Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megjött a lendkerék. Azt megemlíthetted volna hogy a mágnes el van repedve két helyen.
Hello!

Valaki segítsen nagyon sűrgős! Eltört a fejidom tartóm, most próbáltam leszedni hogy elvigyem meghegesztetni de az a baj hogy ami az önindítótól jön vezeték az át van rajta fűzve! Ezt a vezetéket honnan és hogyan kössem ki?
AF1-eshez kéne első fékmunkahenger karral.
mail:johnq@freemail.hu
köszi.-
Szasztok! Olyan problémám lenne h az első kerékből nekem kiesett valami nem tudom mi ami megforgatja a km/h spirált ennek mi a neve és hol tudok ilyet beszerezni?
ja AF1 50-esröl van szó
hello
létezik,hogy az olajadagolo csö kitágul és emiatt felpörög az alapjárat?
Hello. Kellene km és fordulatszám spirál ha van valakinek hívjon. Fontos lenne kössz.
a fenébe is
marja a benzin rendesen
muszáj a lakk:(
ha visszacsiszolom nagyon finom papírral és lefújom lakkal,akkor fényes lesz?
Nah egy jó nagy kihagyás után újra itt vagyok. Tömören csak annyi volt velem h megfőtt a tápom a vinyóm és a hangkártyám. 3 hét no gép, meg a motor is elkészült a felújítások nagy részével. Most aminap feltettem egy vidit róla gondolom láttátok páran aki nem annak itt a link:http://sportmotor.hu/motoros_v...

Várom véleményeiteket a fórumba pozitiv negativ egyárant érdekel.(külsőt még hagyjátok figyelmen kívül )

Üdv. AF1_Sintesi
Szerintem a szett 22, és ha külön akarsz gyűrűt, az 6 e.... Persze ez felesleges, hiszen egy 20 e km-t futott dugó gyűrűi alig kopottak, max kicsit gyengébben szorulnak a falnak, de ha cserélni kell, akkor szettet kell, felesleges csak gyűrűt szerintem...
Háát igazából nem tudom! Az tuti, hogy karcos, de az még nem biztos, hogy azt jelenti, hogy rossz! Ha már a sokadik éket is elcsapja egy gázfröccsre, akkor tuti rossz :D

De ne aggódj, nemhiszem, hogy a tiednek baja lenne, azért elég szívós, egy hiba miatt nemhiszem, hogy gallyramegy!
Létezik 54,75-ös, és 54,94-es? aztapaszta! Ennek örülök! Mert ezek még pont jók az én tartalék hengerembe!

Egyébként tegnap haver ittvolt, kitoltuk az Apriliat, akku be, persze kraft nem volt benne, sebességbetettem, kettőt fordult a főtengely, és már ment is! Aztán mentünk vele két kört itt az utcába, jóvolt! :) És visszakerült a pincébe porlasztópucolás után :)
köszi szépen
Nah megtaláltam ezt az e-mail,azthittem már töröltem de megvan,ezt a múlthéten kaptam tölük.
Ehhez a motorhoz a Wössner 8027D dugattyú szettjét tudjuk ajánlani, az ára 22.500-Ft.
Fúrható, vagy nikaszil kellene?
Nikaszilos változatból alap van raktáron.
Fúrhatóból 0,25, 0,50, 0,75, 1,00 méretek vannak raktáron (53,95, 54,44, 54,75, 54,94).
Kérlek, azért mérd meg pontosan melyik méret kellene!
Dugószett 21400 tehát minden benne van ami csak kell!(dugó,gyűrű,zéger,csapszeg)
Értem köszike!
tuti benne van: dugó,gyűrű,zéger,csapszeg
csak így külön is tudsz rendelni
Szerintem is, ezért nem értettem!
Szerintem az benne van, mert az én úgygondolom hogy egy szett.
Hali! Örülök, hogy jártas vagy, mert letöltöttem a pinkmotors-nál a wössner árlistát, és kiadott valami huszonezer árat, amit jónak találtam, és mellette 1 másik oszlopban 6ezer FT gyűrűk árat! Ez nincs benne a 22ezer FT-ban?
Komplett tömítés szettröl tudok 4100-Ft(Athena)Dugóból meg van 1-2 variáció.Wössner van sok embernek benne az asszem 22 körül mozog(pinknél asszem 21400)
üdv!
azt szeretném megtudni hogy af-1 sintesibe való dugó mennyibe fájna?
valamint a hengerhez való tömítések (vagy valami alternatív megoldás)?
Várjál vele 1-2 hetet! Veszel 2500-as vizes csiszolópapírt, azzal ki tudod csiszolni az ujjlenyomatot. Utána polírozó pasztával felpolírozod a csiszolás helyét.
de van ami már 2hetes
és nem mélyedik bele,vsak olyan mintha párás lenne az ablk,és ott látszik h megfogtad....:(
Még nincs átkeményedve a festék rendesen!