Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ja azt lehagytam, hogy ott megtalálod a telefonszámukat, inkább hívd fel őket, mert nem nagyon szoktak kirakni oda semmit!
Szerintem italmondo-n van! www.italmondo.hu !
hello all. Kellene egy kis segítség, nem tudjátok hogy hol lehet rotax 123-as blokkhoz főtengely felújítószettet venni. elöre is kössz.
És tuti hogy jó mert az enyém terhelés nélkül csodássan megy,újak a perselyek,de ami van a bendixen gumitárcsa el van öregedve és elforog.
Nálam 8ezer + posta
Af1 futurához önindító bendixet keresek hol tudok ilyet rendelni?előre is köszi
Hello all! Most jöttem az esőből, havernál buliztunk este!
Meglepően alig akart beindulni reggel a motor, lehet ez a pára miatt? Viszont amikor beindult, talán jobban is ment, az is lehet az eső miatt?
neviccelj
már egy hete ki van élezve
Hali! Alakul már a gép?
Hát nemtudom
a gép tuti nem 93 as, mert ezeket csak 92 ig gyártották meg a 36 le is csak egy szép álom
az ár meg nem sok érte
hy
szerintetek ez megéri?http://www.hasznaltauto.hu/1946123_aprilia_af_1993
m
ennyire szervizigényesek ezek a mocik?
mennyit mennek,hogy gyorsulnak?
köszi
koszi
Gyárilag a henger nicasilos.
hali rotax 123 nicasilos?
Megyek ráműtöm a láncot.
HÁt persze, még jó ár, csak hirtelen meglepett, az a hülye akció felirat !
Már megvan, de ezek nem akciósak. Én a Vertexet vettem italmondonál 24ért. Szóval nem rossz ár az.
Most néztem, hogy arra rá kell kattintani! Nem szóltam!
Hol látsz te dugókat akcióban? Mert én csak sisakokat meg kezstűket látok itt.
Na az már fasza
Most néztem a pinkmotors oldalát, és ki volt írva, hogy akciók, és felsorolva egy csomó alkatrész, főleg dugókat néztem, és a wössner 22volt és 6800 a gyűrű hozzá! Szerintem ezen semmi akció nincs! Én úgy tudom, hogy 22ért komplett dugót kapok, akció nélkül, nem?
Amikor pinkmotorstól rendeltem régebben, egyik nap reggel megrendeltem másnap délelőtt itt volt.
Mikor én az RG-hez rendeltem lánszettem(komplett), másnapra ígérték, majd 2 nap mulva hívtak, hogy megérkezett, és elnézést kérte, hogy 2 napot kellett várnom a láncszettemért, már majdnem harakiriztek nekem!
Kedden rendeltem meg.
Ideje volt már!
Megjött a láncom