Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Helló! 50es? 125ös? Mert 50est lehet tekercselni, 125öst nem mert ott múgyantába vannak öntve a cuccok. Figyelj én azt mondom neked, hogy jobb az ilyet szakemberre bízni, vagy esetleg venni egy másikat. Ha 50es akkor elvileg van hozzá alaplapom eladó. 7 ezer Ftért odaadom (már ha megtalálom )

A döntés a tied

Üdv: Pisti
helló.AF-1. Tudna valaki segiteni a gyujtás résznél. Az a gondom hogy, akitől vetem a mocit letekerte a jeladot vagyis a vezetéket. És nem tudjuk visza tekercselni ,mert nem tudjuk a menet számot, meg a vastagságot meg milyen értékeket kell adni a tilisztornak .Ha valaki tud segiteni vagy esetleg van egy ilyen eladó olcson azt meg köszöném.
Ez érdekes... Mert az úm "herélt" dobok teljesítmény vesztést eredményezhetnek, mivel megszűnik a folytás... Erős túlzással persze... Én szedtem már szét gyári dobot is és arrow dobot is, egyik sem üres még mielőtt bárki azért elkezdené szétvagdalni a dobját, mert olyan a sortdob. A sportdobban van egy perforált cső, és körülötte üveggyapot ami TOMPÍTJA a hangot. Nemértem minek traktorhangot csinálni egy szép 2t hangból... Felénk már nem menő a RATATAA...
sziaztok van egy eladó Aprilila Af1 125kcm Mocim kiválálo rajta minden motorikusan nagyon jooo nagyon huzz meg lehet néz kűldők majd kép ha kel még joo érdeklődni tel...06-20-498-77-15 meg beszéljünk árat
oké hivj ha érdekel komlyan okés csaóhttp://www.videoplayer.hu/vide...
Háát picik a képek, de a festése alapján inkább Sport Pro... De ez érdekes... Mióta van egy '90-es évek eleji kétütemű apriliaba katalizátor? Meg nagyon lefojtja? Hümm ezek a gyári kipuffal mennek majdnem a legjobban.. Ha tényleg gyengélkedik, akkor nem az a baj, hogy gyári a kipufogó..... De egy égetést megérdemelne gondolom....
Helyes! Örülök neki!
hali!
Af1 125ös kéne nekem hátsó tárcsa
akinek van szoljon megköszönném
hali
Szia Zotya! Csak maga a dob nem eladó?
Acerbis dob + gyári rezó futurára 13ezer ft.

0630/6963423
du. 5-től.
nekem van egy gyári dobom ami ki van polírozva és ki van herélve. Nincs folytás és katalizátor benne és jobb a hangja mint a gyárinak. ha érdekel írj.
Valaki nem tudna nekem egy jó kis kipufogót a futurámra? A gyári katalizátoros elég otromba és mellesleg nagyon le is folytja.
Dobhatnál fel egy képet a mociró
csaba780825@citromail.hu.koszonom most vettem es egy ket aprosag kellene hoza varom a kepeket
Nem! 3.ban szabályzáson!
Mit takar az a félig bejáratva?500km?
Ősszel várjuk a nagygenerál beszámolóját....mert tovább nem fogja birni!
itt a motor hangja hallgasd meg...félig bejárattam http://www.videoplayer.hu/vide...
Trakee! Nem tudom, hogy emlékszel-e, télen nézegettem, hogy mit tud végre a motor, és mondtad, hogy rosszabbul mehet, mert hideg van! Igazad volt, most, ilyen időben sokkal jobban húz, és jobban megy!
Hay mindenkinek lenne egy elado
APRILIA AF1 50 hez gyújtásállórész
Teljesen tökéletes !

Érdeklődni: 06706017139

Vagy E-mail: gyuriimiricsi@freemail.hu

Érdeklődöket várom
125ccm-es apriliára való első fékrendszer eladó! Tökéletes állapotban van,(tökéletes fékmunkahenger,fém fékcsővel, és féknyereg vastag fékbetétekkel) Csak egyben adom. ára:13eft
Postán is küldöm, képet tudok küldeni!
email:patvaros87@gmail.com vagy msn:patvaros87@freemail.hu
csaó de figyelj dee szerintem nem veszek észre dolgokat ugy baja leneee meg akitől vetem az újította fel érte. nagyon joll pőrőg kegyetlenül kapcsol power de teszek fel ma oké hogy milyen hangja van
gép nek meg ha értel hozá ugy látod milyen a motorja amúgy ROTAX motor van bene na mindegy csaó
Szia csaba333!

Én 50eFt-ért vettem csak már nem tudom felhasználni!
Szolnok-megyében lakom!
Ha megadod az e-mail címedet küldök még képeket és a címemet is!
Szép motorod van!
Üdv:Lajos
Szerintem ha lenne a boltba akkor nem keresnék itt...
#14 Dj.HanwaiPG - tegnap 12:40
Csumix nem rossz hang ja van géped nek nekem nemrég újítottam fel macimat nekem sport dobva rajta m-edig kel járatni ?vagy hogy szabad még is vele menni? mert nem tudom nem rég vetem így fel újít va én kenem neki 10 ezer fordulatig huzatom de csak 3 as ig 4 be má adig nem huzatom szerinted lesz baja mert ma ugy nagyon joo megy én teszek fel ilyen mit te okéé meg nézed

#15 AF1_Sintesi - tegnap 20:10
Dj.HanwaiPG :

Te beteeeg vagy? Járatós a gép és 10ezerig forgatod? Hát ebben a szezonba újítatthatod fel megint...
alapból power alatt kell menni ami 7800at jelent. 100kmig dupla olajzás és 5 ezres fordulat nem terhelve a motort. Majd után visszább lehet venni az olajból de még mindig kapjon többet az előírtnál és lehet folyamatosan terhelni finoman! FINOMAN! power alatt! 800 körül meg lehet lőni neki 1-2szer (de nem full nyélen 10 percig témába) h ne lustuljon me hajlandó rá. 1000ig járatni kell full generál után. Sok szerencsét. Ha elbaszod a járatást újr aújítatthatod fel...
szia engem erdekelne a gep ara? helyileg merre vagy koszonom csaba