Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hello.
Na mikor várhatom a képeket?
Lhetőleg minél többet,h megtudjam mondani h jó e.
köszi8 :Balázs
sziasztok sracok most vettem egy af1 es segitseget szeretnek kerni kellene egy par alkatresz a gephez ha tud valaki ilyet kerem irjon elore is koszonom csaba
Ok.
Most küldöm.
szevasz bocs el vagyok havazva kügy egy emailt arra küldök képet vagy irjá emailt és válaszként küldök képet a cimem:fesusbali@freemai.hu
Mennék énis ha készlenne a vas
Nekem is, ezért fogok ma is kerülni 1et!
majd lesz valamit 2x irtam le SRY
Majd lesz valami,de eddig még nem álítottak meg,majd lesz valami!Csak már mehetnékem van
Ne félj semmitől! Eddig 5ezer km-t mentem! A papir meg akkor parás, ha motoros rendőr, vagy kötöszködős! Nekem ezért szerencsés, 10KW-os papiron!
Én csak kényszerűségböl mentem fel,nem akartam magam eltiltatni a célban!Mert akkor megb*szott volna az ideg az tuti Mostmeg a 23 KW a parás de azért csak nem izgatják fel magukat a jardok remélem!
Nekem ez már rutinból megy! Városban jogsi nélkül motorral!
Én pölö az apriliával rutinoztam/vizsga/,mert az mz-meghalt és gyorsan levittek a vasamért,hogy letudjak vizsgázni vele Tök komoly volt,rutin vizsgára motorral mentem a városon át jogsi nélkül
Hello.
Már érdeklődtem aprilia af1 hátsófékmunkahengerről.
Mikor külkdesz képet?
érdekes
Semmit, mert végül csak etz-vel mentem, mert beszóltak a csávók, hogy ez igy nem fog menni!
De a vizsgáztató azt mondta, hogy csodálatos motorozást látott !
szép munka
a vizsgabiztos mit szólt a motorhoz?
Köszike!
GraT!
Köszi! Gratulálok neked is, nekem is sikerült!
Én tegnap voltam A rutinion és sikerült! Sok sikert neked is!
Le kéne neki fulladni! Valahol még is csak falsot kap! Nem lóg nagyon a súber a karbiba? Milyen márkájú főtengely simmeringek vannak benne?
Na srácok, holnap rutin vizsgám! Remélem sikerül! Szoritsatok!
Úgy is csinálja! Egyébként olyankor nem kéne neki leffuladni levegő hijján? Az elzárásra ugyanis nem reagál, nyitásra igen, ha eléggé kitekerem akkor leáll, szóval valamit reagál a csavarra, de a fordulatszám esés szempontjából nem.
MZ: karburálási hiba is lehet! Az alapjárati keverék csavart csavard be teljesen és nézd meg úgy is!
Ó azt már soxor megnéztem, az sajna a helyén van, az jónal tűnik. Igazából én elfogadtam ilyennek (kb 1:35 arány), csak most hogy piszkosul füstöl, most kezdtem el aggódni, főleg ha esetleg jönnek a vevők, de eddig senki nem jött.

...az MZ-vel is szívok, de az legalább már beindul, de száz év alatt esik vissza a fordulat. :( ...pedig olaj abban is van és a gyújtás oldal nem trutyis, szóval elvben nem szimeringes. A féket sem nagyon tudom légteleníteni, pedig a kis aprilián teljesen felújítottam annó, és sec-perc alatt légtelenítettem (hátsót is), szóval egyelőre K sokat szívok az MZ-vel. -beszoptam- :)

Úgy tűnik, most minden beszarik. :(

M.