Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nemtudom, mert én 20 ért vettem egy fogaskoszorúst
Mennyibe kerül koszoru nélkül mert haveromnak kellene eggy.
fogaskoszorú fontos, hogy legyen rajta?
rotax 123hoz (Aprilia AF1 Futura) keresek LENDKEREKET OLCSÓN! ha van valakinek kérem jelezze
szevasztok volna egy pár af1 125 alkatrészem elado ha kell irjatok vagy hivjatok
email:fesusbali@freemail.hu
tel:06304130911 csak délután 2 orátol hétvégén egész nap
Nyomatékosabb, észrevehetően, de már 9nél leadja a max teljesítményét, és kevessebbet is eszik egy kicsivel, mert alul használhatóbb!
Szevasztok. akinek van 160 as hengere a mocin mondana egy pár jellemzést róla? többet tud mint a 125-ös . Vagy nem lényegesen jobb? Kössz
Sziasztok! Mondjatok egy pesti szervízt ahova befogadnak a feltehetőleg motorgenerálra szoruló Europámmal... Nincs semmi kiindulópontom.
Sziasztok. Tudna valaki segiteni? Aprilia af1 50 kapcsolási rajz. 87 körüli öskori lelet. Köszi.
Hali!
akinek esetleg van főfékmunkahengerhez karmantyúja vagy tud vkit akinek van azt nagyon megköszönönném
Eladó az af1 futura 50em, 180e ft info emailben: rsatta@citromail.hu
Köszi a biztatást, remélem én is! Azért ma is kerültem 1et
menni fog az ! én is átmentem xD
Hát megpróbálok ügyeskedni, de úgy tűnik, h megyeget! A vizsga majd csak 9.én lesz!
de nekem csak szivatóval rohadt nehezen, sokadszorra indul de kis gázzal szinte rögtön
Ügyesnek kell lenni , ugy van csak benzinpénz . A kis mocsok meg rögtön megeszi mindet .
Mikor mész vizsgázni ? vagy épp most voltál?
Ha hidegen indítom, akkor adok neki szivatót, és nem adok neki gázt, ha melegen indítom, akkor szivató nélkül, gázzal!
Nem a szivató ad neki
hé emberek
ti adtok gázt indításnál?
Pontosan! A vezetés az nagyon jól sikerült, azt mondták, h nekem nem tudnak újat tanítani! Nos, ez a hamarabb hazaérős dolog nekem is ismerős !
Jah oké rájöttem, más típus
Hát bátya ha ez megnyugtat én is háromnapja 5 kor kelek . pénteken isi van , szombat vasárnap meg haza kell érni mielőtt anyámék felébrednek .
Jah az a kütyü ami letört , az nem fémházas ? Mert én megnem mondom igy fejből , kimenni meg nem tudok , de ezen a (bocsi hogy egy sz.r homályos) képen nekem fémnek tűnik
Jóra gondolok egyáltalán ?
tökéletes állapotú.
üdv köszönöm a segitséget de a haverom már eladta a mocit és igért melle még 1 láncszettet szal azért nem akarja a legjobbat de a te 6ezresed az milyen használt vagy mi lehet h érdekelné valami infót róla