Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ezzel szerintem csak annyi baj van, hogy ha 3ban beindítod, a hidegben nem emel ki eléggé a kuplung, szóval ha beindul és berántja, és megáll akkor lehet, hogy leáll! De én is ugy tudom, hogy 2-3 ban kell!
Hát én kismototoros amatőr vagyok, de a motort betolni szerintem magasabb sebességfokozatban szokták! Tedd 3 -asba próbáld úgy!
Én szerintem valahol testet kap, és gyorsan leszívja az akksit, és mire indítod, gyorsan lemerül! Szerintem ilyesmi gondok lehetnek!
De ha üresbe rakod és jó az akksid, ha akkor sem bírja megtekerni az önindító motor és csak szenved ahhoz semmi köze nincs a kuplung oldásához
Nekem is ha hideg motornál egyesbe rakom meg sem bírom mozdítani, szerintem ez nem meglepő
A kuplung nem szokott oldani hideg motornál. Berakod egyesbe behúzod a kuplungot és meg sem bírod mozdítani. Szóval attól még lehet jó a kuplung.
Az én motorom is át eltt építve . Megoldható , de nagyon melós futura vázzal bizos könyebb , nekem a replicáé lett összebarmolva . Azóta javítgatom mióta megvettem . Szal csak igényesen ! ;)
Nincs valakinek gyujtás alaplapja futurára? Persze olyan ami eladó!
ÁÁÁÁÁ nem igaz márrr! xD Pedig tudom hogy igazad van ! Illetve csak remélem
és akkor visszaakasztom a bowdent és minden happy.
Más ötlet valakinek ?
nesajnáld azt az időt levenni
nézd meg a kuplungbowdent más ötletem nincs
a szemem előtt nem . De becsületes fazon , meg a főnökével jóban vagyunk Szal nem gondolom hogy ócska munkát végez . De lehet hogy valamit rosszul tett vissza ... Vagy valami a hazafelé cibáláskor szakadt meg xD . Most az a legfőbb bajom hogy ha nagy a gond , akkor ezredjére szereljem le a burkolatot , és toljam két kilométert a mühelybe hegyenvölgyön . F.sz kivan má vele
Azért kéne valami ötlet , hogy mit műveljek . Mert ha nem nagy gond makkor megspórolok pár délutánt ...
a szerelő kipróbálta?
Üdv!
SEgítséget szeretnék kérni . MEgint nemjó valami a mocin , de most ötletem sincs(olyan épkézláb)...
Most lettek a szimmeringek meg gumi alkatrászek a blokkban cserélve . Hazahoztam a szerelőtől , örültem . Ráindítóztám , keserveesen mordult hármat , többet nem . Gondoltam az akksi a hibás , hát feltöltöttem . Ma feltöltött akksival is ugyanezt játssza , 3 at brümmög az indítógombra , aztán feladja . Hallani hogy küzdködik az indítómotor ...
A következő : próbáltam betolni , üresbetettem (megint eljátszottam az előzőt , hogy hátha sebességben volt , hát nem :D ugyanaztcsinálta) , kitolom a hóra le egyesbe , aztán futás.
Öhh izé , hát aztán nem igazán volt futás ,mert a moci sehova sem ment hiába húztam a kuplungot , az biz nem reagált

Na tehát , HA jól gondolom , mezei 8 általánossal , akkor az egész azért nemjó mert a kuplung nem oldja a blokk mega váltó közt a kapcsolatot , és csoóri önindítónak sok a munka .
Ha igy van , nagy meló megjavítani ?

Mondjátok meg légyszi mit kell , és hogy !
előre is köszi a segítséget!
kösz
Akkor sok szerencsét!
a bandit micsoda ehhez képest
nekem is holnap kresz vizsga
Hát ki lehet, meg ráérek, asszem csak én, mert a többiek bandit-al mennek!
az szívás, de kilehet bírni ezekután azt a hetet
hanyan vagytok motorra?
hát az úgy vót, hogy a VOLÁN műhelybe egy bazi vastag csavarra vágtak egy külső és egy belső menetet
egy ismerős intézte
szevasztok volna egy pár apirlia alkatrészem olcson ha kell valami hivj vagy irj
email:fesusbali@freemail.hu
tel.:06304130911 csak délután 2 orától hivj hétrvégén egész nap
Na megvolt a megbeszélés!
9.én vizsga Nem értem, mikor akár holnap elmehetne a fél banda vizsgára, de mostmár kibirom!
Te mennyiért esztergáltattál lendkerék lehúzót af1-re?
Köszi!
Nincsen belőle harag.
most
Hay

Nem adnád el a hátsó körlámpádat nekem?