Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja ez tök furi, hogy még mindenki rendszám nélkülit keres. Nekem is alig van érdeklődő, már a béka segge alatt van az ár, mert rendszámos nem kell a kutyának sem. ...aztán, amikor a 125/50-el jól seggberakja a rendőr, akkor meg lesz csodálkozás.
http://www.hasznaltauto.hu/1927214_aprilia_af
1_1990

Üdv: M.
köszönöm értelmes válaszod....
Amennyire akarod...
Mennyire kell illeszteni a dugót a motorban?5 századra?
Szia mindenki!
Nem tudjáktok véletlenül hogyha
AF1 50re , minarelli rv6osra szeretnék
áttétet módosítani (gyorsabb legyen picit)
akkor lánckerék ügyben hol érdemes érdeklődni?
(jó akár használt is)
Köszi szépen! Üdv: Petya
Hát meg majd még kell lánc ami nagyobb tétel,meg még 1-2 apróság.
Azért annyira nem, még tavaly novemberre a kezembe igérték a jogsit, utána február vége, március eleje, március közepe, és most tartunk ott, h csak a rutin jön! Néha így nézek ki ! De már nincs sok hátra!
Köszi, azért én se bizom el annyira magam, megyek azért jópár kört, had érezzem az íveket, és lerakjam a térdem vizsgán minden kanyarban Na jó csak vicceltem, tényleg mek jópár kört, reménykedek a sikerben!
jómegy
Nem csak rajtad mulik ,hogy meghuznak-e szal csak óvatosan!
Én meg kedden mek rutinra, valószínű, h szombaton vizsga!
Csak tudjátok, úgy félek, h meghúznak a saját motorommal rutinon, 5ezer levezett km után
csak ügyesen
már csak az kell?
*röfögnie
Srácok ha minden igaz jövö héten rendelem a dugót a szekerbe Ugyhogy lassan rögönie kéne
Igen, és nem feltétlen jobb a rövid cső, mert a hosszat eltudod vezetni jól, a rövidet meg nem! És vigyázz, mert ha bilincsel fogatod vel a tankra, akkor majd mindig elvágja, mint haverom sport pro-ján, de neki egyszerűnn mindig felnyitni a tankon, és legávni belőle 1 kicsit, és viszadugni, mint venni valami normális felfogatást!
Autósboltban
kösz akkor utánajárok hol kapok olyat
gumi
de az gumi vagy valami fémszálas?
ne ilyen vékony átlátszó benzincsövet vegyél, nekem ien vastag fekete benzincső van rajta mint az autókon, azt akárhogy vezeted el nem törik meg:)
Szia!
Ez tuti nem 93-as gép,inkább 1989-es!
Elég gáz ,ha a gazdája sem ismeri a saját mociját.
A kép alapján nem néz ki rosszul,de rendszám nélküli, ezért nem igazán szabad megvenni!
ti mit csináltok, hogy ne törjön meg a benzincső?
mert nekem akármilyen rövid, ha lecsukom a tankot egyből behajlik vagy a csap után, vagy a karbi előtt
pinkmotors.hu/
nekik minden van hozzá