csumi nekem kéne olyan most hogy ami a kuplungot húzza fel olyan kis kanposzerüség ez burkolat belül található a ahol ott megy bele kuplung zsinór azon az oldanál van ez az egész mert nekem az eltőrt:S sajna vagy bármi alkatrész van szojj irjj nekem meg veszem az egészet lemegyek érte csak teloszámot irj vagy vegyél fel msn re ha ven msn ed okés it cim msn .é Dj.KecsHanwaiPG@hotmail.com
Én már igen Rutinpálya-CBF 500... Kb mint egy harckocsi, bukócső, tengelyeken bukógomba, a hátsó ülés alatt is és még a vázon is a szokásos helyen Csávókám biztosra ment
meg most pl elesel,azt a mocit egy padka vagy aranyos járdasziget fogja meg amibe beleakad a gomba és már sérül a vázad is,segédvázon meg még sehol nem láttam gombát
Nektek van elöl is féklámpa Viccet félretéve tényleg érdekel hová raknád azt a bukógombát. Ahová a zöld vonalat rajzoltam ott hülyén néz ki ahová a kéket oda meg nem lehet.
Nekem is most lett nemrég újra fényezve, csak ha egy eldőléstől megvédi már akkor visszahozza az árát! Meglátom neked hogy sikerűl, és ha jó akkor veszek én is!
na szóval nekem nem kel a fék munka henger csak az három szög -féle az egész ami 3 csavarfogja lejőn az egész én és csak csavarozzam fel ér tedd meg nekem nem kel fék munka henger csak láb tartó azt hiszem az is rajta van meg fék pedáltartó érted na irj és meg és megbeszéljük okéé
Szerintem ha felraknád oda az idomra a gombát, az lennne a burulásnál hogy a bukógomba azonnal kitörne egy jó nagy darabbal együtt az idomból!
Aprilia af1 50-es vételén gondolkozok.Légyszíves írjatok valamit erről a motorrol.(tapasztalat, teljesítmény, megbízhatóság, alkatrészellátás).Előre is köszi.
Nekem is most lett nemrég újra fényezve, csak ha egy eldőléstől megvédi már akkor visszahozza az árát! Meglátom neked hogy sikerűl, és ha jó akkor veszek én is!
mail:johnq@freemail.hu
Pl.: . , : ? !
(ha ezeket is használnád, lehet, hogy sokan örülnének...)
NE vedd baszogatásnak!