Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Adok én egyet 6ezer plusz posta.
Megnéztem pinkmotors-nál, ha mindenből a legolcsóbbat veszi meg(amit egyántalán nem ajánlok, mert nem valami strapa bíró cuccok lehetnekk), akkor talán kijöhet 16ezerből +- 2000FT +postaköltség!
Annyiért csak láncot kap a haverod ! Ilyen a mai világ, sajnos ! De esetleg használtan, jó állapotú cuccokat tudsz venni, de szerintem nem éri meg! Inkább gyűjtsön a haverod, és 25körül már lehet kapni, pl italmondo, nagyvas vagy akár pinkmotors-nál! A legolcsóbbat keresse meg, de nem éri "szart" venni!
üdv a haverom aprilia af1 futura sport pro 125 ére kellene 1 láncszett olcsón(kb 10-15e)ha valaki tud ahol lehet kapni rendelni az kérem jelezze köszönöm
na majd legközelebb így csinálom
Főtengelyt felfelé fordítod hogy ne essen ki belőle az ék, a lenkreket meg rá jó irányba forgatva. Az az ék úgy is beáll magának ahogy kényelmes.
Csak összemegy az
van ott egy félköralakú stift na az baszott ki velem
mindig elmozdult
de győztem
Nekem simán visszament
erre nemtudok mit mondani
Hát van egy Talmácsis kulcstartóm, ami nagyon lelógna, ha engedném, de rátekertem a tartályra, és most nehezen akart lejönni, de nem is feszítettem nagyon, egyszer csak reccs! De jól megsikerült ragasztani!
leszedni könnyű de majd visszarakni
szia!
Hogy ha érdekel akkor nekem van alaplapom eladó. ára:17eft
email:patvaros87@gmail.com
06303207630
Üdv:Pat
varos Zoli
egyébként, hogy sikerült letörni a cuccost?
Nah ne nyavajogjatok ti legalább tudtok menni....én ma kezdtem el szétkapni a blokkot,holnap megyek lendkerék lehúzóért Adee-hoz,aztán a héten rem megtudom csináltani a hajtókar cserét és akkor már jóvagyok
Wöháháháháhááá
őljük meg mindet
Nekem ezt mondogatta február óta!
én nemtudom még mikor rutinozhatok, mert az oktató: "majd szólok ha beindul a motoros képzés"
Jól van az, ha megszokta az ember! Ki lehet bírni! A cél szentesíti az eszközt, ha fel kell kellnem jogsiért, akkor felkelek én 4kor is!
nyugi én is holnap 5 kor kelek
vidéki élet rulz
Hát attól nem félek, kaptam egy ruhát, nem valami nagyszám, de ma mentem benne 1-2 karikát, még melegem volt, pedig nagyon nem öltöztem alá! Csak az idegesít, hogy szombaton kellhetek 6kor! De megéri, már nincs sok hátra !
jóaz úgy
amúgy meg reggel le fogsz fagyni
Mindenesetre odafogattam egy befőttes gumival, és megragasztottam, igy legalább odahúzza és ugy ragad oda! Majd reggel meglátom, hogy milyen, mert 7re mek rutinra! 9.én meg vizsga !
Á srácok! Letörtem véletlen a első fékolajtartályam , de szerencsére csak a fül törött el! Szerintetek jó lesz, ha visszaragasztom, valami fasza ragasztóval?