Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszönöm én is! RS talira jösz? Vagy majd madarasra május1? Ha nem, akkor még tavasszal kerülünk 1et, ok?
köszi ! Azé a tiéd se kutya! Szép masina!
Én szerintem szép motor!
azthiszem futuráról van , és a hozzánemértés miatt áll el a váztól :D a váz az maradt a replikáé , a futurának meg már azthiszem másmilyen a váza Így a tank oldalt lelóg -eláll . a segédváz is elég kókány módon lett beszerelve , amiatt is olyan esetlen .

Élőben nem vészes , a kép is előnytelen :D Fogjuk arra
A törött lendkereked küld már el nekem légyszives ha megvan minden darabja.
Neked a tank is RS extremaról van vagy miért áll el annyira a váztól?
ebből tört le elég sok darab..
nos ebből a cuccból peregtek a darabok...
nemezkell nekem
hanem amit ez megahjt nagyfogaskerék ami a lendkeréken van
és az alatt(mögött) van a blokkra csavarozva a főtengely köré ez az állórész ami széttört
ezaz
az egyik végét az indítómotor hajtja, a másik meg a lendkerékre megy
az öninditórésznek semmi baja ez a kép amit beraktál már működik mert csak mefg volt szorulva a mágnesdaraboktól..

aról kéne kép ami a lendkerék alatt van a blokkra csavarozva(állórész)
nincs valakinek 4sebességes rv3-as blokkhoz kuplung oldali váltótengelye?
ha működik akkor szerintem a bendix lehet
A lendkerék mágnese?
segitsetek!
a pegasoba ojan blokk van mint az af1be?
mert akor tudnátok segiteni...
az a fogaskerék amit meghajt az öninditó
az alatt van a mágnez na és az drabokratört
de minden müködi kugyanughy
kéne kép hogy néz ki eredetileg...
bírni kell
Igen ! Ez igy van!
igen . jogos ! buta vagyok elismerem :D

ÉS a többieknek is , köszi az okosságot ! Majd akkor megpróbálom kicsit melegebben , hátha csak az a gond .addig én az idomokhoz hozzá nem nyúlok ! ti hogy vagytok az idomszereléssel ? ki mennyi le és felszerelésnél tart?
* próbáltam
Bróbáltam válaszolni nem tudom sikerült-e elküldeni ,írom mégegyszer! Hát engem biztos elkapnának az első illegális utamon, mert csak a hülye nem látja, hogy egy motor mekkora? Egyébként ha vkit érdekel ilyen lomis motor pl. alkatrésznek, akkor szívesen segítek neki!
*picsa
Hidd el tökéletes kis gépek ezek a rotax 123as blokkok, csak nagyon kényes, igazi hisztis pucsa motor A 125/50 et meg én szerintem végképp el kell felejteni, pedig olyan sok motor fut úgy!
Hát ilyen" érzékeny lelkületű" a 125-ös típus? Nekem 50-esem volt, hibái is akadtak, melyek megoldásában a fórumosok segítettek is, s bár a lomisoknál nagyon szép 125/50-eket lehet venni, azt hiszem eltekintek a dologtól!