Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát lehet, hogy a blokkod nem gyári! Szerintem nem megy bele öninditó!
dee...
de attól még mehet bele önindító me?
ott a gom is rajta
még kattan is vmit...
Nem berugós véletlen a tiéd?
hello.
a fenébe is nem láttam sehol.
nem találom:( (az önindító helyét)
segítsseeteekk.....
így gondoltam
hát sztm 1-1,5mm
srácok
nemtudja véletlenül valaki, hogy milyen magasnak kell lenni a ledkerék ékének?
hy
megkérdeztem a mérete:ezt írta a csávesz:
"hello a két furat távolsága 50.5mm a középső megvezető átmérője 26mm tengelyé pedig 8.8mm."
megyek megmérem az enyémet,h jó e....
ha megtalálom hol kell:)
Aprilia AF1 futura 50 (RV6AP)

6 sebességes, 50cm2, dellorto karburátor,pirelli,dunlop gumik,új fékbetétek,
(km/h óra nemmért (spirál))
motorja felvolt újitva (hajtókar,dugó,csapágy lamellák,szimeginek tömitések,tügörgőskosarak)
I.á :160e

nfo
msn:csababoy0@t-online.hu
06209870958
A gyújtás oldalon a lendkereket hajtja meg (alul)! Kell a lendkeréken lenni egy fogaskoszorúnak is!
Köszi!
ugy kell azt
Háát igen... Dolgozgatok.... Most is stikába netezek :)
8e ftot tudok adni érte.
sziooo trakee- rég hallottam felőled
Rákötsz az elektromágnes két kivezetésére egy lámpát, nem a vázhoz, meg összevissza, csupán annak a két sarujára, és elvileg mikor felpörög, 7800 körül elkezd világítani, ég fényesen 1 s -ig (12V körül) aztán elhalványul (5V) de folyamatosan ég, míg e fölött a fordulat fölött pörög. Lent ugyan ez! mikor visszaesik 2500 ra a fordulat, akkor 1 s ig fényes, aztán elhalványul, de ég. A tapasztalat az, hogy elég alul nézni, ha ott jó, akkor felül is, szóval annyit kár gyepálni fönn, nézd meg lenn, aztán egyszer fönn, magas fordulaton, hogy jó-e? Ha nem akkor sajnos valószínűleg az elektronikája megpusztult, most vagy veszel egy újat, itt érdemes konzultálni Tyt-el, ő most vett az új RS-hez 15-ért, szerintem az nem is rossz ár, hátha van ennyiért ehhez is, vagy kell venni egy vákumos szelepet, azzal kevesebb baj lesz!
az önindító hol is helyezkedik el pontosan?
az adatlap kitöltve!
Egyébként örömmel vennénk, ha kitöltenéd az adatlapodat
Azt a saját blokkjára értettem, hogy attól, hogy nagyobb ccm, még ugyanaz a blokk, mert csak a hengerszett más!
Valószínű, működni fog! De innen látatlanba biztosat...
A derbi is minarelli blokkos (alkatrészei ugyan azok)! Csak derbi-ként forgalmazzák! Tehát valójában a derbi is minarelli blokkos!
oké.
köszi nagyon fiúk
ha jó a méret akk jó bele és működni gog igaz?
más nem keell hozzá?
Meg a ccm se lényeg! Robogóra is van 80-as henger!
Nem a blokk ugyan az, csak sok egyes alkatrészei egyeznek!