jo szoval neked ez az aluminium lábtarto kell amit két csavar fog fel a vázra és arra van rácsavarozva a fékmunkahenger 2 csavara az megvan az egész az 2500ft munkahenger nélkül
srácok, nagy szarba vagyok
ma megadta magát a moci kb 20 km en először nem ment 6000 fölé, azután eltünt az alapjárat, és utána csak pár mp re indult be kb 2szer, toltam, de csak össze -vissza durrogott
utánfutón jött haza
szerintetek, vagy csak gyujtás/gyertya
szia tok valaki tudna nekem egy kuplung zsinórt elszakadt ma és kéne nagy ha valakinek van akar
Hivjj.06-20-498-77-15 meg bármilyen alkatrész pl.. fék betét, gumik vagy kélső, meg amivan érdekel meg beszéljük meg ha MsN -akor vegyél fel oké ítt a cím Dj.KecsHanwaiPG@hotmail.com na csaóó
A nyomatékot 3.ból mondta, onnan húz ki 2-3 ezertől! Na itt 1 kép, hogy hol néztem bele, és itt nem mozdult semmi, akár milyen fordulatra csavartam neki! Szerintem itt kéne húznia a power motornak 1 bowdent, nem? Kép by Trakee!
Srácok! Gondom van! Szóva lma kicsit belenéztem a motorba! A gyertya kicsit sötétebb de csak mert nincs kiégetve! Mondom ránézek a powerre! Odanézek , és látom, hogy van egy kisl yuk ott...de gondolom mindenkinek olyan! Szerintem ott húz a bowden! Mondom megnézem, hogy jó-e! Beniditom, és nem mozdul! Melegitem a motort, odacsavarom 8-9ezerig, nem mozdul(8400-nálkéne)! Viszont nyomaték meg van! 2-3ezertől kihúz végig! Attól még lehet rossz?
Sziasztok!
Csak egy jótanács:
Pár héttel ezelött postai utánvéttel rendeltem egy illetőtől AF50-be egy négysebességes váltót. Az illető el is küldte, de mikor kibontottam a csomagot, majdnem eldobtam az agyam: az egyik tengelyről kettö fogaskerékről is egy-két fog hiányzott. Felhívtam, erre hablatyolt össze-vissza, igérte hogy küld másikat de azóta fel sem lehet hívni. Bocsánat, egyszer felvette, de ahogy megtudta hogy én vagyok, azonnal kinyomta a telefont.
Ezzel az írásommal csak egy kis reklámot szeretnék csinálni a gyereknek, nehogy ti is ebbe a helyzetbe kerűljetek. Nekem 17.500 Ft-om bánta.
Neve most hirtelen nem ugrik be, de a telószáma:20/5816082. (Debrecen környéki)
Ha jót akartok ne rendeljetek tőle semmit!
Mindenkinek sok balesetmentes km-t kívánok!
na szia én vagyok aki hivot na figyejjj nekem nics fék pedál és kopleten kéne az egész szerkezet azt asziszem négy inbus fogja és le jőn onétt érted a pedál tartoval is meg fékpedálal ha jo tudom ez egész négy szog aluaku az szerkezet vay miii és ut van rajta az kunyomo rész is csak azt netedudom hogy kel mert az nekem de it képpp teszek felll okéé is meg meg van rajta ne nekm ez kéne ha látod képen ot fogja csavarok de kinyo rész nekem jo na majd irsz okéé
Szia aztok mindenkinek valaki tudna nekem hátcsofék pedált kompletten meg vetném Aprila Af1 125kcm írjatok okés meg telo számot is ha van és lemegyek érte joooo
Kaptam is,nem volt vele gond.
Üdv.