Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Háát a csőcsatlakozó tuti nem jó megoldás, mert a csövek Withwort menetesek, nem metrikusak!
És az RS125 burkolata AF-1 replicára?
Hello!Vki megmondaná hogy az AF-1 replicára rámegy-e a futura burkolata?
Ha rámegy akkor hol tudok olcsón szerezni futura burkolatot?
Ja és kéne 125 ös AF-1 km spirál is!
Köszi!
Nem kell szétszednia blokkot! És én a hengert sem húznám le! Le kell venni a bal oldali deklit a motorról, és elöl egy csavar tartja, ha jól emlékszem, mindössze belül csak egy 6-as csőkulcs kell hozzá, és kihúzod a komplett házát! Persze elötte a vizet le kell ereszteni, meg mikor leveszed a deklit, az oaljat is!
Hali mindenkinek!
AF1 futurához szeretnék kmóra spirált!tud valaki segíteni?
Hello!

125-ös futurához km-óra spirálod és csigád nincs eladó?
szevasztok af1 futura 125 cucok érdekelnek valakit? ha igen hivj vagy irj
tel.:06304130911 hétvégén egész nap hétköznap 2 orátol
email:fesusbali@freemail.hu
ÁÁÁ srácok! Tegnap elértem a rekord fogyasztásom! 20km-en 3liter benzin! Átlagsebesség 100-110, sokszor lőttem oda neki! Elég élvezetes volt, de ez már kellett, mostmár visszább veszek!
50-eshez km meghajtásod nincsen?
af1 hez van valami alkatreszed?
aprilia 50-125ccm-bontott alkatrészek eladók .50ccm:am 3-4-5-6,rv 4-6, 125ccm:rotax 127-123-122.pl ROTAX 123 HENGER+DUGÓ 35EFT(IGÉNY ESETÉN ÚJ DUGÓVAL :henger+új dugó:40eft)
rotax 127 blokk gyujtás karbi nélkül 40eft
am 3 50ccm-es blokk gyujtással karbival:70eft
hat az bajos lenne mert teljesen kettetort.de koszi.S.O.S.ALKATRESZT!
Jelentem elkészült az új kuplungbowdenem (1800 huf). Sok vesződség árán beraktam. Örültem.
Aztán egyszer csak... nem emel ki. Mintha kiakadt volna. Na mondom eddig tartott az új bowdenvég.
De nem! A kuplungházban az a "pöcök" (?) tört el amibe beakad a kuplungvég.
Szóval most már nem örülök. Van valakinek felesleges pöcke? :)
Kezdem azt hinni hogy üldöz a balszerencse.
tam.
A gyújtáskapcsolót próbáld meg szétszedni és megtisztítani, hátha jó lesz! Igaz nem tudom járható-e ez az út, én egy Derbi Sendáét így megjavítottím!
Hello!

Ha van valami autó fényező ismerősöd akkor kérj tőle egy hőpisztolyt, az enyémről is azzal szedtük le(gyorsan és szépen lejött minden) csak vigyázni kell mert könnyen meg lehet égetni a festéket is.
ha nincs rálakkozva akkor hajszárítóval.ha rá van akkor smirglipapír
hello
a régi matricákat mivel lehet leszedni,hogy alatta a festék ne sérüljön?
Gumit, kérdezz RS topikban...vannak olcsón jó gumik! Fékbetétet vedd meg boltban, nem vészes!
Csady!
kié innen a fórumról a kék - sárgha af1 50 ?
lemaradt tukor,fekkar
koszonom jol vettem csak messze volt.gyujtaskapcsolo,gumik,fekbetetek.hol erdemes venni ilyeneket?koszonom csaba
Gratulálok, szép vas!
\\\Most jöttem haza...rendszám off....és csak motorozás! Nagyon jóó volt!
Miféle cuccok kellenek?