Hello mindenkinek!
Vki nem tud Sintesihez eladó alkatrészt? Leginkább egy bal első irányjelző kéne.( jah és minél közelebb lenne Hajdú-Bihar megyéhez annál jobb lenne:P )
hát nem tudom pedig egyszerűen azóta beköpi mindig a gyertyát beszarás. Úgy mint a B10EG-t és a B10ES-t is. Nekem ott szakadt el ahol a bowden csatlakozik a nyelvhez. fél centire tőle. tömítésem az van a powerhez csak nincs beletéve me így is úgy is köpi ott az olajat de h hol? az a másik az hol van?
Nekem montembájk váltóbovden van benne csak az egyik végére át kell nyálazni a kampót ami a behúzó mágnesnél van, a másik végét pedig gömbölyűre köszörülni. Power nélkül is indulnia kell a motornak.
A power alatt van tömítés ugye(blokk-power között)Meg a power nyelvnek a szárán is van egy tömítés,nem is tudom talán egy szelepszár szimmeringéhez tudnám azt hasonlítani.Ennyi tömítés van benne,am meg power nélkül is indulnia kéne szerintem a gépnek.A bowden cseréjéhez meg muszáj lesz kivenned a bowdent méret miatt.
mert nem tom h mi van de nem indul a motor se emiatt szerintem. mert a bowden pont ott szakadt el ahol a powerből kijön. És mivel vagy hogy kell cserélni? Nem naon akarom szétszedni a gépet újra
Mi van oankor ha elszakad a power bowdenje? Lehet cserélni csak a bowdent? Van aki ad el külön olyat vagy jó hozzá más is? vagy netán komplett power csere(aminek nem örülnék... ) Help me lécci
Ma edelény felől jött vagy 50 túrás nem tudom honnan jöhettek de dübörögtek végig a városon. Nem tudom milyen rendezvény lehetett de jól összegyűltek. Mentek Miskolc felé.
Vki nem tud Sintesihez eladó alkatrészt? Leginkább egy bal első irányjelző kéne.( jah és minél közelebb lenne Hajdú-Bihar megyéhez annál jobb lenne:P )
félig vagy teljesen? vagy kb hány üres menet marad az anyán?
kihúzod a powernyelvet és ott már kitudod akasztani a bowdent
te amúgy miskolcon tanulsz?
de marha sokan voltak motoron miskolcon, meg amerre jártunk
haver riogatta az autósokat szemből, meg azon kívül volt "pár" bakink