Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!

Szükségem lenne a véleményetekre...muszáj vagyok hengert cserélni a picikén(Futura Replica 125) és érdekelne hogy mi a jobb,ha veszek egy rotax 123-ast amilyen az eredeti is volt vagy inkább olcsóbban polini 160 as hengert?
160ast elbírja a váltó meg minden más vagy át kell hozzá alakítani?
Előre is köszi
Sziasztok!

Nincs valami 5leteket?
Eddig azt hittem, hogy a tél miatt van, hideg levegő stb, de a dugócsere óta nem kerek a jószág. ELőtte olyan 150-160 körül volt a vége (24-es karbim van), de most hiába van jó idő és 2000 km a dugóban, olyan 130 körül vége van, 2 emberrel meg 110-120 körül.
Az alapjárat szép egyenletes, fordulatot szépen veszi, talán csak egy picit lassan esik, de ez szubjektív, ami konkrétum, hogy mikor visszaengedem a gázt és esik a fordulat, olyan 3000 körül megáll egy másodpercre kb, majd onnan esik le a 2000 körüli alapjáratra. Ott már szépen marad itéletnapig.
Váltóolaj van benne, nem szívta ki, (mondjuk amúgy is bő egy éve volt szimering csere)

Köszönöm, üdv: M.
ps: Nektek mennyi a holtjáték a gázkaron, nekem van pár mm?

ps2: Ha valakinek kell egy 250-es ETZ van egy reklám áron, eladom a faxba, tele a tköm belőle, amennyi ideje nem tudok rendes motorműködést összehozni rajta, azalatt rég kész voltam a dugócserével az AF-1-en, ráadásul a féket is képtelen vagyok légteleníteni rajta, pedig új tuskó komplett, ellenben az AF-1en kompletten gatyába ráztam annó csont nélkül, pedig tömítéseket is cseréltem benne mindenfelé.
Sziasztok!
Af50 futurába keresek 4-5-6 sebességes váltót.
20/9655947
Köszi a gyors választ.
Mennyit kérnél érte, az az igazság hogy a felső rész valószínüleg rendben van a munkahenger ki lett cserélve, valószínű hogy a fékpofáknál lent van a gond, nincs nyomás benne, ha csak az lenne az se gond, azért lenne fontos mert két hét múlva megy műszakira, és már két hete szerelőnél van, és nem szeretnék vagyonokat fizetni rá.
Na, sokat látott motoros cimborák! Hogy a csudába varázsoljam ki a kuplung bowdenjét? (nyílván ez is olyan egyszerű mint a láncfeszítés, csak magamtól erre nem jövök rá.) Segítsetek légyszi! Köszi!
en tudok szerezni mit adnal erte?
Első fékrendszer érdekelne.
köszi
Af1- hez kellene első fékrendszer.Fontos lenne.
mail:johnq@freemail.hu
Akkor ez a tengely ott lesz a kuplungkosár alatt?
Hello Adee!

Nehéz megcsinálni ezt a kiegyenlítő tengely beállítást? Kuplung le, műanyag fogaskerekek le, és főtengely felső holtponton és ennyi? Beáll magától a kiegyenlítő tegely , összerakom és kész? És még annyi hogy aza kiegyenlítő tegely nincs lefogatva vagy valami?
AKCIÓ!
Végkiárusítás!
Csak egyben eladó!
AF-1 Futura alkatrészek :
-2db oldalidom + 1farokidom (újfajta) + tank (műanyag)
-Ülések+hátsólámpa
-blokk (gyújtás és henger nélkül) + acerbics dobos gyári rendszer
-kábelköteg
-első-hátsófék
-2db hátsó lengőkar+váz+segédváz
-power szett (bowdennel mindennel)
-fesszabályzó
-index+önindító relé stb...

45ezer forintért
0630/6963423 Varga Zoltán (Kecskemét)
csá
baranya megyében zengövárkonyban van a munkahenger képet késöbb küldök most nincs
Nem kell széthúzni a blokkot. Balos dekli le, kuplung le, műanyag fogakerék le. A kiegyenlítőtengely lefelé fog beállni, ilyenkor a főtengelynek felső holtponton kell lennie.
Jójó , csak nekem banánlengővillás a moci , RS lengővillával , meg Cagiva mito gurulókkal , és hát no.Ott pl kókány volt . (ott is)
Szét kell húzni a blokkot és úgy kell megcsinálni hogy amikor a kiegyenlítő tengely lefele van, a főtengely éknek kell felfelé állnia.
Hogy lehet megcsinálni ezt a kiegyenlítő tengely beállítást?
Igen motor generál volt előtte
hy.
legyen akk 3500 plussz posta.
kérnék képeket email: crazyszanyi@hotmail.com
hol van helyileg?
üdv:balázs
Miért nem forrasztod meg a tiédet? Nekem is megvan, és semmi baja!
Pesten, szombat délelőtt hol találok kuplungbowdent vajon?
Nem áll jó helyen a kiegyenlítő tengely. Szét volt szedve előtte a blokkja?
Hello!

Légyszi valaki segítsen! Ráz az egész motorom, remeg reszket az egész, főleg kigyorsításnál. Mi lehet vele?
hello a munkahenger ful hibátlan képet tudok rola küldeni de 3 ezerbe nem adom oda 4 ezerde elviheted és te fizeted a pk-t
hello.
ha kitűnő a fék,és nem túl öreg,és rászerelhető az enyémre, akkor küldj képet és megveszem,ha jó.
csak a hátsó munkahenger kell.
4 és tied a posta,vagy 3000és enyém.
Hát én augusztus óta, eddig 5ezret mentem az AF1el De mostmár félek, ha most elkapnak szopacs, és már csak 1 hónap van hátra maximum, sőt, még annyi se!