hy
megkérdeztem a mérete:ezt írta a csávesz:
"hello a két furat távolsága 50.5mm a középső megvezető átmérője 26mm tengelyé pedig 8.8mm."
megyek megmérem az enyémet,h jó e....
ha megtalálom hol kell:)
Rákötsz az elektromágnes két kivezetésére egy lámpát, nem a vázhoz, meg összevissza, csupán annak a két sarujára, és elvileg mikor felpörög, 7800 körül elkezd világítani, ég fényesen 1 s -ig (12V körül) aztán elhalványul (5V) de folyamatosan ég, míg e fölött a fordulat fölött pörög. Lent ugyan ez! mikor visszaesik 2500 ra a fordulat, akkor 1 s ig fényes, aztán elhalványul, de ég. A tapasztalat az, hogy elég alul nézni, ha ott jó, akkor felül is, szóval annyit kár gyepálni fönn, nézd meg lenn, aztán egyszer fönn, magas fordulaton, hogy jó-e? Ha nem akkor sajnos valószínűleg az elektronikája megpusztult, most vagy veszel egy újat, itt érdemes konzultálni Tyt-el, ő most vett az új RS-hez 15-ért, szerintem az nem is rossz ár, hátha van ennyiért ehhez is, vagy kell venni egy vákumos szelepet, azzal kevesebb baj lesz!
de attól még mehet bele önindító me?
ott a gom is rajta
még kattan is vmit...
a fenébe is nem láttam sehol.
nem találom:( (az önindító helyét)
segítsseeteekk.....
nemtudja véletlenül valaki, hogy milyen magasnak kell lenni a ledkerék ékének?
megkérdeztem a mérete:ezt írta a csávesz:
"hello a két furat távolsága 50.5mm a középső megvezető átmérője 26mm tengelyé pedig 8.8mm."
megyek megmérem az enyémet,h jó e....
ha megtalálom hol kell:)
6 sebességes, 50cm2, dellorto karburátor,pirelli,dunlop gumik,új fékbetétek,
(km/h óra nemmért (spirál))
motorja felvolt újitva (hajtókar,dugó,csapágy lamellák,szimeginek tömitések,tügörgőskosarak)
I.á :160e
nfo
msn:csababoy0@t-online.hu
06209870958
köszi nagyon fiúk
ha jó a méret akk jó bele és működni gog igaz?
más nem keell hozzá?