Ja ez tök furi, hogy még mindenki rendszám nélkülit keres. Nekem is alig van érdeklődő, már a béka segge alatt van az ár, mert rendszámos nem kell a kutyának sem. ...aztán, amikor a 125/50-el jól seggberakja a rendőr, akkor meg lesz csodálkozás.
http://www.hasznaltauto.hu/1927214_aprilia_af
1_1990
Szia mindenki!
Nem tudjáktok véletlenül hogyha
AF1 50re , minarelli rv6osra szeretnék
áttétet módosítani (gyorsabb legyen picit)
akkor lánckerék ügyben hol érdemes érdeklődni?
(jó akár használt is)
Köszi szépen! Üdv: Petya
Azért annyira nem, még tavaly novemberre a kezembe igérték a jogsit, utána február vége, március eleje, március közepe, és most tartunk ott, h csak a rutin jön! Néha így nézek ki ! De már nincs sok hátra!
Köszi, azért én se bizom el annyira magam, megyek azért jópár kört, had érezzem az íveket, és lerakjam a térdem vizsgán minden kanyarban Na jó csak vicceltem, tényleg mek jópár kört, reménykedek a sikerben!
Igen, és nem feltétlen jobb a rövid cső, mert a hosszat eltudod vezetni jól, a rövidet meg nem! És vigyázz, mert ha bilincsel fogatod vel a tankra, akkor majd mindig elvágja, mint haverom sport pro-ján, de neki egyszerűnn mindig felnyitni a tankon, és legávni belőle 1 kicsit, és viszadugni, mint venni valami normális felfogatást!
Szia!
Ez tuti nem 93-as gép,inkább 1989-es!
Elég gáz ,ha a gazdája sem ismeri a saját mociját.
A kép alapján nem néz ki rosszul,de rendszám nélküli, ezért nem igazán szabad megvenni!
ti mit csináltok, hogy ne törjön meg a benzincső?
mert nekem akármilyen rövid, ha lecsukom a tankot egyből behajlik vagy a csap után, vagy a karbi előtt
http://www.hasznaltauto.hu/1927214_aprilia_af
1_1990
Üdv: M.
Nem tudjáktok véletlenül hogyha
AF1 50re , minarelli rv6osra szeretnék
áttétet módosítani (gyorsabb legyen picit)
akkor lánckerék ügyben hol érdemes érdeklődni?
(jó akár használt is)
Köszi szépen! Üdv: Petya
Csak tudjátok, úgy félek, h meghúznak a saját motorommal rutinon, 5ezer levezett km után
már csak az kell?
Ez tuti nem 93-as gép,inkább 1989-es!
Elég gáz ,ha a gazdája sem ismeri a saját mociját.
A kép alapján nem néz ki rosszul,de rendszám nélküli, ezért nem igazán szabad megvenni!
mert nekem akármilyen rövid, ha lecsukom a tankot egyből behajlik vagy a csap után, vagy a karbi előtt
nekik minden van hozzá