Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A hangtompító dob is az előző gazdájának köszönhető. Szép hangja van meg nincs fojtva.
és a többi ? mittomén nyitott dekni vagy minek hívják...levágott végű hangtompító mire jó?
A tükröt előző gazdája rakta rá nem gyári szépnek szép de túl sokat nem látni belőle sajnos. Neki 2kör után kiesett belőle a tükörlap ezért én vágattam bele üvegessel. A lámpát hátra én csináltam mert amikor megvettem a gyári rács mögött volt egy kis fényerejű lámpa, és még sötétben sem lehetett látni csak bizonyos szögből.
szia nem tudom miért de nagyon tetszik a vasad a kis apró alakítgatások miatt ,bár nemtom h. jórésze gyári e pl a tükör de a ledes féklámpa nagyon bejön leírod nekem miket módosítottál rajta?
Akkor már csak az etkó maradt? Nekem is halálán van a központi telóm csorog az olaj belőle és szépen száll el a csillapítás.
Télen nekem 40-ig se akart felmenni, ezért takartam ki a hűtő 3/4-ét! Nyáron 60-70 fok között, dugóba néha 80+
...ma elvitték a kicsi apriliámat (megvették)
az jóóó(Y) engem érdekelll msn cimed nics ? irle ha van fel veszlek vagy hol laksz lemegyek érte oksé na nem mesze laksz tőlem és meggyire módod okés meg kéne -akor kuplung zsinór is vele érted na irle menyi meg telo számot vagy valami ahol elrélhet lek jooo na szia kőszik e hogy irtáll
szia!
Hogyha érdekel akkor nekem van deklistől ilyen cuccom. Keress meg email:patvaros87@gmail.com
Ha van valakknek termosztát ne fogja vissza magat.
értem nekem mióta az új dugó van nem akart feljebb menni, aztan ma bepipultam és kitakartama hűtő felét, nah így vagyok olyan 55 fokon. De fogok egy termosztátot venni, mert azzal valami gebasz van szerintem.
Nyáron talán 75is a nagy melegben! De kisvárosban lakok, nem kell más miatt tökölni stb! Persze felmehet 85-90ig is dugóban! De télen 60körül, nyáron 70körül!
Hát olyan 60 fok körül! De ez csak nekem....nekem mindig alacsonyabb mint másnak! Pl Adee-nak több az üzemi hője!
de mondjuk power alatt olyan 15-20 fokban?
Szia! Télen 55-60, nyáron 60-70között....hajtástól függ!
Sziasztok.
Kinek hany fok szokott lenni a víz?
Mostmár kezdek hinni nektek! Akkor hagyom a picsába!
Szeritnem felejtsd el! 8 e Ft, és mire jó? Talán, ha esel, véd valamit! De hogy akkor is fényezni kell, az tuti! Az Aprilia oldalidoma meg igen rugalmas, és erős, simán elbírja a motort, ha baj van, persze karcos lesz, és fényezni azt kell... De ha felteszed a gombát, az tuti megüti amire feltetted, ha az az aluváz, ami vékony alu zártszelvény, ha oldalról kap ütést, hamar megsérül, vagy teszed a blokkra, azt se kéne püfölni, esetleg segédváz, de azzal átvitten megint a vázat ütöd meg! És még csak nincs is garancia, hogy ér valamit! Én azt modnom, lény óvatos, ha meg beüt a csúszás, akkor búsan fényeztesd újra! A gomba úgyis csak letörik, és nem véd rajta semmit...

Persze van olyan motor, ahol jól jön, de az Aprilira szerintem nem lehet értelmesen felszerelni....

CSak egy elrettentő példa! A régi SV 650 -re, az alu csővázasra mindíg a blokk- váz csatlakozócsavarra tették a gombát... MArha jó volt, csak eséskor bezúzta a blokk oldalát...
Hello!

Mitogerinek is biztosan van ilyesmi! Kérdezd meg, mit kér érte: 06 70/554-0998
Hirtelen azt se tudom, hogy mi kéne neked! Én még nagyon nem szedtem szét a gépet! Fényképet ha tudsz rakj fel! Majd rákérdezek 1-2 helyen!
és dunál nekem szerezni ami kéne hm?
Nekem nincsennek alkatrészeim, csak tudok 1-2 csávót akinek van!
Igy van, ahogy mondod !
Bocsi így már más! Arra a bölcső vázra gondolsz amiben a blokk van?
Most akor neked az a tartozék a kuplung dekni meg van mert érdekel?! Tudodd ahol van a válto ahova le megy a kuplung bovden és a dekni közepében van egy ijen kis kampo félesg oda be akad a kuplung zsinor és az le tört nekem de engem egész deknistöl érdekel! vagy ha tudod magában is jó de jó lenne mindenestöl!
Én nem haragszom, ki tudom bogozni! Nem adom meg a számot, úgyis szokta nézni a fórumot, majd be ir ide, amúgy se tudom a számát!
http://www.sportmotor.hu/tagok...