Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Oké.Köszi szépen
m 26x1.5 es.Én vettem 600 ft ért egy hidraulika botban csöcsatlakozást,az egyik felére ráhegesztettem egy m 10 esmenetü anyát és néztem hozzá egy hosszabb csavart, a végét kihegyeztem és beletekertem a ráhegesztett anyára.Arra kell figyelni,középen legyen az anya.
Hali!
Igazatok lehet
Valaki nem tudja bamásolni ide aprilia lendkerék lehúzónak a pontos rajzát menetszámát vagy valami ilyesmi rajzot?Kellene az esztergályosnak Köszi!
halli
vannak elado aprilia af1 futura 125 alkatrészeim pl.: idomszett,üllések elsökerék fékek,tárcsák elsökerék,tank+gyujtáskapcsolo,váz,elsö teleszkopszárak,elsölánpa,olajtartály,hütö...
viszonyl
ag olcson ha érdekel irjatok emailt vagy ide üzenetet
emailom fesusbali@freemail.hu
tel 06304130911 hétköznap 2 ora után hétvégén egész nap
valószinüleg az öninditó bendix tengelyét befoglaló tügörgökosárbol eshetett ki.
Én most szedtem szét a blokkomat,nekem csak a kosár darabjai voltak már meg,de lehet,hogy tévedek.
Eladó rotax 123-as motorblokk
Henger gyújtás nincs, a többi mindene megvan. A hajtókar nem lóg.
25000ft
Délután 5 után vagyok elérhető.
0630/6963423
Nekem van pegasom,de darabokban van,igy nem szeretném feltenni.De ha összeáll,mindenképp.
Igaz.
Biztos el is fáradt a nagy utban
Akkor nem tudom
Bendix tügörgö?
Vagy mi más lehet ott?
A ford. szám mérő hajtása (menet irány szerinti) bal oldalon van. Elég sokat kell neki úszni hogy átkerüljön a jobb oldalra.
Sziasztok! AF1 Futura 50 (RV6AP-1992) re keresek hengerszettet, sporthengerszettet, lehetőleg 50es méretig, 8 bar kompresszió felett. Illetve keresek PHBG karbit , 18-22 között, szívócsonkkal ugyanerre.
Mail: domotorpeti@freemail.hu MSN: domotorpeti@msn.com Tel: 06-20-555-4091
Köszi!
Eladó 34-es síktolattyús karburátor+szívócsonk.
16000ft
Délután 5-től vagyok elérhető.
0630/6963423
A koyo c4es csapágyak elég jo skfet semmi kép ne tegyél bele. Nincs vele személyes tapasztalatom de sokaknaknem jött be. A felújító szettet legtöbben az italmodonal veszik, ha 5 ezerért megcsinaljak akkor vidd oda. Amugy neked van pegasod nem? Egy képet lőhetnél rólla...
Sziasztok.
Van egy Rotax123 as blokkom.Megszorult a fötengelye és fel szeretném ujittatni.
Tud valaki egy gépmühelyest aki korrekten megcsinálja?És esetleg mennyiért.
Az italmondonál kb 22 e ft ot mondtak a hajtókar felujitó szettre gyári minöségben.Egy gépmühelyben kérdeztem a cserét,5 e ft ból megcsinálják hozott anyagból,vagy 25 e ft saját anyaggal gyári minöségben.
Bontottat nem szeretnék,mert a blokkot felujitom uj csapágyakkal,szimeringekkel és akkor már a fötengely hajtókar is legyen uj.
A fötengely csapágynak koyo c4 et gondoltam.Egy külföldi oldalon ezt ajánlják felujitó szettben.
Szerintetek?
Segitségeteket eköre is köszönöm.
Az a tű a fordulatszámmérö fogaskerekének a retesze lehet nézd meg hogy a müanyag fogaskerékben benne van e ami a dekni belsejében van egy hoszu tengelyen.
Bocsi a hülyeségért ami nemrég írtam a km spirálról
Nem a blokkba megy hanem az első kerékhez.:D
Hali!
Az lenne a problémám hogy ma leszedtem a blokknak a jobb oldali dekniét és mit lát a szemem?
Egy tűt.Vagyis úgy néz ki mintha a tűgörgőböl esett volna ki a tű de nem,mert ez kisebb 1cm hosszú és kb 1 mm vastag.Van valami tippetek hogy miből esett ki mert ha valami olyan dologból ami fontos akkor szétkapom a blokkot.Vagy ez nem is kérdéses egyből szedjem szét a blokkot?köszi!
pegaso de már ma összerraktam és tökéletesen müködik
csak pár db letört belőle
Kössz
Valaki nem tud véletlenül Af1-es hez első fék munkahengert vagy komplett fektartályt szerezn?
köszi.
GYere nyugodtan vendégszerető népek vagyunk mi . itt a karancs tövében
Köszi a tanácsokat, szivesen fogadom őket! Nagyon remélem nem lesz gondom, ideje lenne már motoroznom egy igazit, rettegés nélkül! A "rossz aprilia" meg a szerelmem, biztos, hogy sokat fog még nekem dolgozni, és ha meglesz a jogsim, arranézek feléd
én rutinon , szabájosan becsúsztam a célba. gyorsan kellett megálni na azért nem dőltem fel , csak olyan lazán megblokkoltam , min valaki
Átengednek simán , csak a forgalmin az egyirányú utakra figyelj , meg a kötelező haladási irány táblákra , mert akkor nem szól a vizsgáztató hogy merre menj . És elég sok hibapontot lehet nyerni vele :D későn észlelés , hirtelen reagálás , na meg besorolás elmulasztása . Hasonlók....
Ne félj te ilyenektől, majd arra kerülök, no de először legyen meg a jogsim
ez megette az állórészt meg a lendkereket is akkor. Van egy srác aki az alaplapot fel tudja újítani, meg kell vennie egy lendkereket? Ez amugy egy pegasoban van?
Én meg a motorostalik Tényleg béna motoros vagyok , amolyan hétvégi szal rajban menni .... Nem akarom összetörni a motorjaitokat Másrészt mindig lerobbanok ha 10km nél messzebb megyek . tízből tízszer :) De köszi a mehhívást!