sziasztok sracok most vettem egy af1 es segitseget szeretnek kerni kellene egy par alkatresz a gephez ha tud valaki ilyet kerem irjon elore is koszonom csaba
Én csak kényszerűségböl mentem fel,nem akartam magam eltiltatni a célban!Mert akkor megb*szott volna az ideg az tuti Mostmeg a 23 KW a parás de azért csak nem izgatják fel magukat a jardok remélem!
Én pölö az apriliával rutinoztam/vizsga/,mert az mz-meghalt és gyorsan levittek a vasamért,hogy letudjak vizsgázni vele Tök komoly volt,rutin vizsgára motorral mentem a városon át jogsi nélkül
Semmit, mert végül csak etz-vel mentem, mert beszóltak a csávók, hogy ez igy nem fog menni!
De a vizsgáztató azt mondta, hogy csodálatos motorozást látott !
Úgy is csinálja! Egyébként olyankor nem kéne neki leffuladni levegő hijján? Az elzárásra ugyanis nem reagál, nyitásra igen, ha eléggé kitekerem akkor leáll, szóval valamit reagál a csavarra, de a fordulatszám esés szempontjából nem.
Ó azt már soxor megnéztem, az sajna a helyén van, az jónal tűnik. Igazából én elfogadtam ilyennek (kb 1:35 arány), csak most hogy piszkosul füstöl, most kezdtem el aggódni, főleg ha esetleg jönnek a vevők, de eddig senki nem jött.
...az MZ-vel is szívok, de az legalább már beindul, de száz év alatt esik vissza a fordulat. :( ...pedig olaj abban is van és a gyújtás oldal nem trutyis, szóval elvben nem szimeringes. A féket sem nagyon tudom légteleníteni, pedig a kis aprilián teljesen felújítottam annó, és sec-perc alatt légtelenítettem (hátsót is), szóval egyelőre K sokat szívok az MZ-vel. -beszoptam- :)
Na mikor várhatom a képeket?
Lhetőleg minél többet,h megtudjam mondani h jó e.
köszi8 :Balázs