Megnéztem pinkmotors-nál, ha mindenből a legolcsóbbat veszi meg(amit egyántalán nem ajánlok, mert nem valami strapa bíró cuccok lehetnekk), akkor talán kijöhet 16ezerből +- 2000FT +postaköltség!
Annyiért csak láncot kap a haverod ! Ilyen a mai világ, sajnos ! De esetleg használtan, jó állapotú cuccokat tudsz venni, de szerintem nem éri meg! Inkább gyűjtsön a haverod, és 25körül már lehet kapni, pl italmondo, nagyvas vagy akár pinkmotors-nál! A legolcsóbbat keresse meg, de nem éri "szart" venni!
üdv a haverom aprilia af1 futura sport pro 125 ére kellene 1 láncszett olcsón(kb 10-15e)ha valaki tud ahol lehet kapni rendelni az kérem jelezze köszönöm
Hát van egy Talmácsis kulcstartóm, ami nagyon lelógna, ha engedném, de rátekertem a tartályra, és most nehezen akart lejönni, de nem is feszítettem nagyon, egyszer csak reccs! De jól megsikerült ragasztani!
Nah ne nyavajogjatok ti legalább tudtok menni....én ma kezdtem el szétkapni a blokkot,holnap megyek lendkerék lehúzóért Adee-hoz,aztán a héten rem megtudom csináltani a hajtókar cserét és akkor már jóvagyok
Hát attól nem félek, kaptam egy ruhát, nem valami nagyszám, de ma mentem benne 1-2 karikát, még melegem volt, pedig nagyon nem öltöztem alá! Csak az idegesít, hogy szombaton kellhetek 6kor! De megéri, már nincs sok hátra !
Mindenesetre odafogattam egy befőttes gumival, és megragasztottam, igy legalább odahúzza és ugy ragad oda! Majd reggel meglátom, hogy milyen, mert 7re mek rutinra! 9.én meg vizsga !
Á srácok! Letörtem véletlen a első fékolajtartályam , de szerencsére csak a fül törött el! Szerintetek jó lesz, ha visszaragasztom, valami fasza ragasztóval?
mindig elmozdult
de győztem
Hogy ha érdekel akkor nekem van alaplapom eladó. ára:17eft
email:patvaros87@gmail.com
06303207630
Üdv:Pat
varos Zoli
vidéki élet rulz
amúgy meg reggel le fogsz fagyni