Hali! Na srácok, levezettem a 6órát, de végén már motorra se engedtek, mert időt is mérni akartam, és aszonták, h csak elveszem az időt a többiektől, nekem nem tudnak mit tanítani ! Szerdán 8ra mennem kell a csávóhoz, és vizsga! Remélem sikerülni fog, mert már nem birom, h ne menjek Aprinkával!
Rendszám nélkülit én nem vennék. ...persze sokan nem így vannak, pl az enyémet is hiába arulom rendszámosan, alig van érdeklődő, mert mindenki 125/50-et akar. ...aztán amikor a gumibot felcsúszik a popóba, akkor meg jön a sírás-rívás! :)
Inkább vedd meg az enyém, az rendszámos! ;) ...bár szombaton jönnek érdeklődők.
Teleszkópokat, kerék-tengely tájéka , hézagolás ilyesmi ( fűrészelt cső távtartók , azt jelentik baj van ).
meg az is segíthet hogy mennyi idő elindítani :D . Külsőre csak ennyi jut eszembe :D
Hello.
Nekem nagyon szükségem lenne egy aprilia af1es 90es évjáratú,50ccmes motorhoz hátsó
fékmunkahengerre ami a keréknél van ,ami nagyon jól működik,és nem drága.
Ha valaki tud ilyet,kérem jelezzen.
Előre is köszi.
Teljesen egyetértek a kolegával, kivéve, hogy sok km, az enyémben is 40E van, és tökéletesen működik(kop kop kop), meg Trakee-nak is azt hiszem, hogy 54ezer van a replica-ban! Ha jól bántak vele, akkor bírja az a sok km-t! De viszont a többiben, azaz h se rendszám, és az állapot se szalon, hanem egy elfogadható állapot, így én is vagy pályára, vagy alkatrésznek venném!
Sok km van mar benne, nincs papírja, átlagos állapot. Ha odaadja 100ért vedd meg, és bontsd szét darabonként. A karbiért az állorészért a lendkereékért a trafóért a feszültségszabályzóért, a henger dugóért, mar több mint 100at elkérhetsz. Akkor ott vannak a kerekek a gumik aku rellé stb..
Hát szerintem gyilkolhatja is szarrá, haver AF1én 1 szezon alatt 34 gumi lett cserélve, de csak 6ezres olajjal ment, én ha beszart valami, csak a legdrágább ment bele, pl verseny kuplung stb! Bírják ezek, de bánjon vele szépen! Kis ribancok!
Hát kezdjük azzal ,hogy ez 125/50 szóval nemtudom....Am jah ahogy Labika is elmondta igényli a törödést,de ha nem gyilkolod szarrá és foglalkozol vele kezes kis motor szerintem
hy
af1 vásárlás elött állok,ha elmegyek megnézni,kiprobálni mit nézzek meg rajta?
ezek a mocik mennyire szervizigényesek?
ez a mostani kiszemelt:http://www.hasznaltauto.hu/1946123_aprilia_af1_1990
Helo! Nekem jó lenne a pár tükör ugyanis nekem eltört a balos, és érdekelne még az első fék mikorkapcsolója ugyanis arról meg letört az egyik kis fül. Meg vannak még ezek? Várom válaszod! előlre is köszi! Ja és ha kérhetem az emailcímemre irj mert ide ritkán járok nagyon! email címem: emsclan@freemail.hu
nem fontos ha átrakható. 5ért vettem egy lendkereket csak ez pont a másikfajta (2fél van ez akkor gyújt sajnos mikor lent van a dugattyúm..) és a gyárim is megvan azon jó a fogaskoszorú rész..
...szóval ez nem tartott vissza. ;)