Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egy 10-es. Ha kell írd a címed és küldöm.
a hátsó idom alatt a jobboldalon
Futura 125 rotax 123 91 évj.
ez kimaradt.
Sziasztok
Trakee köszönöm a telóolajal kapcsolatos infot nagyon jó lett.
Lenne egy olyan kérdésem hogy a power mágnes "behúzotekercs" vezérlőjét merre
találom, mert nekem már gyujtástól, fordulatól független, állandó +12v van mind a két vezetékben.
Köszönöm elöre is a segitséget.
Mennyiért adod azt a lendkereket?
Hello all. Van egy eladó lendkerekem Rotax 123-as ra való. Ha valakit érdekel : atimaister@citromail.hu
oké
de ami még idegesít, hogy a lendkerék hátulján a mágnes kb 1mm-t kilóg. Valószínű, hogy elmozdult?
Ne szoruljon mert ha elnyírja a lendkerék nem tudod kiszedni. Szóval ne is lötyögjön de ne kalapáccsal kelljen a helyére ütni.
nagyon kell szorulnia, vagy lehessen könnyen tologatni a "nútban" ?
10 es fúrószárat levágod a megfelelő szélességre, majd a megfelelő megasságra.
emberek!
ma leszedtem a lendkereket és tiszta vasreszelék mögötte minden: szétbaszta az éket
hogy tudok oda csinálni egyet?
Nem szivesen adtam el, de sem helyileg, sem anyagilag nem ment volna most két mocc, főleg, hogy ez a rugóstag dolog még mindig nem volt megoldva és a segge is olyan furi volt a csatt óta, lehet, hogy pszichés, de így nem mertem dönteni se, stb. (az MZ-t hazaúton sokkal jobban döntögettem) PEdig nagyon szerettem. Mindenesetre csak az olajon spórolok szerintem havi 6-8 ezer HUF-t.
Ó most naponta felhív engem is valaki, eddig bezzeg...

Remélem ha már talpraáll nem fog azért nagyon nyűgösködni. Abban bízok, hogy ha a táskában lesz mindig egy trafó+kondi+megszakító kombó, akkor sehol nem fogok ottmaradni. ...én utálok tolni. :)

M:
Tudod nekem ezért maradt meg. Mert ennyiért marad emlék, és kész! Pláne, hogy hogy szeretem azta motort! Pedig nem egyszer toltam :)
Az érdekes inkább az, hogy mikor eszembe sem volt eladni, nem egyszer a lámpáknál kérdezgették, hogy nem akarom-e eladni, stb stb De így sokkal jobb! Ha hétvégén lesz időm, elő is szedem, elindítom, és megyek vele egy kört Vonyarcon!

Az MZ-hez pedig sok szerencsét! Remek motor az, csupán nyűgös....
Téged ez már nem vígasztal, DE 2009.05.01től elkezdik rendszámozni a segédmotorokat és VÉGRE lesz megint ára a rendszámos 125ösöknek + rohadt olcsón lehet majd hozzá alkatrészt venni... Hátha rendberaknák picit a 125ös kategóriát...
Hogy mennyiért írják és mennyiért megy el, az két dolog. :) Én 170-el írtam ki az enyémet, aztán 2 hétig senki nem hívott, utána szép lassan levittem 144-re. végül 135-ért vitték el a plusz karbi nélkül (tényleg 34-es karbi+csonk eladó mindössze 10 papírért) Igaz az enyém rendszámos volt, azoknak nincs ára, mindenki a 125/50-et keresi, aminek én nem látom értelmét, de ilyen ez a piac, sajna.

Üdv: M.
Majd ajánlgatom!
Akitől vettem aszonta h '95 de mind1 nekem:) Már lassan ott vagyok h vigyék mert nagyon kéne már egy moci amihez vannak papírok mert az aszony rágja a fülem h mennyünk mocizni... A motorral semmi baj nincs csak ez a fránya papír gond, meg ráférne egy új első gumi... Hát az árat nem tudom eldönteni mert olyan változatos áraik vannak ezeknek h 100e Ft-tól 250e Ft-ig szal nem tom.... én hiszek az arany közép útnak 180-190... Uh ha érdekel vkit... Irjatok : emsclan@freemail.hu v. montvai_roland08@msn.com
Nem kell azt ragasztani!
cseréltél markolatot?ragasztani kell?és ha igen mivel?
95ben már RS-t gyártottak! Replica asszem 90ig volt! De attól még gyönyörű állapotban van! Biztos megveszik! Mennyiért adod?
Hát ez esetben van egy eladó 125ös replicám!'95ös Ha érdekel vkit irjatok:D
nekem imbuszfejü csavarra volt fönt , én is megküzdöttem vele . Szétnyírtam a csavart ami benne volt . Bár azt a rozsdásat szivesen cseréltem le ...
hello
gumimarkolatot ha cserélek fel kell ragasztani valamivel?
af1-en a kormánysulyt simán imbuszkulcsal lehet levenni vagy van valami trükk,mert nekem meg sem mozdul a csavar.
Hello all. Van egy eladó lendkerekem Rotax 123-as ra való. Ha valakit érdekel : atimaister@citromail.hu
ok
akkor átnézem
ez az új gyertya is 2.200 huf volt