Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

zotya mikor vagy fenn msn-en?
De ebböl most ne legyen harag. Érted azért én nem veszek egy blokkot mert kell egy kis szar léptetővilla. Most őszintén te vennél egy blokkot ha kellene egy léptetővilla?
Akkor tölem nem veszel léptetővillát.
Ennyi.
hzotya msn-ed nincs? mertr lehet érdekelne ! ha pár képet tudnál küldeni meg hogy mégis menyiért adnád oda ! kérlek adj egy msn-cimet és akkor felveszlek vagy vegyél fel itt a cimem:piiiterke@hotmail.com
Nekem nem kell egy blokk. mert az van. Csak EGY középső léptetővilla. Ezért nem veszek blokkot Ha van akk kell.
HENGER+DUGÓ NINCS!
Egybe van egy komlett rotax 123-as blokkom. Diszkont áron.
Olajpumpával váltóval, deknikkel...
Ha érdekel hívjál fel! (délután 5 után)

0630/6963423
Keress meg nekem mindenem van ami neked kellhet.
Komplett idomgarnitura váz segédvás légbeőmlő stb...
Ha komoly a szándékod meg tudunk egyezni.

0630/6963423 (délután 5 után tudsz elérni)
mé tetszik jobban milyen buta hátulja van meg van egy nyomott elej! szerintem futura sokkal jobb
amúgy meg a futura idomokat is rá tudod varázsolni a replicára egy kis munkával
bár nekem a replica jobban tetszik
vajon miért?
átlehet gond nélkül
nem van egy af1 replivám de nem tetszik a hátulja meg a két körlámpa és a futurájé meg tetszik és akkor átt szeretném tenni a blokot egy futura vázba
Hát valamivel másabb Na de mek is, megbeszélgetni a rutinos oktatómmal, a rutintalan dolgaimat!
úgy már más
Nem nagyon, de saját motorral csinálom a jogsit, és nem hiszem, hogy 5 ezer levezett km után meghúznak! De majd mek egy pár kört a pályán!
akkor még a vizsgamotorra se ültél és mindjárt vizsga?
Ma mek megbeszélésre, szombaton lehet, hogy vizsga!
rutinoztál már?
Nem vagyok negatív, csak én ebben a cipőben járok, és nem akarom, hogy más is itt járjon, ahol én!
nelegyél már ennyire negatív
akkor most van egy blokkod és egy vázat akarsz venni hozzá?
Hát ha neked az jól jön ki, hogy (ne adja az isten) elkapnak, a bírság, ha elsőnek kaptak el, 10től 100ezerig, és 1hónaptól 1évig való eltiltás, ha 2odjára, akkor visszaeső, és a bírság kapásból 150ezer, és örökké csak szigorítottan vizsgázhatsz!
oké kösz ! mert nagyon olcsón hozzá tudok jutni egy aprilia fi replicához és ugy még jóljönék ki
Hát 125\50nél meg, csak akkor át kell írni az adásvételiben az alvázszámot a másikra!