Ezzel szerintem csak annyi baj van, hogy ha 3ban beindítod, a hidegben nem emel ki eléggé a kuplung, szóval ha beindul és berántja, és megáll akkor lehet, hogy leáll! De én is ugy tudom, hogy 2-3 ban kell!
Az én motorom is át eltt építve . Megoldható , de nagyon melós futura vázzal bizos könyebb , nekem a replicáé lett összebarmolva . Azóta javítgatom mióta megvettem . Szal csak igényesen ! ;)
a szemem előtt nem . De becsületes fazon , meg a főnökével jóban vagyunk Szal nem gondolom hogy ócska munkát végez . De lehet hogy valamit rosszul tett vissza ... Vagy valami a hazafelé cibáláskor szakadt meg xD . Most az a legfőbb bajom hogy ha nagy a gond , akkor ezredjére szereljem le a burkolatot , és toljam két kilométert a mühelybe hegyenvölgyön . F.sz kivan má vele
Azért kéne valami ötlet , hogy mit műveljek . Mert ha nem nagy gond makkor megspórolok pár délutánt ...
Üdv!
SEgítséget szeretnék kérni . MEgint nemjó valami a mocin , de most ötletem sincs(olyan épkézláb)...
Most lettek a szimmeringek meg gumi alkatrászek a blokkban cserélve . Hazahoztam a szerelőtől , örültem . Ráindítóztám , keserveesen mordult hármat , többet nem . Gondoltam az akksi a hibás , hát feltöltöttem . Ma feltöltött akksival is ugyanezt játssza , 3 at brümmög az indítógombra , aztán feladja . Hallani hogy küzdködik az indítómotor ...
A következő : próbáltam betolni , üresbetettem (megint eljátszottam az előzőt , hogy hátha sebességben volt , hát nem :D ugyanaztcsinálta) , kitolom a hóra le egyesbe , aztán futás.
Öhh izé , hát aztán nem igazán volt futás ,mert a moci sehova sem ment hiába húztam a kuplungot , az biz nem reagált
Na tehát , HA jól gondolom , mezei 8 általánossal , akkor az egész azért nemjó mert a kuplung nem oldja a blokk mega váltó közt a kapcsolatot , és csoóri önindítónak sok a munka .
Ha igy van , nagy meló megjavítani ?
Mondjátok meg légyszi mit kell , és hogy !
előre is köszi a segítséget!
szevasztok volna egy pár apirlia alkatrészem olcson ha kell valami hivj vagy irj
email:fesusbali@freemail.hu
tel.:06304130911 csak délután 2 orától hivj hétrvégén egész nap
és akkor visszaakasztom a bowdent és minden happy.
Más ötlet valakinek ?
nézd meg a kuplungbowdent más ötletem nincs
Azért kéne valami ötlet , hogy mit műveljek . Mert ha nem nagy gond makkor megspórolok pár délutánt ...
SEgítséget szeretnék kérni . MEgint nemjó valami a mocin , de most ötletem sincs(olyan épkézláb)...
Most lettek a szimmeringek meg gumi alkatrászek a blokkban cserélve . Hazahoztam a szerelőtől , örültem . Ráindítóztám , keserveesen mordult hármat , többet nem . Gondoltam az akksi a hibás , hát feltöltöttem . Ma feltöltött akksival is ugyanezt játssza , 3 at brümmög az indítógombra , aztán feladja . Hallani hogy küzdködik az indítómotor ...
A következő : próbáltam betolni , üresbetettem (megint eljátszottam az előzőt , hogy hátha sebességben volt , hát nem :D ugyanaztcsinálta) , kitolom a hóra le egyesbe , aztán futás.
Öhh izé , hát aztán nem igazán volt futás ,mert a moci sehova sem ment hiába húztam a kuplungot , az biz nem reagált
Na tehát , HA jól gondolom , mezei 8 általánossal , akkor az egész azért nemjó mert a kuplung nem oldja a blokk mega váltó közt a kapcsolatot , és csoóri önindítónak sok a munka .
Ha igy van , nagy meló megjavítani ?
Mondjátok meg légyszi mit kell , és hogy !
előre is köszi a segítséget!
nekem is holnap kresz vizsga
hanyan vagytok motorra?
egy ismerős intézte
email:fesusbali@freemail.hu
tel.:06304130911 csak délután 2 orától hivj hétrvégén egész nap
9.én vizsga Nem értem, mikor akár holnap elmehetne a fél banda vizsgára, de mostmár kibirom!
Köszi!
Nem adnád el a hátsó körlámpádat nekem?