne haragudj, de te el tudod olvasni amit írtál?
csá
50cm3
6 sebességes
1994
hány kőpzócentii? ha 50kcm akar hajad is meg mire mondod nekm van nem azéé csak spnom nak kéne nem kem nem kéne az tuti
Csaó mindenkinek nektek mit megy persze vég sebességre km? a gépetek mármint az Aprilia AF1 125...? írjatok oké
Nem is lett volna ezzel baj, ha közlöd, hogy ez van, mert még akkor is lehet hogy megveszem, csak amikor itthon megláttam nem esett jól a látvány. Azt pedig nem szeretem ha valaki nem egyenes, de feltételezem hogy ez később javulni fog nállad, 16 évesen még talán én is megcsináltam volna. Ezzel a vitát részemről befejezettnek tekintem, szerintem többet ne csinálj ilyet.
Üdv van egy 125/50-es AF-1-es vázam eladó ha valakit érdekel!
Én nem ellened beszélek csak Domi-nak mondtam el a véleményem! A döntés joga az övé!
Figyelj én kiprobáltam. Erős volt vele a motor, kipörgött, és az alapjárat is jó volt. Ahogy domi223 mondta egy kis 2 komponensű ragasztó kell de azis csak azért hogy ki ne essen, de azt is kétlem mert ugy vannak belepréselve azok a mágnesek hogy onnan csak ugy magátol nem esik ki. Ha szar lett volna kidobtam volna a kukába,de mivel működöképes ezért eladtam mert nekem nem volt jo. A 2 repedés miatt adtam 8 ért. amugy 15-20 egy használt.
Ha vissza veszi (ami ugye el várható, ilyen esetben), add vissza (szerintem).
Nem csak az a gond, hogy ki mozdulhat! Hanem ugye ahol el repedt, egy helyett lett két kiseb (+ ill - oldalú) mágnes! Ez akár teljesítmény vesztéssel járhat (bár a motor ettől még működhet).
Lehet hülye vagyok, de boltban próbáltad már!
Hali!Kilométeróra spirált nem tud valaki?af1 50be
Nyugodj meg ki volt probálva. És bocs.
Megmutattam egy szakinak, azt mondta kenjem be kétkomponensű ragasztóval és jólesz. Szal annyira talan nem basztam rá. Ki volt amugy próbálva motorban? De ezeken túl hozzáteszem, hogy nem volt szép dolog úgy elküldeni, hogy nem közölted ezt velem.(Habár gondolhattam volna hogy valami nem stimmel ha valami ennyire olcso.) Én azt vallom hogy mindig elmondjam ha valami gaz van a motorral autoval valamivel.
Igaz hogy el van repedve de azonkívül semmi baja azért adtam 8 ért. De működik mert nem ugy adtam el hogy ne probáljam ki.
Kösz mindenkinek a rengeteg vissza jelzést! Jó h újra élek...
AF1-em eladó!
ezt már én nemtudom
AZ hogy ebből meg vagy egy negyednyi van kimozdulva. hat nem tudom... Leginkabb remélem lesz annyira értelmes a srac hogy visszavegye.
figy nekem most az ék miatt kimozdult az egész mágnes, most rakom majd vissza az eredetit, de az is egy kicsit repedt, de egyébként gondolom ha terhelés alatt van a lendkerék akkor nem jön az ki olyan könnyen. meg ha netalántán mégis, előtte észreveszed már a gyujáson
Ez mitől függ hogy baj e? AMugy egy kicsit van kimpzdulva de ugylatom ott elég jol áll. De hogy merjem így betenni. Berakom és szétveri az állórészt?
ha nincs kimozdulva, akkor az nemolyan nagy gond
Vágd el,majd összekötöd