Biztosan nem benzin álló? Míg nem keményedik ki rendesen (ez akár egy hét is lehet) elképzelhető hogy oldja a benzin. Mondjuk én nem vagyok híve az ilyen spray-s festéseknek, nem túl tartósak. Minimum valami 2K-s festék+szórópisztoly+kompresszor!
Nem kell visszacsiszolni, persze ugyan olyan fénye lesz mint előtte ,de a mostani festék az alapból lakkozott azért olyan szép fényes! De mindenképp vigyázz nehogy felmarja a lakk a festéket!
Ezt nem csak festékszóróval lehet felhrodani, lehet kapni spray-formában is(ugyanaz mint a festék), azt hiszem 0.5 literes kiszerelésben van és nem túl drága. Ha fújod akkor mindenképp meleg legyek ahol csinálod mert ha nem "húz" meg hamar a lakk akkor könnyen elfolyik. 3-vékony réteggel ha átfújod jó lesz, ne fújd túl vastagon a rétegeket mert könnyen megfolyik! Ha kész van, a fényezésben (ez természetes) apró porszemek lesznek beleregadva, ezt nagyon finom csiszoló papírral( tényleg nagyon finommal) át kell csiszolni, vagy ha van polír paszta akkor azzal! Sok sikert!
hello.
először is köszi h írtál.
másodszor a lakkot csak festékszóróval lehet felvinni,mert az nincs nekem.
milyen árba, ill kiszerelésbe van?
köszi:balázs
Szerintem 2 komponensű lakkal mindenképp fújd át, ez azért jó mert keményebb lesz a festék réteg, nem fognak válni a már felragasztott matricák, és ezek a hagyományos spray festékek benzin hatására oldódnak ez nagyon rossz különösen a tank környékén, ez a 2 kompnensű lakk megvédi majd a festést és nem fogja felmarni akár a benzingőz is.
Azzal vigyázz mindenképp mielőtt átfújod, hogy a lakk nehogy megmarja a már kész fényezést! Festékboltba vidd el inkább a festék dobozát és ahoz kérj lakkot, mert ha nem hozzávaló akkor felhólyagzik és az egészet kezdheted előről!
Az nem bizti h rossz úgy nézd meg hogy fogsz egy próbaégőt vagy ha van 12v-os "fázisceruzád" és a két végét a két vezetékbe dugod. 2500alatt világítani kell meg 7800-tól(vagy amennyi az elektronikára vagyon írva) Nekem úgy rémlik hogy mindkettőben van 12volt a vázhoz képest.
hello.
sűrgős segítséget szeretnék tőletek kérni,mégpedig:
lefújtam szépen a mocim.
ilyen sprével,szép meg minden.
az lenne a kérdésem,hogy erre kell e vmi zománc,
vagy vmi amitől keményebb lesz a festék?
üdv :Balázs
Kérlek minél előbb írjatok.
blokk?
mire gondolsz?
aprilia af1 50ccmeshez kellene....?
mármint ragasszam fel eaztán lakkozzak.
igazt?
mármint ragasszam fel eaztán lakkozzak.
igazt?
Nem kell visszacsiszolni, persze ugyan olyan fénye lesz mint előtte ,de a mostani festék az alapból lakkozott azért olyan szép fényes! De mindenképp vigyázz nehogy felmarja a lakk a festéket!
A vázhoz testelve mind a kettö 12v-ot mutat álandóan.
kérem jelentkezzen itt.
még1-2 kérdés
a festést nem kell viszacsiszolni lakkozás elött ugye?
és ugyanolyan szép fényű lesz lakk után mint most?
köszi
Ezt nem csak festékszóróval lehet felhrodani, lehet kapni spray-formában is(ugyanaz mint a festék), azt hiszem 0.5 literes kiszerelésben van és nem túl drága. Ha fújod akkor mindenképp meleg legyek ahol csinálod mert ha nem "húz" meg hamar a lakk akkor könnyen elfolyik. 3-vékony réteggel ha átfújod jó lesz, ne fújd túl vastagon a rétegeket mert könnyen megfolyik! Ha kész van, a fényezésben (ez természetes) apró porszemek lesznek beleregadva, ezt nagyon finom csiszoló papírral( tényleg nagyon finommal) át kell csiszolni, vagy ha van polír paszta akkor azzal! Sok sikert!
először is köszi h írtál.
másodszor a lakkot csak festékszóróval lehet felvinni,mert az nincs nekem.
milyen árba, ill kiszerelésbe van?
Szerintem 2 komponensű lakkal mindenképp fújd át, ez azért jó mert keményebb lesz a festék réteg, nem fognak válni a már felragasztott matricák, és ezek a hagyományos spray festékek benzin hatására oldódnak ez nagyon rossz különösen a tank környékén, ez a 2 kompnensű lakk megvédi majd a festést és nem fogja felmarni akár a benzingőz is.
Azzal vigyázz mindenképp mielőtt átfújod, hogy a lakk nehogy megmarja a már kész fényezést! Festékboltba vidd el inkább a festék dobozát és ahoz kérj lakkot, mert ha nem hozzávaló akkor felhólyagzik és az egészet kezdheted előről!
sűrgős segítséget szeretnék tőletek kérni,mégpedig:
lefújtam szépen a mocim.
ilyen sprével,szép meg minden.
az lenne a kérdésem,hogy erre kell e vmi zománc,
vagy vmi amitől keményebb lesz a festék?
üdv :Balázs
Kérlek minél előbb írjatok.
az önindítót nem adod oda?