Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Május 1 madaras?Aki akarja h bandázzunk akkor msnen beszéljük meg!
Hello mindenkinek!
Vki nem tud Sintesihez eladó alkatrészt? Leginkább egy bal első irányjelző kéne.( jah és minél közelebb lenne Hajdú-Bihar megyéhez annál jobb lenne:P )
nektek a lendkerék anyája meddig van ráhúzva a csavarra?
félig vagy teljesen? vagy kb hány üres menet marad az anyán?
Az egy szimering szerűség van benne abba a kúp alakú nemtommibe amit a két csavar fog. A szelep szára abban mozog.
hát nem tudom pedig egyszerűen azóta beköpi mindig a gyertyát beszarás. Úgy mint a B10EG-t és a B10ES-t is. Nekem ott szakadt el ahol a bowden csatlakozik a nyelvhez. fél centire tőle. tömítésem az van a powerhez csak nincs beletéve me így is úgy is köpi ott az olajat de h hol? az a másik az hol van?
Arról nekem is De a szimeringre kíváncsi lennék hogy rakod be
Még nem tettem bele ,csak kitakarítottam a nyelvet,arról nekem könnyen lejött a tömítés.
És belevarászoltad? Csak azért érdekel mert én nem tudtam ki sem szedni belőle.
Igen.
Te kaptál a tömítésszettben a power szárára szimeringet?
Nekem montembájk váltóbovden van benne csak az egyik végére át kell nyálazni a kampót ami a behúzó mágnesnél van, a másik végét pedig gömbölyűre köszörülni. Power nélkül is indulnia kell a motornak.
A power alatt van tömítés ugye(blokk-power között)Meg a power nyelvnek a szárán is van egy tömítés,nem is tudom talán egy szelepszár szimmeringéhez tudnám azt hasonlítani.Ennyi tömítés van benne,am meg power nélkül is indulnia kéne szerintem a gépnek.A bowden cseréjéhez meg muszáj lesz kivenned a bowdent méret miatt.
pedig ott van tömítés
kihúzod a powernyelvet és ott már kitudod akasztani a bowdent
meg ott nagyon köpi kifele az olajat a powernél mert tudtommal oda nemis kell tömítés ezért nincs is. Miért?
mert nem tom h mi van de nem indul a motor se emiatt szerintem. mert a bowden pont ott szakadt el ahol a powerből kijön. És mivel vagy hogy kell cserélni? Nem naon akarom szétszedni a gépet újra
Természetesen lehet cserélni a bowdent ha jól gondolom,ma néztem meg énis,kicsit már szörös a bowden,nyáron meg kell ejtenem a cseréjét
először működjön
Mi van oankor ha elszakad a power bowdenje? Lehet cserélni csak a bowdent? Van aki ad el külön olyat vagy jó hozzá más is? vagy netán komplett power csere(aminek nem örülnék... ) Help me lécci
Csinálhatnál már a vasról egy pics-t.
mi fél 2 től fél 6 ig nyomtuk 4 en 2 motorral
Ők később jöttek. Igen, Miskolcon a Bláthyban vagyok technikusin. De már nem sokáig.
azokat nem láttam
te amúgy miskolcon tanulsz?
Ma edelény felől jött vagy 50 túrás nem tudom honnan jöhettek de dübörögtek végig a városon. Nem tudom milyen rendezvény lehetett de jól összegyűltek. Mentek Miskolc felé.
nemtom
de marha sokan voltak motoron miskolcon, meg amerre jártunk
haver riogatta az autósokat szemből, meg azon kívül volt "pár" bakink
Én vissza szoktam!